- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
kötü değildir kuzum yaabi kaç ay idare eder gene demi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kötü değildir kuzum yaabi kaç ay idare eder gene demi canım
çok şükür tatlım iyiyim bendeeeGünaydın canım , iyiyim sen nasılsın?
bende iyiyim canım iş güç işte uğraşıyorummGünaydın canım , iyiyim sen nasılsın?
çok güzel canım bende karacadan aldımgelincikler günaydınnn :)
bendesizlere belki fikir olması açısından çeyizimdeki parçalardan göstermek istyorum.yaz başında almıştım ama benbizzat aynılarını sizler için düzenledim.iyi haftalar bu arada :)
evet tatlım karaca home sade bi model teşekkürlerdümdüz sanırım kenarları fransız dantelli aynı renk bi runner olabilir bence ağır olur :)
hadii hadiii bi zet geç bende bi kaç sayfa buldum onları söyliyim onlara bak hediyelik için :)Ayy kafa gitti bende![]()
ayyy atlatmışsın işte baştan ayaga titriyodum yaa babası benim ben olduğumu bilmiyo adam bana elini vermemişti o nasıl bi rezil durum anlatamam geçtim mutfaga salya sümük nasıl ağlıyorum dünya başıma yıkıldı sanki tabi sonra adama benim ben olduğum anlatıldı giderken sarıldı öptü beni herkes şokGelincikler, güzel hatunlar....size tanışmamı anlatmayı unuttum, heyacanıma verin ve beni affedin
Geçtiğimiz cumartesi akşamı, ilk defa aileler tanıştı (lafa bak yahu tanışma ilk olur zaten) Ayyy beni mazur görün emii
Akşam saat 20:00 de geldiler..İlk olarak erkek arkadaşım, annesi ve babası geldi..Teyze, enişte, kuzen, kızkardeşi ve eşi trafiğe takıldılar onlar da 9 da bizdelerdi. Bize doğru geldiklerini anladığım saatten sonra zaten bende film koptu
Zil çaldı, kapıyı açmadan önce, ip gibi hole dizildik tabiAnnesi muhteşem bir giriş yaptı, gülerek ve gayet samimi en azından orda biraz rahatladım
Hoşgeldin faslı bittikten sonra salona geçtiler..Derin bir sessizlik , ben herkesi öperken babasını unutmuşum tabi
Sonra utana sıkıla salonda hoşgeldin dedim ve şokkkk Baba bana elini uzatıyo, ben adamla tokalaşıyorum , sanki asker arkadaşım, bende yanına kahvehaneye gitmişim
Daha sonra diğer misafirler geldi, kızkardeşi bana kahve takımı almış sağolsun
Herkes oturdu ben salonun kapısında bekliyorum bekçi gibi, Sonra annesi 'Kızım gel yanıma otur ayakta bekleme, hemen gitmeyi düşünmüyoruz dedi
Tabi herkes güldü, ben utandım,,utana sıkıla,eziş, büzüş yanına oturdum, bir baktım benim bacaklar Azer bülbül gibi titriyo
Sonra ikram ve çay servisi bahanesiyle mutfağa kaçtım.ama aptal bir ifade var suratımda, ateş gibi olmuşum kıpkırmızı, ev dar geldi bana yani o derece, Ablam, arkadaşım , ve yengem servis için tabakları hazırlamaya başladı, bende bir saflık boş boş dolanıyorum mutfakta
Sonra çay tepsisini elime verdiler, içeri sürdüler beni ben içimden dua ediyorum tabi sakarlık yapıp, rezil olmayayım diye
Sankii o an herşey dondu , herkes bana bakıyo, (Öyle bir durumda yok hani,herkes muhabbet ediyo, tabi bakıyolar bana ama öyle inceleyerek değil, Zaten gelenlerin hepsini bundan önce kaç defa görmüşüm..Ben kendim kasılıyorum boşuna yani
) Tabakları servis ettim , mutfağa kaçtım yineee
Sonradan öğreniyorum ki erkek arkadaşıma ve teyzesinin tabakalarda tatlı yok
Servis işini bu şekilde atlatıyorum yarım yamalak
Muhabbet, sohbet baya iyiydi, iki ailede birbirinden hoşnut ayrıldılar..Aklıma gelenler bunlar kızlar..Siz sorun ben cevap vereyim yardımcı olun şu garibe![]()
