- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
aynı şartlardayız canımcumarteside aynı bende bi pazar
![]()
Sende bendensin desene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı şartlardayız canımcumarteside aynı bende bi pazar
![]()
bunların erkek tarafı istemeye gelirken getirse süper oluyor :) öylelerinide gördüm :)![]()
Kızlar nişan için kurabiye mi bu çikolatalar mı :)
ilk öyle düşündüm belki öylede olabilir :) ama kayınvalidem yaşlı daha klasik oluyo haliyle şimdiden gondol bakmaya başlamış yaşlı kadını kırmakta istemiyorum bi çikolata için ama bunlarda aklımda kalsın istemiyorum :)bunların erkek tarafı istemeye gelirken getirse süper oluyor :) öylelerinide gördüm :)
güle güle kullan canım bu tepsinin başka desenlisi bizim evde var çok kullanıyoruz :) bende aldım çeyize
nişan tepsin niye istediğin gibi olmadı ki :)ya zaten bunların çikolatalarını sevmiyorum ben diğerlerininki daha lezzetli :) bende nişan tepsim isteidğim gibi olmayınca çikolatayı istediğim tepsiye koydurdum :)
Sağol canım, çok beğendim renklerini cıvıl cıvıl, kelebeklisini de anneme aldım.güle güle kullan canım bu tepsinin başka desenlisi bizim evde var çok kullanıyoruz :) bende aldım çeyize
Tamam canım teşekkür ederim ben bi araştrayım nasıl oluyormuş bu korse işiCanım ben normalde m giyorum korse s :) emaykorse yazıyo valla:)
Şimdi onları araştırıyorum canımO zaman çook güzel canım benim :)
Yaaa bişi olmazz canımm korse ile bişiler yaparsın alttan çıtçıtlı
Canım benim günaydııınn
Günaaayydııınnn valla canım aynen bende ofise gelir gelmez buraya giriyorum ve geceden kalanları okuyorumm![]()
Harikasın canım teşekkür ederimBi beden kucugunu alicaksin, 38giyiyorsan 36 yani. Ic camasircilarda var. Kompedana loyaya falan bak bence.
Canim yilbasinda kapali olur benim fikrim. Ama gidip sansini deneyebilirsin. Ne koyucaksin kavanozlara. Netten de siparis edebilirsin. Haftaici 5te falan gidersen acik olabilir.
Allah korumuş canım yaa inşallah unutmam bendekızlar benim reglim düzensiz yadüğü
canım ben ilk çocuğum annem hatırlatmış doğumda ebeye ebe aferin demekten bi hal olmuş hemen vurmuş iğneyi 2 tane daha kardeşim var annem 3. çocuktan sonra iğneyi unutmuş yapın demeyi yani bi tane daha kardeşim olsaydı sakat olcaktı![]()
öyle yapıcam canım ama yılların göbeği 10 günde göbiş gider mi yaacanım bence çok güzel kıyafetin ve göbüş için oruç tutar gibi beslenebilirsin detoks gibi olur
Geçmiş olsun canım o zamana toparlanırsın ama en azındanHerkese selam kızlar 10 gün sonra nişanım var ve ben grip olmak için bu zamanı bekledim tebrik edin beni![]()
Ayy utanırım yaa:) neler düşüncekler şimdi yaaa:)bunların erkek tarafı istemeye gelirken getirse süper oluyor :) öylelerinide gördüm :)
Ayy canım benim aferim sana sakın salma tekrar benim verecek çok kilom var ama sende yok galiba bikaç kilodur enn fazla dediğin doğru tatlı tatlı yemenin acı acı çıkartması bu oluyor işteKızlar biliyosunızki diyetteyim ve şu son 2gündür çok daha fazla dikkat ediyorumşimdi bi spor yaptım 10dk ama resmen her yerimin yandığını hissediyorm:) günde 1bardak su içmeyen ben 2lt su içiyorum. Kendimede kızıyorum hapur hupur yedin abur cunur diye:) ama güzel sonuç var :) şu an 61.2 yim:)
İnşallah canım mümkünse tam olarak gribe yakalanmadan atlatmayı düşünüyorum inşallah sabaha göre daha iyiym bakalımGeçmiş olsun canım o zamana toparlanırsın ama en azından
Hhaahahhaha koptuuummmm yaaaaKızlar nbb takımlarım geldi çokkk güzel :) ama jartiyerin çamaşırı tangaben onu kuaförde nası giyim yaaaa
![]()
Sabah 6 da uyanıp ,07:00 de işte oluyorum..halimi sen düşün :)
Kızlar nbb takımlarım geldi çokkk güzel :) ama jartiyerin çamaşırı tangaben onu kuaförde nası giyim yaaaa
![]()
Bu hafta çok mu sıkıcı ya![]()
Herkese selam kızlar 10 gün sonra nişanım var ve ben grip olmak için bu zamanı bekledim tebrik edin beni![]()
Hhaahahhaha koptuuummmm yaaaakıyamam sana canım benim giyme zaten olur mu öyle şey jartiyer takımına uyacak ayrı bi kilot al onu giy hem gelinlikçi de hemde düğünde Allah göstermesin herşey bizim için gelinliğinin kalktığını düşünsene
1 hafta minimum sürüyor canımBende 6:30 da uyanıyorum 7:15te çıkıyorum 8:30 işbaşı 7 çıkış haftasonu 5 e kadar
Ayyy tanga mıymışşiyi ya daha güzelll hehehehhheh .. Giyersin giyersiiiiinnn
Güle güle kullan canım çok güzelmişş
Bilmem kii bana görede çok yoğun geçiyo valla buraya bile girmeye fırsatım olmuyo
Canımm geçmiş olsun c vitamini al , bol bol meyve ye ayriyetten tyholt iç çok iyi geliyo (benim gribim hemen geçiyordu yani) Üzülme geçer inşallah 10 güne kadar tabi sen kendini daha iyi bilirsin umarım uzun sürmüyodur canım