• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlarrrr nasılsınız ben geldim en baştan başlayayım cuma günu okul çok Yoğundu yazamadım akşam da eve geldim uzanıyordm ki kaı çaldı ve nişanlım gelmiş askerden izin almış da çok sevindim mutlu bi hafasonuydu en güzeli de misafir yemek akımı çkb seti tencere seti filan aldık :rolleyes:

Tamam canım teşekkür ederim ben bi araştrayım nasıl oluyormuş bu korse işi :KK51:

Şimdi onları araştırıyorum canım Hoppa

Harikasın canım teşekkür ederim :KK19:

Allah korumuş canım yaa inşallah unutmam bende o_O

öyle yapıcam canım ama yılların göbeği 10 günde göbiş gider mi yaa :KK61::KK70:
sıvı ağrlıklı beslen canım olur ya bazen 1 kilo verince bile çok fark ediyor

kızlarrrr nasılsınız ben geldim en baştan başlayayım cuma günu okul çok Yoğundu yazamadım akşam da eve geldim uzanıyordm ki kaı çaldı ve nişanlım gelmiş askerden izin almış da çok sevindim mutlu bi hafasonuydu en güzeli de misafir yemek akımı çkb seti tencere seti filan aldık :rolleyes:

Hoşgeldin canımm ayy ne güzel süpriz yapmış sana çok sevindim senin adına :) :) birde alışveriş yapmışsınız ohhh ;)

ayy canım bana özel hoşgeldin yazmışın şimdi gördm bebişim :KK19:

Önemli değil canım benim :) :)

Hoşgeldin canımm ayy ne güzel süpriz yapmış sana çok sevindim senin adına :) :) birde alışveriş yapmışsınız ohhh :KK66:

Önemli değil canım benim :) :)
evet canım çok güzeldi ya bide ben karacadan almak istiyordum iyi oldu istediğim oldu sindi içime :KK9:

tilia-lavanta.webp
karaca-window-3-18-parca-tencere-seti-gri-400x400.webp
pr_01_11332_min.webp
helen_2-800x800.webp
helen_-800x800.webp
136661461_tn70_0.webp
Ne güzel güle güle kullan canım :) Ne kadar kaldı sevdiceğinin gelmesine?
yarın 45 gn kalıcak canım ikinci dönem inşallah aynı şehirde olcaz:confused: bak aldıklarımız da bnlar canım çok belli değil ama kenarları işlemeli

Son düzenleme:
Back
X