- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
öyle bi manyaga bende rastlamıştımYa evlenince aldiririm para harcamiyim diyeni gordum ben, menfaatciler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle bi manyaga bende rastlamıştımYa evlenince aldiririm para harcamiyim diyeni gordum ben, menfaatciler![]()
ohaa şimdi harcadığı parada o zaman o gecım sıkıntısında harcadıgı neymıs töbe yarabbımöyle bi manyaga bende rastlamıştım![]()
geliriz geliriz sen nerdeydin?
ahh bi bilsem o kadarınıohaa şimdi harcadığı parada o zaman o gecım sıkıntısında harcadıgı neymıs töbe yarabbım![]()
Beni özel olarak çağırmazsan darılırım![]()
![]()
Ya evlenince aldiririm para harcamiyim diyeni gordum ben, menfaatciler![]()
ohaa şimdi harcadığı parada o zaman o gecım sıkıntısında harcadıgı neymıs töbe yarabbım![]()
kuzu senin için özel jetimi kaldıracam o derece yani, ki sen istanbuldasın bir zahmet gel dimi![]()
Aman Allah korusunO zamanda ver elini tartışmalar, boşanmalar![]()
Hhahayyt evimin önüne özel jet mi gelicek şimdiiValla çağırdında gelmedim mii hıhh
![]()
Aman Allah korusun![]()
Hele o gün gelsin nasipse çağırıcam tabii kuzuuu
Hayırlısı inşallah canımm
daha yarım saatim varBugünlük mesaide bitti çok şükür![]()
daha yarım saatim var![]()
giyersin giyersin :)Kızlar nbb takımlarım geldi çokkk güzel :) ama jartiyerin çamaşırı tangaben onu kuaförde nası giyim yaaaa
![]()
aynı şartlardayız canımSabah 6 da uyanıp ,07:00 de işte oluyorum..halimi sen düşün :)