Ayyy bende ne güzel sevdiceğimle üniversitede tanıştım 2 sene beraberdik her gün her an öğle yemeğinde okuldan çıkar çarşıya giderdim 2.senemdi benim onun bitmişti çalışıyordu ben 1 sene yanlız kalmıyım diye benimle 1 sene daha kalmıştı canımın içiii
Tünaydın canım hoşgeldiinn :)
Canımm kızların dedikleride uygun bence

Benim 3ü bir arada olduğu için (tanışma - isteme - söz )

Biz önce lokum ikram etmiştik tabii önce annem ve ablalarım su istemişlerdi (bizim aprtmana gelmeden bi yokuş varda dimdik yorulmuşlar ) Hepsine su ikram ettim daha sonra lokum almıştım süslü kürdanlara tutturmuştm onları ikram ettim .. Kahvelerden sonra isteme olmuştu yüzükler vs.. Buraları özet geçiyorum :) Çayın yanınada ; Çikolatalı ıslak kek , Peynirli ve dereotlu çiçek kurabiye , Maya hamurundan poğça , Zeytinyağlı yaprak sarması , Patatesli gül böreği vardı canımm yettide arttı
2014 bitiyor ya o yüzden faturaları,evrakları,dosyaları inceliyorum bi açığımız olmasın :) 2015 te herşeyi adam akıllı düzgün tutucam dosyalıcam evrakları tek tek ayrı ayrı benden önceki kız sağolsun hepsini aynı yere koymuş fatura arıyorum bulamıyorum nasıl bir kızsa,insan azıcık düzenli olur ya zaten işe başladığım ilk gün bi geldim masaya parmağımı sürdüm resmen kapkara oldu insan masasının tozunu almazmı

2015 te herşeyi düzenli yerli yerine yerleştiricem inşallah .. O yüzden pek uğrayamıyorum buraya kızlar ama en azından okuyorum yazılanları