- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
benim çeyiz topiğime baktın mıHerşeyi sardık sarmaladık kaldırdık canım annem hayatta kurcalatmaz ya :S neyse 8 ay sonra gıdıyom ınsallah eve tasınrken yaparım bende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim çeyiz topiğime baktın mıHerşeyi sardık sarmaladık kaldırdık canım annem hayatta kurcalatmaz ya :S neyse 8 ay sonra gıdıyom ınsallah eve tasınrken yaparım bende![]()
aaa çeyiz topiğnmi var senin link at bakaym hemenckbenim çeyiz topiğime baktın mı![]()
var tabi olmaz mıaaa çeyiz topiğnmi var senin link at bakaym hemenck
Tünaydın tatlım :) Ezme beni hemen Tünaydın diye daha günaydın olur ya![]()
Hee evet doğru mail adresinden biliyorsun :)
he heee sana sakin günlerSen rahatsın tabi herşey hazır, ay ben ne edem yine dertlendim bakk
![]()
Kızlar , aranızda kimler nişanlı , kimler nisanlanicak bilmiyorum, cok takip edemedim , birde çalışıyorum suan ara ara yazabiliyorum :) bana nisanda bohça getirdiler , ailelere değil sadece bana yaptılar öyle istedim , cok detaylı getirmediler , Ocak ayında da biz istanbula gidip nişanlımın bohçasını götüreceğiz , yazılanları okuyorum birsuru şey.. Onlar bana detaylı getirmediği icin getirdiklerine es deger götürmek istiyorum , fikirlerinizi rica ediyorum lütfen , bana getirdikleri ;iç çamaşırı , gecelik, terlik , makyaj çantası ,(göz fark paleti ,ruj , oje, rimel,eyeliner, allik ) , temizleme sutu , parfüm ,çorap bunları getirmişler sizce ben ne almalıyım
Damat Bohçasının LİstesiKızlar , aranızda kimler nişanlı , kimler nisanlanicak bilmiyorum, cok takip edemedim , birde çalışıyorum suan ara ara yazabiliyorum :) bana nisanda bohça getirdiler , ailelere değil sadece bana yaptılar öyle istedim , cok detaylı getirmediler , Ocak ayında da biz istanbula gidip nişanlımın bohçasını götüreceğiz , yazılanları okuyorum birsuru şey.. Onlar bana detaylı getirmediği icin getirdiklerine es deger götürmek istiyorum , fikirlerinizi rica ediyorum lütfen , bana getirdikleri ;iç çamaşırı , gecelik, terlik , makyaj çantası ,(göz fark paleti ,ruj , oje, rimel,eyeliner, allik ) , temizleme sutu , parfüm ,çorap bunları getirmişler sizce ben ne almalıyım
sen aç ilk yorum benden :)Dur bende açıyım bakalım becerebilcemmi daha hiç konu açmadımbeyaz eşyalarımı küçük ev aletlerimi falan koyıym bari
Gelin benim topiğme triplenirim valla
![]()
AçtımdaDamat Bohçasının Lİstesi
pijama takımı
gömlek
kravat mendil
kol düğmesi
cüzdan kemer seti
terlik
çorap
çamaşır
havlu lif
seccade
takke
tesbih
kuran kabı
bakım seti.
ben bunları aldım canım şu an bakım seti yok onuda hazırlıycam ayrıca günlük kıyafetinide alıcam... bence sende sevgiline tam anlamıyla yap :)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu şekilde kıyafet kılıfı diktirdim kutu filan kaplattım bohçasınıda yaptırcam :)
sen aç ilk yorum benden :)
ilk yorum bendenAçtımdaresimleri önceden bulup açaydım iyiydi
![]()
canım bence balayı için bu fiyat gayet iyi beğendiysen düşünme derimgünaydınlarr...
kızlar nişanlım balayı için saklı göl evlerine gidelim diyo internette sitesi var baktım biraz
çook güzel tam istediğimiz gibi ama günlük 2 kişi 300 lira ve yarım pansiyon ücreti bubana biraz pahalı geldi ama nişanlım ısrar ediyo tam istediğimiz gibi bi yer diye napcam bilemedim fikrinize ihtiyacım varr
![]()
evet tatlım siyah dantellli çok hoşmuş aşkla kullanMarkafoniden almıştım canım, Siyah İnci kampanyasındandı sanırım.. Atlet külot olanı diyorsun dimi?
ayy ne güzel canım ya keşke bende ikna edebilsem çok hoş olurKizlaaaar.sevgilimle dans kursuna gidicez galibaa ayy cok mutlu oldummm![]()
canım 1 günde hallolması için matbaanın tanıdık olması gerekKızlar davetiye 1günde hallolur mu. Ya kayınbabam demiş geldiğinizde burdan yaptırın diye. Bende dedim yetişmez düğüne 10gün kala gitcez çünkü. Hemen beğensek bile 1günde çıkması gerekiyo sinir oldum ya off.
inşaallah tatlım ya belliyse bende almak istiyorum iç çamaşırıTamam canım sorarım inşallah bellidir dediğin gibi
canım trendyolda da 199 a oluyor pierre cardin 6 lı takımlar ceyizciden dokun ordan alırsın mecburNerden buldunBenim görüp dokunmam lazım başka türlü olmuyo yahuu, dün netten kazak almıştım geri yolladım,Kumaşı göründüğü gibi değildi..H&M iç çamaşırları çok hoş bir bak derim
![]()
Aramıza hoşgeldin canımKızlar merhaba :) aranıza yeni katılmış biri olarak ilk yorumumu yapayımbundan sonra sanırım zaten pek susmam :) yeni nişanlandım ve düğün hazırlığı içerisindeyim oyüzden konu benim çok ilgimi çekiyor :) elbiseniz bence çok güzel :) tesettrülü biri için gayet ideal bi elbise bence, insanların sölediklerinide umrusamayın çünkü böyle durumlarda herkesi memnun etmek mümkün değil :) @CHRKSSNGHN
uçuk için eczaneden krem al canım hemen geçirirAy zaten şimdiden stres aldı beni..dudağımda da uçuk çıktı inşallah cumartesi gününe kadar geçer![]()