• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kuzum finallerin ayak sesleri duyulmaya başladı final zamanı sıkışmıyım diye notlarımı filan temize çekiyorum çalışma kağıtları hazırlıyorum iskelet sisteminin ve hastalıkların arasında resmen kayboldum:mad:

Kıyamam sana sıkıştırma tabi dersini çalış sen burdada pek bişey yok aten kimsecikler yok :)

Kızlar nişan davetiyemi ayarladım paradan sıkısık oldugum icn öyle ahim sahim bisey yaptirmiyom sizce nasıl :)

wkimf4.jpg

Kızlar nişan davetiyemi ayarladım paradan sıkısık oldugum icn öyle ahim sahim bisey yaptirmiyom sizce nasıl :)

wkimf4.jpg

Canım gayet güzel zaten kimse yıllarca saklamıyo tarihe bakıp düğünden nişandan sonra çöpe gidiyo gereksiz geliyo bana davetiyeye verilen para..

ayyy hepsine bayıldım güle güle kullan inşallah canım benim :)

ben alyanslşarın farklı olmasını istemiyorum ki o nasıl olcak acaba

ayyy pijamalara makyaj malzemelerine taktım kafayı onlarla yatıp onlarla kalkıyorum:KK70:
İnşallah kuzu yaa daha iyileri sizin olsun :D

Vaaay az kalmıs canım benimmm heycanlısındır simdi :)

Canım gayet güzel zaten kimse yıllarca saklamıyo tarihe bakıp düğünden nişandan sonra çöpe gidiyo gereksiz geliyo bana davetiyeye verilen para..
Sagol canım evet öyle oluyo genelde:)

Kızlar bu kk forum beni oldurecekya telefondan önceden tarayicidan rahat rahat giriyordum artik cok zor oluyo sizdede oylemi sinirlerimi bozdu

Kızlar bu kk forum beni oldurecekya telefondan önceden tarayicidan rahat rahat giriyordum artik cok zor oluyo sizdede oylemi sinirlerimi bozdu
Telefondan aklımı oynatmıyım dıye kuzenıme verdıgım laptopumu aldım tatlım telefondan zror valla

Back
X