- 4 Aralık 2014
- 460
- 229
- 53
- 34
ben sıkılınca ikea kataloğuna bakıyorum :)ayyy boş boş ekrana bakıyorum![]()
cidden film izle hatta hemen tavsiye edeyim: Prestij
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sıkılınca ikea kataloğuna bakıyorum :)ayyy boş boş ekrana bakıyorum![]()
Ben ilkokuldayken bile daha gelişikti boğazlıyan Canım ben hiç yaşamadım kayseride bilmiyorum ama kesin vardır en kötü otobüs firmalarının servisleri oluyor merkeze onlara binersin bide hiç arkadaşın yok mu okuldan falan iki kişi daha zevkli olur. Daha sonra yine bunaldığında ürgüpe gidersin amasyaa falan oralarda çok güzelO ilçeye yakınım canım ama Boğazlıyan bile bu ilçeden daha gelişmiş, hatta Yozgat merkezden daha gelişik diyorlar Boğazlıyana.. Doğru sen Kayseriliydin dimi, tek cesaret edemiyorum ki Kayseriye gitmeye.. Hiçbir yeri bilmiyorum. Burdan Kayseri otogara gitsem, ordan merkeze arabalar falan var mı?
Yok arkadaşım canım, okulda da zaten tek bayan ben varım. Hep gitti arkadaşlarım eş durumuyla, ben kaldım böyle..Ben ilkokuldayken bile daha gelişikti boğazlıyan Canım ben hiç yaşamadım kayseride bilmiyorum ama kesin vardır en kötü otobüs firmalarının servisleri oluyor merkeze onlara binersin bide hiç arkadaşın yok mu okuldan falan iki kişi daha zevkli olur. Daha sonra yine bunaldığında ürgüpe gidersin amasyaa falan oralarda çok güzel
Kıyamam yaa seneye aynı okulda mı devam edeceksin? İl değiştirme şansın var mı?Yok arkadaşım canım, okulda da zaten tek bayan ben varım. Hep gitti arkadaşlarım eş durumuyla, ben kaldım böyle..
Aynı okulda olcam canım, seneye de burdayım sonra tayin isteyebiliyorum inşallah bir yamuk yapmazsa meb.. Yine zorunlu hizmete dahil bir okul olması lazım, muhtemelen İstanbula geçerim.Kıyamam yaa seneye aynı okulda mı devam edeceksin? İl değiştirme şansın var mı?
Ben de aynen evcilim, evde de odamdan pek çıkmazdım ama sonuçta canın sıkılınca dışarı çıkıp gezebileceğini biliyorsun, ailen yanında.. Burda kimsem yok, evimden çok uzaktayım, evde yalnızım. Bütün gün bilgisayar başındayım, bir süre sonra işkence gibi geliyor. Birikim de yapmıyorum ki çünkü sürekli internette alışveriş sitelerine bakıyorum, e tabi alıyorum da..
1 buçuk yıl kalmış istanbul iyidir acısını çıkarırsın orda sıkılmalarının hafta sonları da kocaeline gidersin ohhhAynı okulda olcam canım, seneye de burdayım sonra tayin isteyebiliyorum inşallah bir yamuk yapmazsa meb.. Yine zorunlu hizmete dahil bir okul olması lazım, muhtemelen İstanbula geçerim.
Öyle valla, alışveriş yapma bağımlılığımı ileriye dönük şeyler alarak bastırmaya çalışıyorumtikka bende öyleyim internette ne tur atsam birşeyler alıyorum evde olmak işte olmakta da birikime neden olmuyor işte de pc önümde zaten
O zamanlar gelsin hemeeeeeeennn..1 buçuk yıl kalmış istanbul iyidir acısını çıkarırsın orda sıkılmalarının hafta sonları da kocaeline gidersin ohhh![]()
Kızlar tupperlara da başlayayım dedim, ilk tupperlarımı aldım.
Eki Görüntüle 1343605 Eki Görüntüle 1343607 Eki Görüntüle 1343608
Defactodan ben de pijama aldim cok memnunum canimm.Kizlar de factodan aldigim pijama takimi ve elbisem geldi, cok begendim. Elbiseyi magazada da gormustum zaten begenmistim. Ama pijamayi gormemistim cok guzelmis.hayalseverrr senin begendigin modeldi sanirsam mutlaka al
![]()
Bugun pendige gittim, sanirim bi elbise buldum. Kilo almisim sanirsam balik modelleri kendime yakistiramadim. Arkadan cikik bi kalcaben gidiyorum o 3dk sonra geliyor
neyse ki baska bi elbise buldum sanirim
Vee sanirim yuzuge de karar verdim. Bu model olacak %90![]()
ayy o pijama takımı inşallah benim olcak ama bu ayı kapattımKizlar de factodan aldigim pijama takimi ve elbisem geldi, cok begendim. Elbiseyi magazada da gormustum zaten begenmistim. Ama pijamayi gormemistim cok guzelmis.hayalseverrr senin begendigin modeldi sanirsam mutlaka al
![]()
bende bu model istiyorum ama sarı mı beyaz mı onu bilmiyorum :)Bugun pendige gittim, sanirim bi elbise buldum. Kilo almisim sanirsam balik modelleri kendime yakistiramadim. Arkadan cikik bi kalcaben gidiyorum o 3dk sonra geliyor
neyse ki baska bi elbise buldum sanirim
Vee sanirim yuzuge de karar verdim. Bu model olacak %90![]()
hadi nişanlan sıra bana gelsinKızlar yüzük demişken bizim ayarlattığımız yüzüklerde gelmiş yarın gidip alıcaz alyanslarımızı sevdicekle ayyyyy resmen nişanlanıyorum hacıtlarrr![]()
Evet yaa patır patır dökülelimayy o pijama takımı inşallah benim olcak ama bu ayı kapattım
bende bu model istiyorum ama sarı mı beyaz mı onu bilmiyorum :)
hadi nişanlan sıra bana gelsin![]()
Defactodan ben de pijama aldim cok memnunum canimm.
Ayrica yuzuklere de bayildimmmben de cok kilo aldim 3 kilo filan
![]()
Kızlar yüzük demişken bizim ayarlattığımız yüzüklerde gelmiş yarın gidip alıcaz alyanslarımızı sevdicekle ayyyyy resmen nişanlanıyorum hacıtlarrr![]()
ayy o pijama takımı inşallah benim olcak ama bu ayı kapattım
bende bu model istiyorum ama sarı mı beyaz mı onu bilmiyorum :)
hadi nişanlan sıra bana gelsin![]()
Kızlar yüzük demişken bizim ayarlattığımız yüzüklerde gelmiş yarın gidip alıcaz alyanslarımızı sevdicekle ayyyyy resmen nişanlanıyorum hacıtlarrr![]()