• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

e:KK53::KK53::KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73: Harikasin greenandblue greenandblue calis olacak :) bende paint word telefonda picsart diye bi program var onlarla yapiyorum birseyler iste.tasarimci falan degilim programlari kullanmayida bilmiyorum :) bunlarla idare

ayy istesemde yapamam ki ben :) bazen konuşma balonu olmadan olmaz diyorum bazen bi resim görüyorum konuşma balonlarından soğuyorum napcam bilmiyorum :D

Aynı şey bende de var biliyormusun bende öyle oluyorum, ben düğünde yapılanlardan istiyorum , dış mekan çekimleri için..

Merhaba arkadaşlar..
Bende aranıza yeni katıldım.. kısmetse 2015 sezon sonu gibi düğün düşünüyoruz, şuan da nişanlıyım, ocak ayında düğün tarihimiz belli olacak inş :)

Merhaba hoşgeldin aramıza artık bizdensin :) Bende İstanbul Gaziosmanpaşadayım nişanlın Eyüpteymiş benimde iş yerim Eyüp'te :D :D Çok yenisin daha ne güzell Hayırlısı inşallah

Günaydın mutlu günler güzellikler :)

Tünaydın canım :)

Eki Görüntüle 1341240 Alın size konuşma balonu yada pankartı adı neyseee:KK53::KK53::KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73:

Harika olmuşş :D :D

Orya Orya greenandblue greenandblue eğer bi gün adalet bakanı falan olursam bu öneriyi sunacam :)))

Sun bencede canım ;)

Merhaba hoşgeldin aramıza artık bizdensin :) Bende İstanbul Gaziosmanpaşadayım nişanlın Eyüpteymiş benimde iş yerim Eyüp'te :D :D Çok yenisin daha ne güzell Hayırlısı inşallah

Tünaydın canım :)

Harika olmuşş :D :D

Sun bencede canım :KK66:

Tünaydın tatlım :) Ezme beni hemen Tünaydın diye daha günaydın olur ya :D

Back
X