• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar konu actim ama kimse cevap vermemis netten de tam billgi bulamadim :KK43:
size sormak istedim 23 nisanda nikah kiymayi düşünüyoruz resmi tatil mi evlilik daiesi kapalimi olur bilginiz varsa soyleyebilrmisiniz
teşekür ederim

mutluluklar dilerim :)

Merhaba canım hoşgeldin,yardımcı olmak isterdim ama en ufak bi fikrim yok ama kızlardana bilenler varsa yardımcı olurlar sana ;) Hayırlısı olsun inşallah

Merhaba canım hoşgeldin,yardımcı olmak isterdim ama en ufcanikrim yok ama kızlardana bilenler varsa yardımcı olurlar sana :KK66: Hayırlısı olsun inşallah

Cok tesekkur ederim ilginiz icin hosbuldum :) AMIN sizin icinde hersey dilediğiniz gibi olsun INŞALLAH canimmm hayirlisi

Cok tesekkur ederim ilginiz icin hosbuldum :) AMIN sizin icinde hersey dilediğiniz gibi olsun INŞALLAH canimmm hayirlisi

Amin inşallah ne demek keşke yardımım dokunsaydı ;) Hayırlısı herşeyin

Hayirli cumalar canim:KK19:
math27 math27 gecmis olsun canim dikkat et kendine :KK20:@greenandblue iznine cok sevindin kuzu. İnsallah her sey gonlunce olur :KK52:@hayatbos canim hic bi bilgim yok ama arayip sorabilirsin :KK51:

Canım sanada hayırlı cumalar nasılsın? Sorma izni almış en sonunda greenandblue greenandblue :) math27 math27 de hasta olmuşş :( İnşallah hemencik iyileşir

Kizlar konu actim ama kimse cevap vermemis netten de tam billgi bulamadim :KK43:
size sormak istedim 23 nisanda nikah kiymayi düşünüyoruz resmi tatil mi evlilik daiesi kapalimi olur bilginiz varsa soyleyebilrmisiniz
teşekür ederim

Merhaba, arkadasimin 30 agustosta nikahi olmustu :) sanirim bir engel degil resmi tatil olmasi :) ama biran önce tarihi alin bence

[="birgulba, post: 38404571, member: 645788"]Merhaba, arkadasimin 30 agustosta nikahi olmustu :) sanirim bir engel degil resmi tatil olmasi :) ama biran önce tarihi alin bence[/QUOTE]
Super bi haber ya INŞALLAH 23 nisana da engel yoktur subatta gunu alalim dedik ocaktami alsakki cok saolun :)

Hangi konularda? Kuzu finallerde nişan menüsünü sıralayacaksın haberin olsun :KK70:
o kadarda değil sabah erkenden okuldaydım notlarımı filan toparladım haftaya tam olarak derslere gidicem atlatırım ben bu finalleri yani inşallah:KK70:
ayyy bide hoca bugün durdurdu kendin gibi birine yakınını hasta olarak emanet eder misin dedi:KK57:
ben varken niye hastamı başkasına emanet ediyim ki hocam dedim:KK70:
ahhh kızım bu hazır cevap hallerin:KK62: diyip gitti:confused:
Günaydın gelincikler :KK76::KK76:

ayyy günaydın kızlarr.. sabahsabah işe mi gelinir yaa akşam 8 e kadar mesaim var benim :mad:

Günaydin kizlar :KK53:

Günaydın kızlar çok kötü hasta oldum yaaa :KK61::KK61:
günaydın kızlar
math27 geçmiş olsun canım :)

dantelli çamaşırlarımıda sıraladım siyah beyaz kırmızı :)
miorre-dantel-sort-001-014011.jpg

Amin inşallah ne demek keşke yardımım dokunsaydı :KK66: Hayırlısı herşeyin

Canım sanada hayırlı cumalar nasılsın? Sorma izni almış en sonunda greenandblue greenandblue :) math27 math27 de hasta olmuşş :KK43: İnşallah hemencik iyileşir
Ben iyiym kuzucum. İki haftadir cok yogunum. 3 bilgisayarla calisiyorum yine yetisemiyorum:confused::confused::confused:

o kadarda değil sabah erkenden okuldaydım notlarımı filan toparladım haftaya tam olarak derslere gidicem atlatırım ben bu finalleri yani inşallah:KK70:
ayyy bide hoca bugün durdurdu kendin gibi birine yakınını hasta olarak emanet eder misin dedi:KK57:
ben varken niye hastamı başkasına emanet ediyim ki hocam dedim:KK70:
ahhh kızım bu hazır cevap hallerin:KK62: diyip gitti:confused:

günaydın kızlar
math27 geçmiş olsun canım :)
Hahahah güzeldi bu :KK70: hocanın sorusu da abuk olmuş Hoppa

Tünaydın gelinciklerrr :KK5: griple savaş verirken öğrencilere çalışma kağıtları hazırlıyorum sizler nasılsınız ne var ne yok?

Tünaydın gelinciklerrr :KK5: griple savaş verirken öğrencilere çalışma kağıtları hazırlıyorum sizler nasılsınız ne var ne yok?

Tünaydın canım hoşgeldin :) Geçmiş olsun dicem ama umarım hemencik geçer ;) İyiyim ben çok şükür bugün cuma güzel bir gün yarın iş var ama olsun mutluyum yinede Hoppa

teşekür ederim

Kapalı olmuyor canım ama hafta sonları ve resmi tatillerde nikahlar için yüksek ücret alınıyor

Tünaydın canım hoşgeldin :) Geçmiş olsun dicem ama umarım hemencik geçer :KK66: İyiyim ben çok şükür bugün cuma güzel bir gün yarın iş var ama olsun mutluyum yinede Hoppa
Amin kuzucum teşekkür ederimmmm :KK19: Allah bozmasın mutluluğunu yarın işte olsa cuma son günmüş gibi bi psikolojide oluyor insan ondandır herhalde Hoppa math27 math27 kuzu geçmiş olsun şu an sendenim bende :KK43:

Amin kuzucum teşekkür ederimmmm :KK19: Allah bozmasın mutluluğunu yarın işte olsa cuma son günmüş gibi bi psikolojide oluyor insan ondandır herhalde Hoppa math27 math27 kuzu geçmiş olsun şu an sendenim bende :KK43:

Amin canım hep mutlu olalım :) Öyle tabii ama olsun şikayetçi değilim ;)

Back
X