- 4 Aralık 2014
- 460
- 229
- 53
- 34
leopar desen almak zorunda mısın :))) diğer ikisi güzel :)Ve gecelik olarak bunlarıda alıp kapatıyorum:) 3tanede önceden almıştım:) artık şortlu takım ve penye gecelik alacam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leopar desen almak zorunda mısın :))) diğer ikisi güzel :)Ve gecelik olarak bunlarıda alıp kapatıyorum:) 3tanede önceden almıştım:) artık şortlu takım ve penye gecelik alacam :)
Evet canım benim:) rahibe duvak düşündüm ama onada yüzüm kapanmıyo![]()
Canım valla rahat olmak için giymem onu ben:))Ondan demedm canım, gelinliğin içine ondan giyiliyor diye biliyorum, gelinlik düzgün dursun diye imiş. Valla bilmiyorum da öyle duydum evlenenlerden :) Bence de rahatsız edici :)
Ya şimdi benim nişanlım birazcık uyuzda:) leopar al diyip duruyodu :) dedim öyle bişe alayım da bari almamışın demesin:)leopar desen almak zorunda mısın :))) diğer ikisi güzel :)
Bende kuaförümle görüşmeye karar verdim canım:)Güzel gelinimizi bu sayede Görmüş olduk canım :)
rahibe duvak nasıl oluyormuş merak ettim netten baktımdatatlım kapanmasın çok güzel duruyor Türbanda :)
Ay pek güldüm :)) öyle desene :) yalnız nişanlısından bu tip talepleri olan erkek azdır, benimkine sorsan ben bilmem anlamam der :) o zaman valla bunu diyeceğimi hiç bilmezdim ama al canım leopar al 3ünü de değişik değişik al :)Ya şimdi benim nişanlım birazcık uyuzda:) leopar al diyip duruyodu :) dedim öyle bişe alayım da bari almamışın demesin:)
Benimki nevresim takımına kadar karışıyo :) bende sevmem leopar:)Ay pek güldüm :)) öyle desene :) yalnız nişanlısından bu tip talepleri olan erkek azdır, benimkine sorsan ben bilmem anlamam der :) o zaman valla bunu diyeceğimi hiç bilmezdim ama al canım leopar al 3ünü de değişik değişik al :)
(leopar ben sevmiyom ondan öyle dedim, çok kişisel :) )
Maşallah diyelim :) işte evlilik bu, sen sevmesen de onun sevdiği şeyi severek yapma sanatı :))) nasıl tanımladıysam :)Benimki nevresim takımına kadar karışıyo :) bende sevmem leopar:)
Süper tanımmm :)) gecelik pijema kısmını da tamamladım çeyizimin :)))Maşallah diyelim :) işte evlilik bu, sen sevmesen de onun sevdiği şeyi severek yapma sanatı :))) nasıl tanımladıysam :)
araştırıyorum canım :) bulunca paylaşcam az kaldı :) aslında benimde alasım var ama sevdicek beni onla gündüz gezdirmez evde:)
gezme zaten en az 3 çocuk olur :)aminn kuzumm sizde inşaallaahh
tabi ki seve seve :)Doğrudur kuzu.. Ozaman sen çeyiz konusunda bayaa yardım edebilirsin banaaaa
![]()
ben bi takım aldım kahve fincanı :) bide yemek takımının var yeter :)Hayırlı olsun :) Nedense çok az şey alasım var. Mesela kahve fincanı almayı düşünmüyorum kesin konu komşu getirir :) Su bardağı da tek 6lı alayım diyorum :) Baktım kimse getirmedi evlendikten sonra alırım :)))
ne buluyosan al yani ben öyle yapıcam yeni başladım :) şu an 5-6 tane saten tül geceliğim var 3 tane şortlu takım aldım evde rahat olmak için :)Aynen fıstık.. Sürekli çeyizlik şeylerde gözümYalnız bu gecelikti iççamaşırıydı gibi şeylerden biraz anlamıyorum.. Kaçar tane almak lazımki baştan sona gardırobumuzu mu yeniliycez acep
![]()
ayyy böyle söyleyince dahada bi heveslendim :)YAaaa herseyini yeniliyosuun bu çok güzel bişey yaaaYepyeni eşyalar, yepyeni ev, yepyeni gardırop, yepyeni bi düzeen, yepyeni bi hayaaaaat.. Aşk doluuu
![]()
gell gelll bekliyoruz :)kızlaaaaarr bılgısayarım ısgal altında babam kaptı bensız baya kaynatmıssınız gelcem bırazdan telefondan yazamıyorum![]()
gezme zaten en az 3 çocuk olur :)
tabi ki seve seve :)
ben bi takım aldım kahve fincanı :) bide yemek takımının var yeter :)
ben parça parça 6 lı bardaklardandanda hoşlanmıyorum günlük bi takım yapıcam :) lavda aynı modelin hem uzun hem kısa bardakları oluyor onlardan alıcam :)
ne buluyosan al yani ben öyle yapıcam yeni başladım :) şu an 5-6 tane saten tül geceliğim var 3 tane şortlu takım aldım evde rahat olmak için :)
dahada alıı çok keyifli çamaşırlarımın hepsini takıp alıp dizicem dolaplara bide çift pijamalarından araştırıyorum henüz bulamadım :)
panduflar alcam ayyy alcamda alcam :)
ayyy böyle söyleyince dahada bi heveslendim :)
gell gelll bekliyoruz :)
Zaten hayalimiz 3çocuk:)gezme zaten en az 3 çocuk olur :)
tabi ki seve seve :)
ben bi takım aldım kahve fincanı :) bide yemek takımının var yeter :)
ben parça parça 6 lı bardaklardandanda hoşlanmıyorum günlük bi takım yapıcam :) lavda aynı modelin hem uzun hem kısa bardakları oluyor onlardan alıcam :)
ne buluyosan al yani ben öyle yapıcam yeni başladım :) şu an 5-6 tane saten tül geceliğim var 3 tane şortlu takım aldım evde rahat olmak için :)
dahada alıı çok keyifli çamaşırlarımın hepsini takıp alıp dizicem dolaplara bide çift pijamalarından araştırıyorum henüz bulamadım :)
panduflar alcam ayyy alcamda alcam :)
ayyy böyle söyleyince dahada bi heveslendim :)
gell gelll bekliyoruz :)
Oh maşallahhhGünaydın kızlar dün baya bi harcadım :)
bi tane gelinlik için jartiyer takımı aldım
bi tane beyaz 2tane siyah bi tane kırmızı gecelik aldım
3tane penye gecelik 1tane uzun kollu pijema 1tanede şortlu takom aldım :)