• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

En başından başlıyım sabah saat 7 de sevdiceğim uyandırdı beni ben indim servisteyim geliyorum dedi (indiğinde arayıp haber ver kalkıyım demiştim ben) Neyse ben kalktım akşamdan evi toparlamıştım zaten yatağımı topladım üzerime güzeeel pijama takımlarımı giydim ev hali sonuçta yeni uyanmışız pantolon elbise giycek değilim ya :-) Ben mutfakta hazırlık yaparken babamda uyandı patates kızarttım,yumurta haşladım,akşamdan miiis poğaça yapmıştım onları hazırladım ve bildiğiniz kahvaltılıklar ;) Çayımı demledim (en önemlisi de bu zaten babamda sevdiceğimde çayı çok içer Hoppa ) Canımın içi ben mutfakta kahvaltı hazırlarken aradı geliyorum canım ekmek alıcam sıcak sıcak bişey istermisin dedi bende yok canım sen gel yeter dedimm :KK60::rolleyes: Neyse kapadık telefonu camdan bakarken bi baktm ki geliyoo zili çalmıyım komşular rahatsız olmasın demişti (çokta düşünceli kuzumm ) Baktım yokuştan geliyo ben evde koşturmaya başladım annemde yok ya babama diyorum ki "baba geldi geldii ayy geldi:KK70::KK70:" babamda tmm kızım geldiyse aç kapıyı ne koşturuyosun diyo (şimdi gülüyorum halime:confused:) Canımın içi geldi elinde bizim onlara giderken götürdüğümüz tepsi,fırından alınmış sıcacık ekmek ve simit :) Ayriyetten banada hırka kazak şal ve ev pofuduğu almışş :) Bir de çerez koymuş tepsinin yanına karışık kuruyemiş. Adet öyleymiş onlarda tepsi boş gitmez yanında kıza giyecek alınırmış bir de kuruyemiş konurmuş Hoppa Neyse ben elindekileri aldım montunu da aldım üzerinden öpemedim o telaşla heyecanla babam içerde geç hadi dedim önce senin odaya geçelim diyo delii :KK70: Dedim yürü git oğlum :KK70: Sonra içeriye geçti babamla bi sohbet muhabbet ki sormayın ben mutfakta hazırlık yapıyorum bi yandan da meraktan çatlıcam napıyolar ne konuşuyolar diye arada salona gidip kontrol ediyorum her seferinde konuşuyolar gülüşüyolar ben de kaçırdım hepsini ben geliim öyle konuşun diyorum tabii babamda sen kahvaltıyı hazırla hadi çocuk acıkmıştır diyo :D Neyse sofrayı kurdum herşey çok güzeldii hepsinden severek yedi sevdiceğim babamda çok beğendi tabii.Ben konuşmaktan yiyemedim aç kaldım :-) Sofrayı toplarken sevdiceğimde masaya kaldırıp getirmiş mutfağa canım benim kıyamam dedim sen geç canım ne gerek var ben alırım yok ben seni özledim ondan demez mi :) o sırada da babam banyoya gidiyo duymuşta olabilir duymamışta :confused: Ben bulaşıkları yıkarken tabii onlar içerde sohbet muhabbet çay miisss gibi valla kıskandım neredeyse :D (şaka şaka) Ben de gittim en sonunda oturdum yanlarına dedim hazırlanıyım mı canım çıkalım mı sen bilirsin dedi sevdiceğimde,ben kalktım hazırlandım giyindim güzelce çok süslenmedim o bana hep der ki "ben senin doğal halini seviyorum makyajsız takısız vs..." bende saçlarımı at kuyruğu yaptım sevdiceğimin önceden aldığı kazağı giydim hafif bir kapatıcı ve ruj ile tamamladım.Küpe vs.. takmadım sevmez çünkü.Neyse biz çıkarken babamı öptüm ben sonrada sevdiceğim elini öptü babasının :KK39: Biz çıktık yokuştan inerken babam bize el salladı sonra sevdiceğimle gezdik günümüzü gün ettik :) :) Havada miss gibiydi çok şanslıydık yani.Çok ama çok güzel bir gün geçirdik ve dediki bir dahaki sefere annem ve ablamla gelicez dedi ben tabi mutluluktan dört köşe oldum :rolleyes: Dedim gelin tabii buyrun Hoppa Birazda nişandan ve düğünden bahsettik tabii nişanı mart-nisan gibi düşündük zaten böyle karar almıştık neler yapılır diye sordu bende anlattım siz gelirsiniz bohça için alışveriş yaparız sanada banada alınır dedim ne renk giyicen dedi dedim karar vermedim henüz ama aklımda model var dedim sen nasıl istersen herşey öyle olsun canım dedi bende sarıldım öptüm çok çoook :KK68::KK60::KK23:düğün içinde 2016 diye karar aldık ev işini zaten halletmiştik ayrı bir ev olucak inşallahh HoppaAkşam 7:30 da otobüse bindi ve inegöle yolculuğu başladı bende evime geldim. Çok mutluydum,hala da çok mutluyumm :KK73::KK73:

