- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yukarıda adres çubuğu var ya onun en sağında kırmızı bir yuvarlak içinde bir el göreceksin ona tıkla ve adblockerı duraklat kısmından duraklatSistemimiz kullandığınız tarayıcıda "AdBlocker" "Reklam Engelleyici" kurulu olduğunu tespit etti. Kullanmış olduğunuz "AdBlocker" Reklamları ve muhtemel diğer temel site fonksiyonlarını engelliyor. Lütfen sitemizde gezinirken "Adblocker" eklentisini devre dışı bırakmayı veya Kadınlar Kulübü Sitesini bu eklenti dışında tutmayı düşünün. Belki farkında olmayabilirsiniz; site ziyaretcilerinin siteyi desteklemesi sadece reklamları görüntülemesiyle olmaktadır ve Sitenin tek gelir kalemi reklamlardır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kadınlar Kulübü
Ben bunu nasıl kaldırıcam yahu bilemedim
tamam canım teşekkürler :)Canım yukarıda adres çubuğu var ya onun en sağında kırmızı bir yuvarlak içinde bir el göreceksin ona tıkla ve adblockerı duraklat kısmından duraklat![]()
Canım yok böyle bişey ya crome kullanıyorum bulamadımtamam canım teşekkürler :)
Çok güzel herseyin canımm güle güle iyi günlerde kullanEki Görüntüle 1336347 Bu pijamanın altı üstünü bulamadım bu arada
Eki Görüntüle 1336348 Bu da benim alyansııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Bak kuzum işaretlemeye çalıştığım yerde o küçük kırmızı yuvarlak sende de var mı?Canım yok böyle bişey ya crome kullanıyorum bulamadım![]()
Teşekkür ederim canım benim daha iyileri sizin olsunÇok güzel herseyin canımm güle güle iyi günlerde kullan![]()
Nişan elbisenide merakla bekliyorummmmTeşekkür ederim canım benim daha iyileri sizin olsun![]()
ben kararsızım kalın alyansları zaten sevmiyorum ince klasik bi alyans aldırıyım diyorum zaten çokta pahalı değiller ya bide erkege altın haram diyolar hatta gümüşte bile belli bi gramı varmış acaba hiç alyans kısmına girmeden ona gümüş yüzük alıp altın suyuna batırtsak öyle mi kullansa off![]()
Bak kuzum işaretlemeye çalıştığım yerde o küçük kırmızı yuvarlak sende de var mı?Eki Görüntüle 1336349
Ne demek canımKıyamam ugrasmıs bıde :) İŞte bende o yok canım![]()
Dümdüz siyah bişey düşünüyorum canım çok farklı bişeyi beğenmezsem ama onu da atarım bu hafta içi alacağız kısmetseNişan elbisenide merakla bekliyorummmm![]()
Eki Görüntüle 1336325 Nişan elbisemi bile almadan başörtüsü alan zeki kız benimSiyah bir kıyafet düşünüyorum kızlar başıma da fuşya şal aldım armandadan
Eki Görüntüle 1336326 Bunu derimoddan aldım kızlar büyük baya bide bordo rengini aldım siyahından çok daha hoş
Eki Görüntüle 1336328 Kuzular bunun bohçayla alakası yok tabi rengine bayıldım bide çeyiz içine pek giremedik bi yerden başlayım dedim karacadan seramik tencere seti aldım kampanya var çok şeker rengi resimde çıkmamış capcanlı bi pembe tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1336329 Kuzular bunlarda takılarımben hiç takı istemiyordum ama takmadan olmaz diye aldı sevgilim annesi adına da aldı aşağıda resimleri var
Eki Görüntüle 1336330 Bunu da bernardodan aldık nişanda çikolataları buna koyup getirecek kayınvakilidem çok mantıklı kadın çikolatalardan ziyade kaplarına ödüyoruz parayı deedi sende olmayan güzel bişey alayım çikolataları ona dizeriz dedi bu arada pelitten alıyorlar çikolatayı ama fabrikasından direkt alıyorlar nasıl oluyorsa bilmiyorum kız istemede de koliyle çikolata getirtmişlerdi eve
Eki Görüntüle 1336331 Bu pike takımım diyecem ama inanın deseninden emin değilim çok karıştırıyorum ve unuttum şu an galiba buydu
Eki Görüntüle 1336332 Kızlar bunun erkeğini aşka aldım en çok bunu beğendi benimki bunun eşi değil ama desenler neredeyse aynı rengi farklı sadece altın rengini sevmediği için bunu seçti kuzu
