• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet canım benim:) rahibe duvak düşündüm ama onada yüzüm kapanmıyo:KK43:

Güzel gelinimizi bu sayede Görmüş olduk canım :)
rahibe duvak nasıl oluyormuş merak ettim netten baktımda :-) tatlım kapanmasın çok güzel duruyor Türbanda :)

kızlaaaaarr bılgısayarım ısgal altında babam kaptı bensız baya kaynatmıssınız gelcem bırazdan telefondan yazamıyorum :(

Ondan demedm canım, gelinliğin içine ondan giyiliyor diye biliyorum, gelinlik düzgün dursun diye imiş. Valla bilmiyorum da öyle duydum evlenenlerden :) Bence de rahatsız edici :)
Canım valla rahat olmak için giymem onu ben:))

Güzel gelinimizi bu sayede Görmüş olduk canım :)
rahibe duvak nasıl oluyormuş merak ettim netten baktımda :-) tatlım kapanmasın çok güzel duruyor Türbanda :)
Bende kuaförümle görüşmeye karar verdim canım:)

Ya şimdi benim nişanlım birazcık uyuzda:) leopar al diyip duruyodu :) dedim öyle bişe alayım da bari almamışın demesin:)
Ay pek güldüm :)) öyle desene :) yalnız nişanlısından bu tip talepleri olan erkek azdır, benimkine sorsan ben bilmem anlamam der :) o zaman valla bunu diyeceğimi hiç bilmezdim ama al canım leopar al 3ünü de değişik değişik al :)

(leopar ben sevmiyom ondan öyle dedim, çok kişisel :) )

Ben geldiiimmmm özlediiimmmm:mad:

Cumartesi aksami sevdiceklere gittik ailecek, mukemmmel gecti iyice alisiyorlar birbirlerine:KK49:

Galiba hayat cok guzel:KK60:

Sizler ne yaptiniz hemen ozet gecin:KK37:

Ay pek güldüm :)) öyle desene :) yalnız nişanlısından bu tip talepleri olan erkek azdır, benimkine sorsan ben bilmem anlamam der :) o zaman valla bunu diyeceğimi hiç bilmezdim ama al canım leopar al 3ünü de değişik değişik al :)

(leopar ben sevmiyom ondan öyle dedim, çok kişisel :) )
Benimki nevresim takımına kadar karışıyo :) bende sevmem leopar:)

Kızlar ya trendyola adres yazarken etap yazmayı unutmuşum inşallah kargoda sorun olmaz:)

araştırıyorum canım :) bulunca paylaşcam az kaldı :) aslında benimde alasım var ama sevdicek beni onla gündüz gezdirmez evde:)
aminn kuzumm sizde inşaallaahh
gezme zaten en az 3 çocuk olur :)
:KK28: Doğrudur kuzu.. Ozaman sen çeyiz konusunda bayaa yardım edebilirsin banaaaa:KK50:
tabi ki seve seve :)
Hayırlı olsun :) Nedense çok az şey alasım var. Mesela kahve fincanı almayı düşünmüyorum kesin konu komşu getirir :) Su bardağı da tek 6lı alayım diyorum :) Baktım kimse getirmedi evlendikten sonra alırım :)))
ben bi takım aldım kahve fincanı :) bide yemek takımının var yeter :)
ben parça parça 6 lı bardaklardandanda hoşlanmıyorum günlük bi takım yapıcam :) lavda aynı modelin hem uzun hem kısa bardakları oluyor onlardan alıcam :)
Aynen fıstık.. Sürekli çeyizlik şeylerde gözüm:KK53: Yalnız bu gecelikti iççamaşırıydı gibi şeylerden biraz anlamıyorum.. Kaçar tane almak lazımki baştan sona gardırobumuzu mu yeniliycez acepo_O
ne buluyosan al yani ben öyle yapıcam yeni başladım :) şu an 5-6 tane saten tül geceliğim var 3 tane şortlu takım aldım evde rahat olmak için :)
dahada alıı çok keyifli çamaşırlarımın hepsini takıp alıp dizicem dolaplara bide çift pijamalarından araştırıyorum henüz bulamadım :)
panduflar alcam ayyy alcamda alcam :)
YAaaa herseyini yeniliyosuun bu çok güzel bişey yaaa:KK22: Yepyeni eşyalar, yepyeni ev, yepyeni gardırop, yepyeni bi düzeen, yepyeni bi hayaaaaat.. Aşk doluuu:KK36::KK37::KK36:
ayyy böyle söyleyince dahada bi heveslendim :)
kızlaaaaarr bılgısayarım ısgal altında babam kaptı bensız baya kaynatmıssınız gelcem bırazdan telefondan yazamıyorum :KK43:
gell gelll bekliyoruz :)

ben parça parça 6 lı bardaklardandanda hoşlanmıyorum günlük bi takım yapıcam :) lavda aynı modelin hem uzun hem kısa bardakları oluyor onlardan alıcam :)

ne buluyosan al yani ben öyle yapıcam yeni başladım :) şu an 5-6 tane saten tül geceliğim var 3 tane şortlu takım aldım evde rahat olmak için :)
dahada alıı çok keyifli çamaşırlarımın hepsini takıp alıp dizicem dolaplara bide çift pijamalarından araştırıyorum henüz bulamadım :)

Hani bekliyodun göremiyorum seni online hatuncuk :)

Zaten hayalimiz 3çocuk:)

Günaydın kızlar dün baya bi harcadım :)
bi tane gelinlik için jartiyer takımı aldım
bi tane beyaz 2tane siyah bi tane kırmızı gecelik aldım
3tane penye gecelik 1tane uzun kollu pijema 1tanede şortlu takom aldım :)

Back
X