• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bi beden kucugunu alicaksin, 38giyiyorsan 36 yani. Ic camasircilarda var. Kompedana loyaya falan bak bence.

Canim yilbasinda kapali olur benim fikrim. Ama gidip sansini deneyebilirsin. Ne koyucaksin kavanozlara. Netten de siparis edebilirsin. Haftaici 5te falan gidersen acik olabilir.

Doğru aslında yılbaşıda resmi tatil..aman ya ne uyuz bir durum benimki..O meşhur eminönü gezmesi yapamicim..Şeytan diyo kitle 3 günlük raporu:KK14:

Alacaksın öyle ş....leri meydanda parçalayacaksın ya..Şiddet yanlısı değilim ama başka cezayı haketmiyo bu adiler..Dikkat et canım, en iyisini yapmış taşınmakla.
Yo hakkedene şiddet gerek canım. Benim fikrim hadım etceksin sapıkları:(

hııı kazık soruyorum diyosun o_O :KK54:

https://www.lav.com.tr/online/urunlerimiz/su-bardaklari/lune-LUN355F

bu nasıl mesela, çok mu basit oldu. Bilemedim ki öyle pat diye sorunca şimdi :)
daha farklı olabilir canım yani misafir için 3 bardak lazım ya 3 nüde aynı seriden begen paylaş öyle seçelim :)
Günaydınlarrrr:KK24:

Günaydınlaaarrr:) her gece yazdıklarınızı okucam diye okula geç kalcam ya :) seviyorumm sizleriii:KK68::KK68::KK68::KK68:

Gunaydinlaaar nasilsiniz bakalim:KK73:

Günaydın güzeller nabersinizzz :)

günaydın kızlarrr

günaydın gelincikler nasılsınız bakalım :)
Ben eminönüne gitmek istiyorum ordan alacaklarım var..Ve sadece pazar günü tatil o zamanda eminönü tatil..Alacaklarım vardı benim, tepsi bakacaktım, nişanda dağıtmak için minik kavanozlar almalıyım, tül almalıyım, Ben ne yapıcam kızlar siz söyleyin..Aklımda bir sürü şey vardı, bu gidişle hiçbirini yapamicam..40 gün gibi birşey var nişana (kısmetse) Tek umudum yılbaşı tatili o zamanda kapalı olurmu acaba? Daha bohca işine hiç girmedim...:KK14:
azcık kaldı elini çabuk tut :)
benimde isteme günü için kavanoz almam lazım :) kahve koyucam :) bohçayı hallettim zaten :)

Günaydın canım :)

Doğru aslında yılbaşıda resmi tatil..aman ya ne uyuz bir durum benimki..O meşhur eminönü gezmesi yapamicim..Şeytan diyo kitle 3 günlük raporu:KK14:

Ayy keşke yapabilsen emin ol o havayı soluduğunda kendiliğinden oluyo herşey :) öyle raporluk bi şansın var mı ki? :KK51:

Yo hakkedene şiddet gerek canım. Benim fikrim hadım etceksin sapıkları:KK43:

En güzeliii valla :KK62:

daha farklı olabilir canım yani misafir için 3 bardak lazım ya 3 nüde aynı seriden begen paylaş öyle seçelim :)

günaydın gelincikler nasılsınız bakalım :)

azcık kaldı elini çabuk tut :)
benimde isteme günü için kavanoz almam lazım :) kahve koyucam :) bohçayı hallettim zaten :)

İstesemde elimi çabuk tutamıyorum ki..Çalışma saatlerim hiçbrşey yapmaya müsait değil..Şaka gibi yaaaa, stresten ölücemmmmmmmm

greenandblue greenandblue nerede oturuyorsun bilmiyorum ama biz eminönünden yapmıştık alışverişi bi kaç parça için pendikte bakındım ordaki yerlerdede eminönünyle aynı şeyler var çokta bir fiyat farkı yok. Git gel bütün gün gez falan filan harcadığın parayla aynı şeye geliyor. ben butik pasta kurabiye yapıyorum ufak organizasyonlar falan, süsleme malzemeleri için hem fikir hemde tedarik konusunda yardımcı olabilirim.

İstesemde elimi çabuk tutamıyorum ki..Çalışma saatlerim hiçbrşey yapmaya müsait değil..Şaka gibi yaaaa, stresten ölücemmmmmmmm
kuzum patronlardan birini gözüne kestir ondan izin iste olmaz mı ki
greenandblue greenandblue nerede oturuyorsun bilmiyorum ama biz eminönünden yapmıştık alışverişi bi kaç parça için pendikte bakındım ordaki yerlerdede eminönünyle aynı şeyler var çokta bir fiyat farkı yok. Git gel bütün gün gez falan filan harcadığın parayla aynı şeye geliyor. ben butik pasta kurabiye yapıyorum ufak organizasyonlar falan, süsleme malzemeleri için hem fikir hemde tedarik konusunda yardımcı olabilirim.
bize fikir ver bence :KK28:

Avrupa yakası canım..Eminönüne gitmeyi fikir açısından istiyorum..Kafamda hala ne yapmam gerektiği ile ilgili bir fikir yok :cry:

Merhaba arkadaşlar..
Bende aranıza yeni katıldım.. kısmetse 2015 sezon sonu gibi düğün düşünüyoruz, şuan da nişanlıyım, ocak ayında düğün tarihimiz belli olacak inş :)

Dur ben sana özelden yazayım nerde çalıştığımı :)
yaz bakıyım olmazsa ben geliyim senin yerine çalışıyım bi iki gün sonra seni mumla ararlar valla:KK70:
Merhaba arkadaşlar..
Bende aranıza yeni katıldım.. kısmetse 2015 sezon sonu gibi düğün düşünüyoruz, şuan da nişanlıyım, ocak ayında düğün tarihimiz belli olacak inş :)
hoşgeldinnn :)

Back
X