• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hayalseverrr hayalseverrr çok güzel ve yeterli ben bir bohça olmuş fazlasına gerek yok kızlar boşa masraf :)
bi bakım seti kaldı bide damatlık almadığımız için günlük kıyafet alıcaz canım :)
hayalseverrr hayalseverrr topiğinde gördüm nehir çatal bıçak almışsın bende ondan düşnüyorum kalitesi nasıl?
valla kuzum evde ikeanın çatal kaşık bıçaklarını kullanıyoruz topiklerde nehire çok rastladım iyi dediler aldım :)
canım trendyolda da 199 a oluyor pierre cardin 6 lı takımlar ceyizciden dokun ordan alırsın mecbur
bende çeyizcide buldum:)

kızlar bu arada biz aşkımla birbirimize söz hediyesi olarak saat alıyoruz:KK68:

bende düğünde alırım falan diyordum ama şimdi de alıcam, gerekirse o zaman da başka alırım, feda olsun sevgilime:KK60:

zaten ucuz fiyatı da bişey değil. onun beğendiğini aldım spor bi saat, bugün sipariş ettim, bi kaç haftaya gelicek:KK50:

Eki Görüntüle 1340635

bu aşkımın saati:KK15:

Eki Görüntüle 1340638

bu da benimmm:D
çok güzel canım hangi siteden aldın

bi bakım seti kaldı bide damatlık almadığımız için günlük kıyafet alıcaz canım :)

valla kuzum evde ikeanın çatal kaşık bıçaklarını kullanıyoruz topiklerde nehire çok rastladım iyi dediler aldım :)

bende çeyizcide buldum:)
Ay o bakım setleri göze gözükmüyor ama ne paralar tutuo :) güle güle kullanın inş sağlıklı huzurlu herşey çok güzel :)

Ay o bakım setleri göze gözükmüyor ama ne paralar tutuo :) güle güle kullanın inş sağlıklı huzurlu herşey çok güzel :)
evet pek gözüme gelmiyo gerçekten ama çok abartmıycam :) traş makinesi alıcam diş macunu diş fırçası parfüm seti başka ne gerekir ki :)

evet pek gözüme gelmiyo gerçekten ama çok abartmıycam :) traş makinesi alıcam diş macunu diş fırçası parfüm seti başka ne gerekir ki :)
traş losyonu, traş kremi, traş bıçağı, ağız bakım suyu, duş jeli, parfüm deodorant, sabun aldıklarımızdan aklıma gelenler :) bunları güzel bir sepet aldım ona koydum süsledim ben. o sepeti ilerde banyoda havlu sepeti olarak kullanıcam kısmetse :D

aynen oyle kızlar bende bohça için bakım setini gratisten hazırlamıştım.tek tek kendim seçtim hangisi hoşuma gittiyse aldım.parfüm setinden tutun duş jeli traş bakım seti roll on nuna kadar tek tek bakıldığı zaman pahada hafif şeyler ama kasaya gittiğimde ufak çaplı bi kriz geçirdiğmi hatırlıyorum :-) ama tabi o zaman nasıl heyecanlysam çok çabuk atlatmıştım.herkesin tatması gereken bir duygu kesinlikle.ama çokda fazla abartmayın derim :KK69:

traş losyonu, traş kremi, traş bıçağı, ağız bakım suyu, duş jeli, parfüm deodorant, sabun aldıklarımızdan aklıma gelenler :) bunları güzel bir sepet aldım ona koydum süsledim ben. o sepeti ilerde banyoda havlu sepeti olarak kullanıcam kısmetse :D
traş bı çağı filan almıycam canım onun yerine traş makinesi alıcam bi sürü başlığı olan detaylı bişey :)
parfüm set
diş fırçası
dişmacunu
ağız bakım suyu
duş jeli
tırnak makası filan alırım öyle yüzüne losyon krem filan sürmez hayatta :)

traş bı çağı filan almıycam canım onun yerine traş makinesi alıcam bi sürü başlığı olan detaylı bişey :)
parfüm set
diş fırçası
dişmacunu
ağız bakım suyu
duş jeli
tırnak makası filan alırım öyle yüzüne losyon krem filan sürmez hayatta :)
benimkide kullanmazda işte ben sepette güzel gözüküyor diye aldım işte arkadaşın dediği gibi kasada kriz geçiriyordum ama olsun napalım :D

kızlar damat alışverişi tamamda kendi alışverişinizi nasıl yaptınız neler aldınız?

Ben geldimmmm :) Ayy düşündükçe aklıma geliyo eşyalar ama bulamıyorum resımlerı bi ara çekicem ama hepsinin resimlerini belki gec olur ama evlenmeden olur :) Bundan sonra aldıklrımla idare ederim artık :)

kızlar damat alışverişi tamamda kendi alışverişinizi nasıl yaptınız neler aldınız?
Bunu benimde öğrenmem lazım.. Bohça yapmadık biz ben nişanda yapmıyorum zaten bi söz nişan gibi oldu gerek duymadım.. Bohça işini düğünden önce yapcaz ama napcaz bilmıyorum detayları hıc

Bunu benimde öğrenmem lazım.. Bohça yapmadık biz ben nişanda yapmıyorum zaten bi söz nişan gibi oldu gerek duymadım.. Bohça işini düğünden önce yapcaz ama napcaz bilmıyorum detayları hıc
bence bohça olayında çok detaya girmeye hiiiç gerek yok..şahsen biz herseyi kendimiz hallediyoruz ailemize çok bırakmıyoruz.bizde nişanda bohça yaptık ama çok detaya girildiği zaman gerekten büyük masraf oluyo :KK12: bence pijama takımı iç çamaşırı çorabı terlik belki gömlek ve ufak bide bakım seti yeterli çok bile bence.o_O

bence bohça olayında çok detaya girmeye hiiiç gerek yok..şahsen biz herseyi kendimiz hallediyoruz ailemize çok bırakmıyoruz.bizde nişanda bohça yaptık ama çok detaya girildiği zaman gerekten büyük masraf oluyo :KK12: bence pijama takımı iç çamaşırı çorabı terlik belki gömlek ve ufak bide bakım seti yeterli çok bile bence.o_O
Hmmmm.. bence detaylar küçüktür ama önemlidir :):)

Back
X