• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu arada ben bu ay battin sanirim, az once de facto sitesinden sunlari aldim:KK37:

http://dfcdn.defacto.com.tr/1/E0803_W83_14CW_01_01.jpg

http://dfcdn.defacto.com.tr/1/D6056_W72_14WN_01_01.jpg

Ayrica biev'den uzun zamandir istedigim cerceveyi aldim.

Screenshot_2014-12-18-18-58-47-1.webp

Ustune de facto magazasindan da iki tane gomlek almistim.

Askimin sozde takacagim saatini aldim:KK19:

Birde tum bacak lazere yazildim:KK49:

Kızlar nbb takımlarım geldi çokkk güzel :) ama jartiyerin çamaşırı tanga :KK43: ben onu kuaförde nası giyim yaaaa :KK23:
Giy canım ne olacak ki?

Hhaahahhaha koptuuummmm yaaaa :KK70::KK70: kıyamam sana canım benim giyme zaten olur mu öyle şey jartiyer takımına uyacak ayrı bi kilot al onu giy hem gelinlikçi de hemde düğünde Allah göstermesin herşey bizim için gelinliğinin kalktığını düşünsene
Kız neden giymesin ya, bence giysin.

Sabahtan beri yaptığım en ideal rejimimi yaptı
Ablamda o günkü heyecandan delii normal iç çamaşırı var altında bende o zamanlar böyle bi kaç çamaşır var yurttta arkdaşım almıştı kırmızı tanga yılbaşında yurttaki teyze vardı hizmetli o da beyazını almış bende giymedim hiç ablamlarla eve geldik kuaförden arkdşı meraktan dedi ne giydin altına görelim falan filan ablam demesin mi aaa ben normal çamaşırla duruyorum :D ee tabi bütün çamaşırları eşyaları da yeni evinde hepsi gitti benim 2 çamaşırı çıkardım al seç bunlardan birini sanaa düğün hediyem dedim :KK70::KK70: Aldı beyazını giydi neysekii yoksa normal siyah çamaşırla gidiyodu kız :KK6::KK6:

[ QUOTE="Precious, post: 38393946, member: 203210"]Ayni fikirdeyim canim:KK50:

Benim kuzenim evlendi eve gitmisler oturmuslar damat demis ki ya gelinligin altina ne giydin sabahtan beri merak ediyorum bi bakabilir miyim:KK48::KK48:

Bu da olasi bisey :KK53:

:D :D :KK70:[/QUOTE]
Hahahaha biz o gün heyecandan nasıl oluruz bilmiyorum :KK70:

İyiymiş sanırım canım tüm vücut mu? 6 seans tam bitirmez belki ama %90 yok eder diye düşünüyorum

Bu sadece bacak fiyati. Ben zaten koltuk alti genitale gittim, kol icin de gidiyorum halihazirda, bi bacak kaldi:KK53:

Ama genital icin de bi toparlanma seansina gidicem.

Ablam gitti 6seans yetti canim:KK49:

Bu sadece bacak fiyati. Ben zaten koltuk alti genitale gittim, kol icin de gidiyorum halihazirda, bi bacak kaldi:KK53:

Ama genital icin de bi toparlanma seansina gidicem.

Ablam gitti 6seans yetti canim:KK49:
uuu genital çok acımıyo mu :(
ben koltukaltına gidiyorum sadece 2 dakika sürmesine rağmen canım yanıyor baya. Evlenmeden bi gitsem mi diyorum da, yemiyo :110::KK17:o_O

uuu genital çok acımıyo mu :KK43:
ben koltukaltına gidiyorum sadece 2 dakika sürmesine rağmen canım yanıyor baya. Evlenmeden bi gitsem mi diyorum da, yemiyo :110::KK17:o_O
Ben komple gidiyorum. O kadar aciyorki agliyorum. :mad: ama genitali sogutuyorlar uyusuyo hissetmiyosun:KK54: bacak daha cok aciyo benim:KK57:

Ben komple gidiyorum. O kadar aciyorki agliyorum. :mad: ama genitali sogutuyorlar uyusuyo hissetmiyosun:KK54: bacak daha cok aciyo benim:KK57:
valla koltukaltıma 4 seans oldu çok memnunum. o kadar az çıkıyor ki, buna rağmen dayanmam zorlaşıyor. Şimdi evliliğime 9 ay kala başlasam mı diyorum?
Canım da çok tatlı yahu :) dayanamıyorum.

Bence her seyden cokk onemlii
Katılıyorum bu lazer işine 8 seans oldu tek sonuç alamadığım bölge genital. Ama onda da yüzde 60 dökülme var. 2aydır gitmiyorum düğüne yakın gitcem ona rağmen bacaklarım hiç çıkmamış gibi. Koltuk altım çok az kollarım da öyle.

Bu arada ben bu ay battin sanirim, az once de facto sitesinden sunlari aldim:KK37:

http://dfcdn.defacto.com.tr/1/E0803_W83_14CW_01_01.jpg

http://dfcdn.defacto.com.tr/1/D6056_W72_14WN_01_01.jpg

Ayrica biev'den uzun zamandir istedigim cerceveyi aldim.

Eki Görüntüle 1341810

Ustune de facto magazasindan da iki tane gomlek almistim.

Askimin sozde takacagim saatini aldim:KK19:

Birde tum bacak lazere yazildim:KK49:

Ohhh güle güle kullan canım ;) Ben öyle bişey düşünmüyorum hiç canım tatlıdır gidemem ama gidenler gitsinler tabii ona sözüm yok :KK49:

Günaydın gelincikler :KK76::KK76:

Günaydın canımm :KK60:

Back
X