- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Dikerler canım ya araştır daha sezon değil ya mutlaka vardır boş birileri seninde içine sinerse..Hazır alırım heralde artık diktirilir mi ki bu sürede acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikerler canım ya araştır daha sezon değil ya mutlaka vardır boş birileri seninde içine sinerse..Hazır alırım heralde artık diktirilir mi ki bu sürede acaba?
Düz siyah bi elbise düşünüyorum aslında iyi bir terzi bulursam diktiririm haklısın ay canım iyiki aklma getirdin yaDikerler canım ya araştır daha sezon değil ya mutlaka vardır boş birileri seninde içine sinerse..
Rica ederim canım ama şimdiden başla derim ben geç bile kalmışssın hemen yarın terzı arayısına basla bı yandanda hazırlara göz gezdir benceDüz siyah bi elbise düşünüyorum aslında iyi bir terzi bulursam diktiririm haklısın ay canım iyiki aklma getirdin ya![]()
Hazırlara uzun süredir göz gezdiriyorum beğendikleirm var ama tam olarak içime sinen yok bu hafta içi halledeyim haklısınRica ederim canım ama şimdiden başla derim ben geç bile kalmışssın hemen yarın terzı arayısına basla bı yandanda hazırlara göz gezdir bence
Evet canım hallet cıksın aklından ben herseyı son gun bırakırım kıyafet gıbıde cok stres olurum bıdaha o yuzden soyluyorum :)Hazırlara uzun süredir göz gezdiriyorum beğendikleirm var ama tam olarak içime sinen yok bu hafta içi halledeyim haklısın![]()
aç aç aç açGecenin bu saatinde çeyiz topiği açsammı diye düşünüyorum hey Allahımuyumalıyım bi önce..
Yok uğraşamıcam şimdiaç aç aç aç![]()
Nişan için böyle renkli güzel oluyo canm iyi güzel bence :)Kızlar nişan davetiyemi ayarladım paradan sıkısık oldugum icn öyle ahim sahim bisey yaptirmiyom sizce nasıl :)
![]()
kır düğünü olcak canım benim ama yaptığımız yerde havuzda var hem havuz başı hem kır düğünü karışık olcak yanivalla bakıcaz artık canım nerde olcak sizin düğün
önceden kır düğünü diye ısrar ediyodum ama şimdi otellere havuz başı düğünlerinede sıcak bakmaya başladım :)
hoşbulduk canımNasipse 2015 24 ağustosta evlenicem bende canım hoşgeldin bu arada :)
Ayy inşallah tatlım. Bugün sınıflar iyi gibi :)Geçmiş olsun canım ,inşallah çok zorlamaz seni öğrenciler![]()
Çok tatlı canımda biz hiç nişan davetiyesi yaptırmıyoruz gerekiyor mu yaptırmak?![]()