- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Hoşbuldumm:) aranızda biraz yabancı kaldım ama , umarım beni de aranıza kabul edersiniz :)
aaa öyle şeymi olur, hepimiz burda tanıştık sonuçta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldumm:) aranızda biraz yabancı kaldım ama , umarım beni de aranıza kabul edersiniz :)
Hayır en sonunda hasta numarası yapıcam ol olacak :)
valla hasta numarası çok mantıklı bide rapar alırız sana 1 haftalıkVallahi bana uyar, gel yani seve seve![]()
artık bizden birisin canım :)Hoşbuldumm:) aranızda biraz yabancı kaldım ama , umarım beni de aranıza kabul edersiniz :)
o zaman hangi şehirdensiniz?aaa öyle şeymi olur, hepimiz burda tanıştık sonuçta![]()
valla hasta numarası çok mantıklı bide rapar alırız sana 1 haftalık
artık bizden birisin canım :)
o zaman hangi şehirdensiniz?
bende alanya.. ama istanbul'a gelin geleceğim :)Ben istanbul..ama burda her yöreden insan varrrr![]()
o zaman hangi şehirdensiniz?
bende istanbul :) gel gelll :)bende alanya.. ama istanbul'a gelin geleceğim :)
bademciklerimi aldırdım de kış geldi nasıl olsaZaten baktım yetiştiremiyorum , kitlicem raporu napimmm![]()
bademciklerimi aldırdım de kış geldi nasıl olsa![]()
bende alanya.. ama istanbul'a gelin geleceğim :)
Ben biliyorum nerde calistiginiiDur ben sana özelden yazayım nerde çalıştığımı :)
Hosgeldin canimmo zaman hangi şehirdensiniz?
sağlık ihmal edilmezaaaa kız ben bademcik ameliyatı olucaktım gerçekten de, vallahi hep unuttum![]()
ayyy bayıldım kurabiyelere ve etiketlere :)www.birmax.com diye bir site var mesela bilirmisiniz bilmiyorum. Süsleme malzemelerini buradan sipariş verebilirsiniz. Aklına ne gelirse buradan bulabilirsiniz. Ben bohça alışverişinde liste çıkardım bazılarını büyük marketlerden çamaşır sandık falan onlarıda eminönünden yaptım. ama dediğim gibi her şey artık heryerde var. 40 gün herşeyi yapmak için gayet yeterli bir sürü telaş yapma :) bende çok telaş yaptım ama planlı şekilde listeler yapıp ilerlersen herşeyin altından kalkarsın. Devam edeyim anlatmaya mesela nişan pankartları hazır almadım hepsini kendim yaptım. Her öğle arası tasarladım çıktı aldım. Akşam çubuklara yapıştırdım. Hediyelik olarak kurabiye yaptım. Onlara güzel etiketler hazırladım. Sonra tuhafiyeden falan sepet malzemeleri aldım. Sepetimide kendim süsledim kurabiyeleri onda servis ettim. size örnek olması açısından işte fotoğraflar
eee yabancısı değilsin o zaman ne güzel hangi yakaya geliyosun :)Üniversiteyi istanbulda okumuştum ama evlilik icin gelince daha farklı olucak tabiki.. bakalım![]()
Ben biliyorum nerde calistiginii
Hosgeldin canimmben ankaradayimm
![]()
Merhaba, bu nevresimden ben daha önce almıştım hiç beğenmedim. kumaşı çok kalitesiz birde deseni böyle değil, sol taraf açık renk sağ taraf koyu renkti. geri gönderdim ben![]()