• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben gidiyorum kızlar, erkek arkadaşım beni almaya gelmiş..Bu arada iznimi de yıllık izinden düşeceklermiş, şimdi öğrendim sinir oldummm:KK62:

Oooo ne güzel sevdiceğin gelmiş hoşgelmişş :) Töbe töbee işe bak sen benden insafa geldiler de izin verdiler sandım ,meğer nasıl düşünmüşler :KK62:

Bende arıyım o zamann senle :D Banada fikir olurr Orya Orya ya da tepsi lazımmm :KK47::KK47::KK71:
Screenshot_2014-12-19-16-40-00.webp
Screenshot_2014-12-19-16-36-48.webp
Screenshot_2014-12-19-16-36-23.webp

sanırım bu şekilde yapıcam canım yağmur kar filan olmasa bile kuru soğuk şu an gözümde o kadar büyüyor ki anlatamam
Benim düğün mayısta kır düğünü istemedim yağmur yağar diye ama foto işinden bende çok korluyorum mayıs tam yağmur ayı :110: senin nişan mart-nisan gibiydi dimi hatun?

Benim düğün mayısta kır düğünü istemedim yağmur yağar diye ama foto işinden bende çok korluyorum mayıs tam yağmur ayı :110: senin nişan mart-nisan gibiydi dimi hatun?
evet kuzum mart diyoruz ama neler olcak bakalım :)
ya kır düğünüde benim kafamı karıştıyor istiyorum aslında ama ya çok sıcak olursa ya yağmur yagarsa...:KK30:
yine herşey dert bana
sevgilim otelde olsun istiyor ama otellerde bana çok samimi gelmiyor

evet kuzum mart diyoruz ama neler olcak bakalım :)
ya kır düğünüde benim kafamı karıştıyor istiyorum aslında ama ya çok sıcak olursa ya yağmur yagarsa...:KK30:
yine herşey dert bana
sevgilim otelde olsun istiyor ama otellerde bana çok samimi gelmiyor
Açık hava diye severim kır düğünleirni yoksa diğer kızlar gibi çok ilgim yok bende otelciyim çok klas geliyor bana oteller dediğin doğru samimi değil soğuk ama şık :p havuz kenarını düşündün mü hiç?

Açık hava diye severim kır düğünleirni yoksa diğer kızlar gibi çok ilgim yok bende otelciyim çok klas geliyor bana oteller dediğin doğru samimi değil soğuk ama şık :p havuz kenarını düşündün mü hiç?
havuz kenarını hiiiçç düşünmedim :)
risk almadan otelde olabilir aslında

ilk öyle olur heralde canım sonra ben bildiğimi yaparım ama eski çok eski usul değil daha modern bişey olcak odada bütünlük sağlamanın basit yolu bence :) bu yatak örtüsü ve perdeler takım mesela :)
IMG_2713.jpg

IMG_2765.jpg

Bu sik olmus canim:KK51: ben oyle gelinlik gibi kabarik kabarik ortulerden sandim:KK53:

kızlarrr yatak örtüsü arayan kimdi? Şimdi çarşıdan geldim cok guzel kampanya buldum fakat taksıtlerm cok oldugu ıcın alamadım :( Siz barı alın faydalanın :) size bi boşa düştüğümde söz tepsimin resmini atcam deli pazarı gibi uçuş uçuş pek eğlenceli geldıydı bana :D

şaka yapıyo olmalısın ölürüm daha iyi:KK12::KK70:
Bu sik olmus canim:KK51: ben oyle gelinlik gibi kabarik kabarik ortulerden sandim:KK53:
Kızlar aylardır savaş veriyorum annemle o gelinlik gibi ürtüleri almamak için En Büyük KK günlük değil onlar yeni gelinler daha şık dantelli parlak örtüler örterler diyor ben de anne onları görünce kusasım geliyor diyorum yani elle tutulur hiçbir tarafı yok ne güzel ne kullanışlı bide aşırı pahalı Allahımmm yaa şu kadar uzun cümleyi bile haketmeyen örtüler için annemle kavga edip duruyoruz :KK11:

Kızlar aylardır savaş veriyorum annemle o gelinlik gibi ürtüleri almamak için En Büyük KK günlük değil onlar yeni gelinler daha şık dantelli parlak örtüler örterler diyor ben de anne onları görünce kusasım geliyor diyorum yani elle tutulur hiçbir tarafı yok ne güzel ne kullanışlı bide aşırı pahalı Allahımmm yaa şu kadar uzun cümleyi bile haketmeyen örtüler için annemle kavga edip duruyoruz :KK11:
Fransız işi yatak örtülerinden alsana canım, annen onlara da hayır demez heralde.. O dediklerin resmen iğrenç..

benim annem alma diyo :) görüntüyü geçtim sabah zaten kalkıpta o örtüyü düzeltene kadar yatağı dağınık bırakırım daha iyi :)

O dediklerin nerde satılıyor canım? Şimdi googledan baktım bulamadım o_O
index.php

ben bunu aldım canım cemil ipekçi markası pikesi yatak örtüsü olarakda kullanılır bide mobilyalar alındıktan sonra perdeyle yatak örtüsü takım alıcam yada diktiricem benim için örtü konusu kapanmış olur :)

Back
X