• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ama diğer türlüde menü çok kuru kalıyo canım rulo patates salatasını düşünebilirsin makarna salatası filan olmaz zaten biri stresten kesin döker :)

Amerikan salatası tarzı bişey olur mu ki? Bana kalsa patates salatası yaparım da çok Gün işi yemek olur sanki :)

Ay zaten şimdiden stres aldı beni..dudağımda da uçuk çıktı inşallah cumartesi gününe kadar geçer :KK61:
geçer canım geçer benim karnıma ağrılar giriyodu :)
bol bol fotoğraf çektirmiştik o gün şaka gibiydi:)

geçer canım geçer benim karnıma ağrılar giriyodu :)
bol bol fotoğraf çektirmiştik o gün şaka gibiydi:)

Sonradan baktığımda komik gelecek bu anlar bana kesin, neye stres yapmışım dicem de ayyyy ama yaa kalbim ağzımda atıyo benim..inşallah güzel geçer..Daha bunun istemesi vari nişanı var..Var da var..

Sonradan baktığımda komik gelecek bu anlar bana kesin, neye stres yapmışım dicem de ayyyy ama yaa kalbim ağzımda atıyo benim..inşallah güzel geçer..Daha bunun istemesi vari nişanı var..Var da var..
gittikleri zaman bu muydu yani diyosun onca karın ağrıma değdi mi diye soruyosun kendine:KK70:

Heyecan yap bencede canım güzel günler resimlerde hatıra olarak kalıcak ;) Herşey çok güzel olsun inşallah :) Dudağında geçer umarım geçmezsede olsun canımm senin kalbin güzel zaten ;) Bu arada salata olmaması konusunda hala kararlıyım ben canım benim ama sen bilirsin hayalseverrr hayalseverrr da yanlış anlamasın beni :KK23:

math27 math27 Aşık mısın kızzz nasıl unuttun :-)

Ayy bizde akşam yemeğine almıştık eksikler için annem beni markete gönderdi ben herşeyi unutup gelmiştim :)

Bendeki unutkanlık başa bela..elime yazıyorum ..Çantamda hep yapışkanlı not kağıtlardan var, telefonuma yapıştırıyorum..ama yine de unutuyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Heyecan yap bencede canım güzel günler resimlerde hatıra olarak kalıcak :KK66: Herşey çok güzel olsun inşallah :) Dudağında geçer umarım geçmezsede olsun canımm senin kalbin güzel zaten :KK66: Bu arada salata olmaması konusunda hala kararlıyım ben canım benim ama sen bilirsin hayalseverrr hayalseverrr da yanlış anlamasın beni :KK23:

Kuzu ya burdan elimi uzatıp makas alıcam senden o derece yani :KK60: hayalseverrr hayalseverrr da haklı, sende haklısın ne olucak böleeeee:KK71::KK71::KK71:

Heyecan yap bencede canım güzel günler resimlerde hatıra olarak kalıcak :KK66: Herşey çok güzel olsun inşallah :) Dudağında geçer umarım geçmezsede olsun canımm senin kalbin güzel zaten :KK66: Bu arada salata olmaması konusunda hala kararlıyım ben canım benim ama sen bilirsin hayalseverrr hayalseverrr da yanlış anlamasın beni :KK23:

Aşıkım :KK37:

kuzeniminde öyle olmuştu biz erkek tarafıydık canım cumartesi isteme pazar nişan vardı ikisindede ikram yapmışlardı isteme günü daha hafif şeyler vardı kuru pasta sarma börekti nişanda döktürmüşlerdi:)

Olsun canım yine yapılır :) biraz fazla yorulursunuz ama:)

Oyy ben nerelere gidemmmmm, nerden bulucam o kadar değişik menüyü ben..pek becerikli de sayılmam üstelik :KK14::KK14::KK14:

Back
X