• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Screenshot_2014-12-19-14-52-59.webp
Kızlar level atladım, netten yatak örtüsü aldım. .nasıl sizce? :KK54::KK71:

Eki Görüntüle 1342994 Kızlar level atladım, netten yatak örtüsü aldım. .nasıl sizce? :KK54::KK71:

Canım çooook çok beğendim mavi rengi çok severim tonlarınıda aynı şekilde harika fiyatıda bayaa düşmüş çok güzel güle güle kullanırsın inşallah canımm ;)

Birde Bu tepsi sizce nisan tepsisi olur muEki Görüntüle 1342999

Canım ben beğendim ama o dıştaki şeyler çok kaba duruyo çok büyük kocaman kocaman azıcık kibar olabilirdi (benim fikrim ) :)

Canım çooook çok beğendim mavi rengi çok severim tonlarınıda aynı şekilde harika fiyatıda bayaa düşmüş çok güzel güle güle kullanırsın inşallah canımm :KK66:

Canım ben beğendim ama o dıştaki şeyler çok kaba duruyo çok büyük kocaman kocaman azıcık kibar olabilirdi (benim fikrim ) :)

Evet canım ya yanları çok kaba dimi, o yüzden bende bekletiyorum hala, karar veremedim ama beğenmedim de..Örtünün fiyatı bana da çok ucuz geldi, kalitelidir umarım :) Teşekkür ederim canım benimmm

İstanbulda olsam hem cekimlerinizi hem de hikayenizi yapardim kizlar. Yaza 3 arkadasimin dugun fotografi cekimlerini yapcam. Sanirim meslek olarak yapmaya baslicm yazdan sonra :KK60: studyo acacak gibyim :oops:

ee o zaman istanbula gelip çekimde yaparsın, sonuçta iş olarak yapacaksın :)

Evet canım ya yanları çok kaba dimi, o yüzden bende bekletiyorum hala, karar veremedim ama beğenmedim de..Örtünün fiyatı bana da çok ucuz geldi, kalitelidir umarım :) Teşekkür ederim canım benimmm

Evet ben tepsiyi pek beğenemedim ama senin kararın yinede canımm :) Örtü konusuna gelince aslında güzel duruyo tabii ama görmeden dokunmadan int üzerinden alıyosun sonuçta bilemiyorum hiç alışveriş yapmadım int üzerinden yapmayıda düşünmüyorum ben çünkü yakından görmem dokunmam gerek rengi bile önemli int resmi sonuçta tabii seni etkilemek istemem. Ben şahsen yapmayı düşünmüyorum hiç intten alışveriş :)

İstanbulda olsam hem cekimlerinizi hem de hikayenizi yapardim kizlar. Yaza 3 arkadasimin dugun fotografi cekimlerini yapcam. Sanirim meslek olarak yapmaya baslicm yazdan sonra :KK60: studyo acacak gibyim :oops:

Canım eğer stüdyo açarsan ben isterim gelmeni sonuçta mesleğin müşteri ne istersen o :D :D hehehehe .. Şaka bi yana hayırlısı olsun inşallah canım kısmet ;)

Evet ben tepsiyi pek beğenemedim ama senin kararın yinede canımm :) Örtü konusuna gelince aslında güzel duruyo tabii ama görmeden dokunmadan int üzerinden alıyosun sonuçta bilemiyorum hiç alışveriş yapmadım int üzerinden yapmayıda düşünmüyorum ben çünkü yakından görmem dokunmam gerek rengi bile önemli int resmi sonuçta tabii seni etkilemek istemem. Ben şahsen yapmayı düşünmüyorum hiç intten alışveriş :)

Canım eğer stüdyo açarsan ben isterim gelmeni sonuçta mesleğin müşteri ne istersen o :D :D hehehehe .. Şaka bi yana hayırlısı olsun inşallah canım kısmet :KK66:

Bende netten alma taraftarı değildim, ama sonuçta hani bilindik marka..Gelsin annem baksın kumaşına beğenmezse geri iade hakkım var :) bende dokunayım, bakayım, gezeyim istiyorum ama olmuyo canım ya hangi birine yetişeceğiz ki.:KK14:

Bende netten alma taraftarı değildim, ama sonuçta hani bilindik marka..Gelsin annem baksın kumaşına beğenmezse geri iade hakkım var :) bende dokunayım, bakayım, gezeyim istiyorum ama olmuyo canım ya hangi birine yetişeceğiz ki.:KK14:

Tabii canım geri iade şansı var sen bilirsin hadi bakalım hayırlı olsun ilk alışverişin ;)

Back
X