Bu güzel geçen haftasonumun ardından pozitif enerjimle tüm kızlara güzel ve musmutlu bir hafta diliyorum :KK28:

En başından başlıyım sabah saat 7 de sevdiceğim uyandırdı beni ben indim servisteyim geliyorum dedi (indiğinde arayıp haber ver kalkıyım demiştim ben) Neyse ben kalktım akşamdan evi toparlamıştım zaten yatağımı topladım üzerime güzeeel pijama takımlarımı giydim ev hali sonuçta yeni uyanmışız pantolon elbise giycek değilim ya :-) Ben mutfakta hazırlık yaparken babamda uyandı patates kızarttım,yumurta haşladım,akşamdan miiis poğaça yapmıştım onları hazırladım ve bildiğiniz kahvaltılıklar :KK66: Çayımı demledim (en önemlisi de bu zaten babamda sevdiceğimde çayı çok içer Hoppa ) Canımın içi ben mutfakta kahvaltı hazırlarken aradı geliyorum canım ekmek alıcam sıcak sıcak bişey istermisin dedi bende yok canım sen gel yeter dedimm :KK60::rolleyes: Neyse kapadık telefonu camdan bakarken bi baktm ki geliyoo zili çalmıyım komşular rahatsız olmasın demişti (çokta düşünceli kuzumm ) Baktım yokuştan geliyo ben evde koşturmaya başladım annemde yok ya babama diyorum ki "baba geldi geldii ayy geldi:KK70::KK70:" babamda tmm kızım geldiyse aç kapıyı ne koşturuyosun diyo (şimdi gülüyorum halime:confused:) Canımın içi geldi elinde bizim onlara giderken götürdüğümüz tepsi,fırından alınmış sıcacık ekmek ve simit :) Ayriyetten banada hırka kazak şal ve ev pofuduğu almışş :) Bir de çerez koymuş tepsinin yanına karışık kuruyemiş. Adet öyleymiş onlarda tepsi boş gitmez yanında kıza giyecek alınırmış bir de kuruyemiş konurmuş Hoppa Neyse ben elindekileri aldım montunu da aldım üzerinden öpemedim o telaşla heyecanla babam içerde geç hadi dedim önce senin odaya geçelim diyo delii :KK70: Dedim yürü git oğlum :KK70: Sonra içeriye geçti babamla bi sohbet muhabbet ki sormayın ben mutfakta hazırlık yapıyorum bi yandan da meraktan çatlıcam napıyolar ne konuşuyolar diye arada salona gidip kontrol ediyorum her seferinde konuşuyolar gülüşüyolar ben de kaçırdım hepsini ben geliim öyle konuşun diyorum tabii babamda sen kahvaltıyı hazırla hadi çocuk acıkmıştır diyo :D Neyse sofrayı kurdum herşey çok güzeldii hepsinden severek yedi sevdiceğim babamda çok beğendi tabii.Ben konuşmaktan yiyemedim aç kaldım :-) Sofrayı toplarken sevdiceğimde masaya kaldırıp getirmiş mutfağa canım benim kıyamam dedim sen geç canım ne gerek var ben alırım yok ben seni özledim ondan demez mi :) o sırada da babam banyoya gidiyo duymuşta olabilir duymamışta :confused: Ben bulaşıkları yıkarken tabii onlar içerde sohbet muhabbet çay miisss gibi valla kıskandım neredeyse :D (şaka şaka) Ben de gittim en sonunda oturdum yanlarına dedim hazırlanıyım mı canım çıkalım mı sen bilirsin dedi sevdiceğimde,ben kalktım hazırlandım giyindim güzelce çok süslenmedim o bana hep der ki "ben senin doğal halini seviyorum makyajsız takısız vs..." bende saçlarımı at kuyruğu yaptım sevdiceğimin önceden aldığı kazağı giydim hafif bir kapatıcı ve ruj ile tamamladım.Küpe vs.. takmadım sevmez çünkü.Neyse biz çıkarken babamı öptüm ben sonrada sevdiceğim elini öptü babasının :KK39: Biz çıktık yokuştan inerken babam bize el salladı sonra sevdiceğimle gezdik günümüzü gün ettik :) :) Havada miss gibiydi çok şanslıydık yani.Çok ama çok güzel bir gün geçirdik ve dediki bir dahaki sefere annem ve ablamla gelicez dedi ben tabi mutluluktan dört köşe oldum :rolleyes: Dedim gelin tabii buyrun Hoppa Birazda nişandan ve düğünden bahsettik tabii nişanı mart-nisan gibi düşündük zaten böyle karar almıştık neler yapılır diye sordu bende anlattım siz gelirsiniz bohça için alışveriş yaparız sanada banada alınır dedim ne renk giyicen dedi dedim karar vermedim henüz ama aklımda model var dedim sen nasıl istersen herşey öyle olsun canım dedi bende sarıldım öptüm çok çoook :KK68::KK60::KK23:düğün içinde 2016 diye karar aldık ev işini zaten halletmiştik ayrı bir ev olucak inşallahh HoppaAkşam 7:30 da otobüse bindi ve inegöle yolculuğu başladı bende evime geldim. Çok mutluydum,hala da çok mutluyumm :KK73::KK73:

