• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canim bizde katilalim diyet yapanlara:mad:

Aslinda hala 36beden giyiyorum ama toparlanmam lazim. Selulit yapmisim:mad:

Yuzugu begenmene sevindim, simdiye kadar tepkiler olumlu:KK60:

Ay darisi basima:KK23: ne kadara aldiniz canim? Bu modelin ciftine 1500falan tutar dedi.

Canim sitede 10tl yada %10indirim kodu veriyor, mobilden alinca. Telefondan al yani:KK51:

Beyazini da denedim bugun, ortadaki taslar belli olmuyor beyazda. Annem vitrine bakarken goremedi duz sandi yani oyle soyliyim:eek:
Benim ki 1200dü sevdicek gümüş yaptıracağı için 250 onun ki, adam tanıdık olunca 900e düşürdü benimkini canım Hoppa

Ne güzel canım hayırlısı olsun inşallah alın da paylaş burada HoppaHoppa
Tamam kuzu ben kendiminkini ekleyim sevdiceğin de benzeri olacak zaten :KK68:
2014-12-20.webp

Bugun pendige gittim, sanirim bi elbise buldum. Kilo almisim sanirsam balik modelleri kendime yakistiramadim. Arkadan cikik bi kalca:mad: ben gidiyorum o 3dk sonra geliyor:KK61:

neyse ki baska bi elbise buldum sanirim:KK69:

Vee sanirim yuzuge de karar verdim. Bu model olacak %90:KK60:
Merhaba, bizde kartaldan aldik yuzuklerimizi benimki de bu modelin iki sira taslisi bir tarafi beyaz diger tarafi sari 400 kusure almistik haberin olsun ;)

Merhaba, bizde kartaldan aldik yuzuklerimizi benimki de bu modelin iki sira taslisi bir tarafi beyaz diger tarafi sari 400 kusure almistik haberin olsun :KK66:

Canim gordum yuzugunu bende denedim aynisindan. Gule gule kullan:KK50:

Benim begendigim 10gr falan olabilirmis, ic kismini dis kismini bombeli istedigimden.

Ama baska bi magazada 6.74gr olanini buldum o da 800 dedi. Pazarliksiz boyle. Mutlaka pazarlik yapicaz. Bir de ablamin kayni calisiyor bu kuyumcuda bize fais fiyat vermez en olabiliri vericek. Ben yinede kendi oturdugum cevrede de bi kac yere sorucam:KK51:

Sagol canim uyarin icin, seninki kac gram?

[QUOTE="Precious, post: 38429235, member: 20321ordum yuzugunu bende denedim aynisindan. Gule gule kullan:KK50:

Benim begendigim 10gr falan olabilirmis, ic kismini dis kismini bombeli istedigimden.

Ama baska bi magazada 6.74gr olanini buldum o da 800 dedi. Pazarliksiz boyle. Mutlaka pazarlik yapicaz. Bir de ablamin kayni calisiyor bu kuyumcuda bize fais fiyat vermez en olabiliri vericek. Ben yinede kendi oturdugum cevrede de bi kac yere sorucam:KK51:

Sagol canim uyarin icin, seninki kac gram?[/QUOTE]
Canim 4 kusurlu bi gr di ya net hatirlamiyorum.ama acayip fiyat fark ediyor.kesinlikle tanidik lazim.

Back
X