Eki Görüntüle 1336333 Bu da kayınvalidemin bana aldığı bileklik ama benimkinde kalp yerine vav harfi var bide devamında bikaç cm kadar taşlar var düz bir şekilde gerisi zincir, çok zarif bilezikleri pek sevmem ama bu bilekliklere bayılıyorum
Eki Görüntüle 1336334 Bu da sevdiceğimin bana aldığı bilezik, karşıda görünce pek beğenmemiştim ama bileğime takınca süper durdu şok oldum
Eki Görüntüle 1336335 Bu tunik gibi, bunun pijama altı aynı desen ve üst kısa normal pijama olarak düz kırmızı 3 takım olarak pentiden aldık yumuşacık polar
İyidir canım sen![]()
iyiyiz tatlım sen nasılsın :)
ben kararsızım kalın alyansları zaten sevmiyorum ince klasik bi alyans aldırıyım diyorum zaten çokta pahalı değiller ya bide erkege altın haram diyolar hatta gümüşte bile belli bi gramı varmış acaba hiç alyans kısmına girmeden ona gümüş yüzük alıp altın suyuna batırtsak öyle mi kullansa off
bulursun bulursun sakin ol :)
yorulmuşsundur sen neler aldın detay istiyorum :)
Hepsi cok guzel canim gule gule kullan hepsini senin nisan ne zamandi :)Eki Görüntüle 1336325 Nişan elbisemi bile almadan başörtüsü alan zeki kız benimSiyah bir kıyafet düşünüyorum kızlar başıma da fuşya şal aldım armandadan
Eki Görüntüle 1336326 Bunu derimoddan aldım kızlar büyük baya bide bordo rengini aldım siyahından çok daha hoş
Eki Görüntüle 1336328 Kuzular bunun bohçayla alakası yok tabi rengine bayıldım bide çeyiz içine pek giremedik bi yerden başlayım dedim karacadan seramik tencere seti aldım kampanya var çok şeker rengi resimde çıkmamış capcanlı bi pembe tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1336329 Kuzular bunlarda takılarımben hiç takı istemiyordum ama takmadan olmaz diye aldı sevgilim annesi adına da aldı aşağıda resimleri var
Eki Görüntüle 1336330 Bunu da bernardodan aldık nişanda çikolataları buna koyup getirecek kayınvakilidem çok mantıklı kadın çikolatalardan ziyade kaplarına ödüyoruz parayı deedi sende olmayan güzel bişey alayım çikolataları ona dizeriz dedi bu arada pelitten alıyorlar çikolatayı ama fabrikasından direkt alıyorlar nasıl oluyorsa bilmiyorum kız istemede de koliyle çikolata getirtmişlerdi eve
Eki Görüntüle 1336331 Bu pike takımım diyecem ama inanın deseninden emin değilim çok karıştırıyorum ve unuttum şu an galiba buydu
Eki Görüntüle 1336332 Kızlar bunun erkeğini aşka aldım en çok bunu beğendi benimki bunun eşi değil ama desenler neredeyse aynı rengi farklı sadece altın rengini sevmediği için bunu seçti kuzu
Eki Görüntüle 1336333 Bu da kayınvalidemin bana aldığı bileklik ama benimkinde kalp yerine vav harfi var bide devamında bikaç cm kadar taşlar var düz bir şekilde gerisi zincir, çok zarif bilezikleri pek sevmem ama bu bilekliklere bayılıyorum
Eki Görüntüle 1336334 Bu da sevdiceğimin bana aldığı bilezik, karşıda görünce pek beğenmemiştim ama bileğime takınca süper durdu şok oldum
Eki Görüntüle 1336335 Bu tunik gibi, bunun pijama altı aynı desen ve üst kısa normal pijama olarak düz kırmızı 3 takım olarak pentiden aldık yumuşacık polar
ayyy hepsine bayıldım güle güle kullan inşallah canım benim :)Eki Görüntüle 1336325 Nişan elbisemi bile almadan başörtüsü alan zeki kız benimSiyah bir kıyafet düşünüyorum kızlar başıma da fuşya şal aldım armandadan
ben alyanslşarın farklı olmasını istemiyorum ki o nasıl olcak acabaBizde zaten erkeğe gümüş alyans alınır canım.. Ben alyans alırsam düz alırım diyordum, beştaş aşırsam alyansa gerek yok, tektaşla beraber takarım.
Cok şukur canım iyiyim sen nasılsın
Bendr iyim canim cok sukur ne var ne yok nasik gidiyo hazirliklarin :)
kuzum finallerin ayak sesleri duyulmaya başladı final zamanı sıkışmıyım diye notlarımı filan temize çekiyorum çalışma kağıtları hazırlıyorum iskelet sisteminin ve hastalıkların arasında resmen kayboldumHatuuuun sensiz sessiz buralar nerelerdesin sen?