Bu güzel geçen haftasonumun ardından pozitif enerjimle tüm kızlara güzel ve musmutlu bir hafta diliyorum :KK28:
Maşşallahhhhhhhh canım Allah daim etsin mutluluğunu cok sevindim :D

En başından başlıyım sabah saat 7 de sevdiceğim uyandırdı beni ben indim servisteyim geliyorum dedi (indiğinde arayıp haber ver kalkıyım demiştim ben) Neyse ben kalktım akşamdan evi toparlamıştım zaten yatağımı topladım üzerime güzeeel pijama takımlarımı giydim ev hali sonuçta yeni uyanmışız pantolon elbise giycek değilim ya :-) Ben mutfakta hazırlık yaparken babamda uyandı patates kızarttım,yumurta haşladım,akşamdan miiis poğaça yapmıştım onları hazırladım ve bildiğiniz kahvaltılıklar :KK66: Çayımı demledim (en önemlisi de bu zaten babamda sevdiceğimde çayı çok içer Hoppa ) Canımın içi ben mutfakta kahvaltı hazırlarken aradı geliyorum canım ekmek alıcam sıcak sıcak bişey istermisin dedi bende yok canım sen gel yeter dedimm :KK60::rolleyes: Neyse kapadık telefonu camdan bakarken bi baktm ki geliyoo zili çalmıyım komşular rahatsız olmasın demişti (çokta düşünceli kuzumm ) Baktım yokuştan geliyo ben evde koşturmaya başladım annemde yok ya babama diyorum ki "baba geldi geldii ayy geldi:KK70::KK70:" babamda tmm kızım geldiyse aç kapıyı ne koşturuyosun diyo (şimdi gülüyorum halime:confused:) Canımın içi geldi elinde bizim onlara giderken götürdüğümüz tepsi,fırından alınmış sıcacık ekmek ve simit :) Ayriyetten banada hırka kazak şal ve ev pofuduğu almışş :) Bir de çerez koymuş tepsinin yanına karışık kuruyemiş. Adet öyleymiş onlarda tepsi boş gitmez yanında kıza giyecek alınırmış bir de kuruyemiş konurmuş Hoppa Neyse ben elindekileri aldım montunu da aldım üzerinden öpemedim o telaşla heyecanla babam içerde geç hadi dedim önce senin odaya geçelim diyo delii :KK70: Dedim yürü git oğlum :KK70: Sonra içeriye geçti babamla bi sohbet muhabbet ki sormayın ben mutfakta hazırlık yapıyorum bi yandan da meraktan çatlıcam napıyolar ne konuşuyolar diye arada salona gidip kontrol ediyorum her seferinde konuşuyolar gülüşüyolar ben de kaçırdım hepsini ben geliim öyle konuşun diyorum tabii babamda sen kahvaltıyı hazırla hadi çocuk acıkmıştır diyo :D Neyse sofrayı kurdum herşey çok güzeldii hepsinden severek yedi sevdiceğim babamda çok beğendi tabii.Ben konuşmaktan yiyemedim aç kaldım :-) Sofrayı toplarken sevdiceğimde masaya kaldırıp getirmiş mutfağa canım benim kıyamam dedim sen geç canım ne gerek var ben alırım yok ben seni özledim ondan demez mi :) o sırada da babam banyoya gidiyo duymuşta olabilir duymamışta :confused: Ben bulaşıkları yıkarken tabii onlar içerde sohbet muhabbet çay miisss gibi valla kıskandım neredeyse :D (şaka şaka) Ben de gittim en sonunda oturdum yanlarına dedim hazırlanıyım mı canım çıkalım mı sen bilirsin dedi sevdiceğimde,ben kalktım hazırlandım giyindim güzelce çok süslenmedim o bana hep der ki "ben senin doğal halini seviyorum makyajsız takısız vs..." bende saçlarımı at kuyruğu yaptım sevdiceğimin önceden aldığı kazağı giydim hafif bir kapatıcı ve ruj ile tamamladım.Küpe vs.. takmadım sevmez çünkü.Neyse biz çıkarken babamı öptüm ben sonrada sevdiceğim elini öptü babasının :KK39: Biz çıktık yokuştan inerken babam bize el salladı sonra sevdiceğimle gezdik günümüzü gün ettik :) :) Havada miss gibiydi çok şanslıydık yani.Çok ama çok güzel bir gün geçirdik ve dediki bir dahaki sefere annem ve ablamla gelicez dedi ben tabi mutluluktan dört köşe oldum :rolleyes: Dedim gelin tabii buyrun Hoppa Birazda nişandan ve düğünden bahsettik tabii nişanı mart-nisan gibi düşündük zaten böyle karar almıştık neler yapılır diye sordu bende anlattım siz gelirsiniz bohça için alışveriş yaparız sanada banada alınır dedim ne renk giyicen dedi dedim karar vermedim henüz ama aklımda model var dedim sen nasıl istersen herşey öyle olsun canım dedi bende sarıldım öptüm çok çoook :KK68::KK60::KK23:düğün içinde 2016 diye karar aldık ev işini zaten halletmiştik ayrı bir ev olucak inşallahh HoppaAkşam 7:30 da otobüse bindi ve inegöle yolculuğu başladı bende evime geldim. Çok mutluydum,hala da çok mutluyumm :KK73::KK73:

