Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde unutmam ama o günün heyecanı:))
Kuzu akrabalarınızdan yardıma gelen olur :) ama biz nişanda sadece tatlı kola dağıttık sonrada sadece çay :) zaten bize gelen misafirler 6da gelip 8de gittiler :) bizbize çay içtik:)))Oyy ben nerelere gidemmmmm, nerden bulucam o kadar değişik menüyü ben..pek becerikli de sayılmam üstelik![]()
Ayyy ya öğrencim geldi aklıma. İlk tanışıyorum kızla :) adını soyadını büyüğünce ne olmak istediğini sordum :) kız yanındaki arkadaşına dönmüş adım ne benim diyo:))Sen yine iyisin, ben kendi adımı unutmazsam iyidir![]()
Kuzu ya burdan elimi uzatıp makas alıcam senden o derece yani![]()
hayalseverrr da haklı, sende haklısın ne olucak böleeeee
![]()
Aşıkım![]()
Bi kere ben diyetimi koruyorum taam mı:)) kahvaltı yaptım az bişe. 1tane elma yedim 35dk da spor yaptım :) şimdi de yersem bugün 500 kalori yemiş olacam :)) ve 105ini sporda harcadım zaten:) 9bardakta su içtim:)Canım benimm gel yanıma öyle al tekim ofisteeSen karar ver artıkın biz önerileri sunduk sana
Şimdi kendi aklınla baş başa kal
Biliyodum zatennnGit tabii bu kadar menü konuşulursaa canın çekti dimii
Ye canım sen ye sonra gelinliğe giremezsen göbeğim çıktı deme bana burda
![]()
iyiki akşam yemegi vermişiz 2 menü bulmak daha kolay olcak benim için mesela isteme günü kek yaparım nişan günü yapmam zaten pasta kesilcekOyy ben nerelere gidemmmmm, nerden bulucam o kadar değişik menüyü ben..pek becerikli de sayılmam üstelik![]()
Bi kere ben diyetimi koruyorum taam mı:)) kahvaltı yaptım az bişe. 1tane elma yedim 35dk da spor yaptım :) şimdi de yersem bugün 500 kalori yemiş olacam :)) ve 105ini sporda harcadım zaten:) 9bardakta su içtim:)
Kuzu akrabalarınızdan yardıma gelen olur :) ama biz nişanda sadece tatlı kola dağıttık sonrada sadece çay :) zaten bize gelen misafirler 6da gelip 8de gittiler :) bizbize çay içtik:)))
Canım benimm gel yanıma öyle al tekim ofisteeSen karar ver artıkın biz önerileri sunduk sana
Şimdi kendi aklınla baş başa kal
Biliyodum zatennnGit tabii bu kadar menü konuşulursaa canın çekti dimii
Ye canım sen ye sonra gelinliğe giremezsen göbeğim çıktı deme bana burda
![]()
iyiki akşam yemegi vermişiz 2 menü bulmak daha kolay olcak benim için mesela isteme günü kek yaparım nişan günü yapmam zaten pasta kesilcekne büyük fark dimi
![]()
Gelirim derdim de dışarda yağmur var :) Karar verip yazıcam en son buraya, tabi o teleştan buraya girmeyi akıl edebilirsem :)
Ayyy ya öğrencim geldi aklıma. İlk tanışıyorum kızla :) adını soyadını büyüğünce ne olmak istediğini sordum :) kız yanındaki arkadaşına dönmüş adım ne benim diyo:))
Valla ben anlamam :) 1 gece öncesinden yaz![]()
Güzel gelincikler ben çıkıyorum şimdi, burda konuşrken servisi kaçırıcimmmmm
Bu bana cok ilginc geldi. Konusmuyor musunuz bu konu hakkinda, sen sorsan niye boyle yaptiginiay ben cok alingan biriyim kesin alinirdim biseylere baglardim konuyu
![]()
Artık çok geç aç mı kalsaydım kiSen bilirsin canımmm yemek senin , göbiş senin![]()
Ay benim teyzem gelmişti :) kardeşlerim kuzenim çok komikti yaa:)Aman bizde yetişkin akraba yokki, hepsi küçümenAllah yardımcım olsun benimmmmm
![]()