• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oyy ben nerelere gidemmmmm, nerden bulucam o kadar değişik menüyü ben..pek becerikli de sayılmam üstelik :KK14::KK14::KK14:
Kuzu akrabalarınızdan yardıma gelen olur :) ama biz nişanda sadece tatlı kola dağıttık sonrada sadece çay :) zaten bize gelen misafirler 6da gelip 8de gittiler :) bizbize çay içtik:)))

Kuzu ya burdan elimi uzatıp makas alıcam senden o derece yani :KK60: hayalseverrr hayalseverrr da haklı, sende haklısın ne olucak böleeeee:KK71::KK71::KK71:

Canım benimm gel yanıma öyle al tekim ofistee :KK3::KK3: Sen karar ver artıkın biz önerileri sunduk sana ;) Şimdi kendi aklınla baş başa kal :rolleyes:

Biliyodum zatennn :-) Git tabii bu kadar menü konuşulursaa canın çekti dimii :KK70:Ye canım sen ye sonra gelinliğe giremezsen göbeğim çıktı deme bana burda :KK12:

Canım benimm gel yanıma öyle al tekim ofistee :KK3::KK3: Sen karar ver artıkın biz önerileri sunduk sana :KK66: Şimdi kendi aklınla baş başa kal :rolleyes:

Biliyodum zatennn :-) Git tabii bu kadar menü konuşulursaa canın çekti dimii :KK70:Ye canım sen ye sonra gelinliğe giremezsen göbeğim çıktı deme bana burda :KK12:
Bi kere ben diyetimi koruyorum taam mı:)) kahvaltı yaptım az bişe. 1tane elma yedim 35dk da spor yaptım :) şimdi de yersem bugün 500 kalori yemiş olacam :)) ve 105ini sporda harcadım zaten:) 9bardakta su içtim:)

Oyy ben nerelere gidemmmmm, nerden bulucam o kadar değişik menüyü ben..pek becerikli de sayılmam üstelik :KK14::KK14::KK14:
iyiki akşam yemegi vermişiz 2 menü bulmak daha kolay olcak benim için mesela isteme günü kek yaparım nişan günü yapmam zaten pasta kesilcek:KK70: ne büyük fark dimi:cool:

Bi kere ben diyetimi koruyorum taam mı:)) kahvaltı yaptım az bişe. 1tane elma yedim 35dk da spor yaptım :) şimdi de yersem bugün 500 kalori yemiş olacam :)) ve 105ini sporda harcadım zaten:) 9bardakta su içtim:)

Sen bilirsin canımmm yemek senin , göbiş senin :confused::-):-)

Canım benimm gel yanıma öyle al tekim ofistee :KK3::KK3: Sen karar ver artıkın biz önerileri sunduk sana :KK66: Şimdi kendi aklınla baş başa kal :rolleyes:

Gelirim derdim de dışarda yağmur var :) Karar verip yazıcam en son buraya, tabi o teleştan buraya girmeyi akıl edebilirsem :)

Bu bana cok ilginc geldi. Konusmuyor musunuz bu konu hakkinda, sen sorsan niye boyle yaptiginio_O ay ben cok alingan biriyim kesin alinirdim biseylere baglardim konuyu:KK11:

Ben de alınıyorum da ne yapayım. Konuşamıyoruz, abartma diyip geçiyor. Tek umudum evlilik :))

Sen bilirsin canımmm yemek senin , göbiş senin :confused::-):-)
Artık çok geç aç mı kalsaydım ki o_Oama başım ağrırdı :KK43:bi program indirdim istediğim kiloya ulaşmam için günlük spor su ve kalori hedefi veriyo:) ben sporumu yaptım suyumu içtim ve bugünlük kalorim 1400 ken ben 830da kaldım :)

Back
X