canım benim çok sevindim senin adınaaa hep mutlu ol inşaAllhh

günaydın tatlım :)
Günaydın greenandblue greenandblue
Günaydın kızlar yine migrenim tuttu dua edin bugün için bana
günaydın canım geçer inşallah hemen
kır düğünü olcak canım benim ama yaptığımız yerde havuzda var hem havuz başı hem kır düğünü karışık olcak yani :KK49: antalyadayım bu arada senin nerde olcak
istanbuldayım canım ben ya anadolu yakasında yada izmite doğru bi yerde olcak :)
Günaydınnn hayırlı haftalarr :D
günaydın canım :)
günaydın kızlar
günaydınnn davetiyeyi begendim canım :)
Eki Görüntüle 1337047 Kızlar tanışma için bu elbiseyi aldım. .nasıl sizce?
veee dediğim gibi bi elbise canım yakışır çokta güzel olur :)

istanbuldayım canım ben ya anadolu yakasında yada izmite doğru bi yerde olcak :)

sağol canım benimmm

Günaaaydıııın. Sabah sabah bir erkek arkadaşımın "Sen evlenmekten korkuyo musun mutsuz olmaktan filan, benim nişanlım korkuyooooo" serzenişleriyle uyandım. Bu erkekler çok anlayışsız :KK20:

Çok teşekkür ederim canım,zaten aklıma sen soktun bende h&m buldum..sende ordan bakmıştın :KK15:

Günaaaydıııın. Sabah sabah bir erkek arkadaşımın "Sen evlenmekten korkuyo musun mutsuz olmaktan filan, benim nişanlım korkuyooooo" serzenişleriyle uyandım. Bu erkekler çok anlayışsız :KK20:
günaydınnn akıllısı bizi bulmuyo ki :)
Çok teşekkür ederim canım,zaten aklıma sen soktun bende h&m buldum..sende ordan bakmıştın :KK15:
rica ederim tatlım:KK19:

Back
X