• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benimkilerinde deseni bu değil ayy dediğini gzümde canlandırdımda grürsem bende alıyım:KK57:
Bu işte kuzu altını bulamadım hatırlayamadım da ama böyle boxer gibiydi galiba
images.webp

Amin canım hep mutlu olalım :) Öyle tabii ama olsun şikayetçi değilim :KK66:
Amin bebişim :KK36:

nikah salonunda olucak nikah yinede cok fark eder mi canim
Ediyor canım zaten nikah salonunu söyledim neredeyse 2 katı fark eder çünkü görevliler tatil yapamamış oluyor ya o yüzden sanırım.

Hayirli cumalar canim:KK19:
math27 math27 gecmis olsun canim dikkat et kendine :KK20:@greenandblue iznine cok sevindin kuzu. İnsallah her sey gonlunce olur :KK52:@hayatbos canim hic bi bilgim yok ama arayip sorabilirsin :KK51:
o kadarda değil sabah erkenden okuldaydım notlarımı filan toparladım haftaya tam olarak derslere gidicem atlatırım ben bu finalleri yani inşallah:KK70:
ayyy bide hoca bugün durdurdu kendin gibi birine yakınını hasta olarak emanet eder misin dedi:KK57:
ben varken niye hastamı başkasına emanet ediyim ki hocam dedim:KK70:
ahhh kızım bu hazır cevap hallerin:KK62: diyip gitti:confused:

günaydın kızlar
math27 geçmiş olsun canım :)
teşekkür ederim kızlar inşallah kendimi toparlarım bi an önce :(

Amin kuzucum teşekkür ederimmmm :KK19: Allah bozmasın mutluluğunu yarın işte olsa cuma son günmüş gibi bi psikolojide oluyor insan ondandır herhalde Hoppa math27 math27 kuzu geçmiş olsun şu an sendenim bende :KK43:
kuzu bol bol c vitamini al çabucak iyileşelim yaa

kızlar şimdi size bişey sorcam :)
kışın ortasında dış çekim istediğim gibi olur mu bilmiyorum...
onun yerine...
fotoğrafçıyı eve çağırsak hem fotoğraf çekimi olsa hem video çekimi nasıl olur?

Back
X