• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Markafoni'de pierre cardin pijama takımları var, taytlı olanlar hoşuma gitti ama bilemedim. Haber vereyim dedim :)

evkurda var canım karacada çıkarmış sade modeller.. bende sevmiyorum öyle gelinlik gibileri farklı bişey bakıcam.. etekleri marul demeti gibi olsun istemiyorum :)
Hahahah aynen marul gibiler :KK70: yok zaten almıcam gerekirse hiç almam yani hayalseverrr hayalseverrr un dediği gibi ölürüm daha iyi :KK69:
ayyy nişanlım da hasta :KK43: annemi özlediğimi daha çok hissediyorum bu durumda:KK43:
Kıyamam sana geçmiş olsun sana da nişanşına da kuzucum benimmmm öyle oluyor yaa anneler gibi bakamıyor kimse hatta bakmıyorlar direkt :KK43:
benim annem alma diyo :) görüntüyü geçtim sabah zaten kalkıpta o örtüyü düzeltene kadar yatağı dağınık bırakırım daha iyi :)
Ne güzel yaaa kıymetini bil annenin :KK14:

index.php

ben bunu aldım canım cemil ipekçi markası pikesi yatak örtüsü olarakda kullanılır bide mobilyalar alındıktan sonra perdeyle yatak örtüsü takım alıcam yada diktiricem benim için örtü konusu kapanmış olur :)
Hmmm çok sade ve şıkmışş Hoppa bende english homedan günlük bir örtü aldım bi de bunun gibi bişey alırsam bende tamam olurum Hoppa

Güle güle kullanmak nasip olsun tatlım :)
Ben bu tupper ları anlamıyorum ya plastiğe para vermeye kıyamıyorm:D bi su şişem var hiç bişey almadım başka çeyizime hiç yok gerekli olurmu almalımıyım ki:S
Canım bunlar plastik değil ki.. 10 yıl garantileri de var. Sağlıklı.. Lens, kalp kapakçığı, protez el/bacak yapılan malzemelerden üretiliyor.

Yok biliyorum kalitelerinide görünüm açısndan öyleler ya o yuzden dedım :D yoksa kaliteli olduklarını biliyorum :)

Kullanım açısından da çok artısı var, mesela 1 saatte nohutu pişmeye hazır hale getiriyor, hamur mayalama, yoğurt yapma vs. Peynir, sebze-meyve çok uzun süre taze kalıyor.

Ben de tupper aldım sadece peynirlik aldım hoşuma da gitti. Onun dışında 3lü cam saklama kabım var. Başka almıyım diyorum saklama kabı olarak, baharatlık, baklagiller için ayrı var zaten. Yeter mi 3 tane sizce? az mı :/

Ben de tupper aldım sadece peynirlik aldım hoşuma da gitti. Onun dışında 3lü cam saklama kabım var. Başka almıyım diyorum saklama kabı olarak, baharatlık, baklagiller için ayrı var zaten. Yeter mi 3 tane sizce? az mı :/
Bende hiç yok :D

Back
X