ayyy atlatmışsın işte baştan ayaga titriyodum yaa babası benim ben olduğumu bilmiyo adam bana elini vermemişti o nasıl bi rezil durum anlatamam geçtim mutfaga salya sümük nasıl ağlıyorum dünya başıma yıkıldı sanki tabi sonra adama benim ben olduğum anlatıldı giderken sarıldı öptü beni herkes şokevett artık gelsin yüzüklerrr
![]()
ayyy en yakın kuyumcuya gitmek şart başka nereye gitcezAyy gerçekten ya, çok komik anlar oluyo..Herkes gülüyodu halime :) Yüzükler var dimi bide biz daha alyans alıcaz dimi ayyyyy ben nerelere gidemmm
ayyy en yakın kuyumcuya gitmek şart başka nereye gitcez
bende son detayları almaya başlıycam![]()
Gelincikler, güzel hatunlar....size tanışmamı anlatmayı unuttum, heyacanıma verin ve beni affedin
Geçtiğimiz cumartesi akşamı, ilk defa aileler tanıştı (lafa bak yahu tanışma ilk olur zaten) Ayyy beni mazur görün emii
Akşam saat 20:00 de geldiler..İlk olarak erkek arkadaşım, annesi ve babası geldi..Teyze, enişte, kuzen, kızkardeşi ve eşi trafiğe takıldılar onlar da 9 da bizdelerdi. Bize doğru geldiklerini anladığım saatten sonra zaten bende film koptu
Zil çaldı, kapıyı açmadan önce, ip gibi hole dizildik tabiAnnesi muhteşem bir giriş yaptı, gülerek ve gayet samimi en azından orda biraz rahatladım
Hoşgeldin faslı bittikten sonra salona geçtiler..Derin bir sessizlik , ben herkesi öperken babasını unutmuşum tabi
Sonra utana sıkıla salonda hoşgeldin dedim ve şokkkk Baba bana elini uzatıyo, ben adamla tokalaşıyorum , sanki asker arkadaşım, bende yanına kahvehaneye gitmişim
Herkes oturdu ben salonun kapısında bekliyorum bekçi gibi, Sonra annesi 'Kızım gel yanıma otur ayakta bekleme, hemen gitmeyi düşünmüyoruz dedi
Tabi herkes güldü, ben utandım,,utana sıkıla,eziş, büzüş yanına oturdum, bir baktım benim bacaklar Azer bülbül gibi titriyo
Sonra ikram ve çay servisi bahanesiyle mutfağa kaçtım.ama aptal bir ifade var suratımda, ateş gibi olmuşum kıpkırmızı, ev dar geldi bana yani o derece, Ablam, arkadaşım , ve yengem servis için tabakları hazırlamaya başladı, bende bir saflık boş boş dolanıyorum mutfakta
Sonra çay tepsisini elime verdiler, içeri sürdüler beni ben içimden dua ediyorum tabi sakarlık yapıp, rezil olmayayım diye
Sankii o an herşey dondu , herkes bana bakıyo, (Öyle bir durumda yok hani,herkes muhabbet ediyo, tabi bakıyolar bana ama öyle inceleyerek değil, Zaten gelenlerin hepsini bundan önce kaç defa görmüşüm..Ben kendim kasılıyorum boşuna yani
Muhabbet, sohbet baya iyiydi, iki ailede birbirinden hoşnut ayrıldılar..Aklıma gelenler bunlar kızlar..Siz sorun ben cevap vereyim yardımcı olun şu garibe![]()
Canımm ne güzel geçmiş ya bayıldım valla olsuun unutcana tabii heyecandan olur böyle şeyler.. Bende hepsini tanımama rağmen nasıl heyecanlıydım ayy söz günüm geldi aklıma birdennBende mutfakta dolanıyodum boş boş sadece kahveler bana aitti ikramları hazırlayıp elime tutuşturuvermişlerdi
Sonra ben tekrardan arzu ettiğiniz bir şey var mı diye sormuştum hepsi ellerimle sardığım sarmadan istemişlerdi (çok beğenmişler
)
Herşey çok güzel geçmiş canımm hayırlısı olsun bu saatten sonra artık aileler girdi işin içine ..
Alyans konusunda da önce int sitelerinden bak en azından bir kaç tane kafanda tasarla gittiğindede parmağına takar bakarsın canım kolaylık olur senin için.
Söz - Nişan günü ne zamandı ocak sonumu demiştin sen canım .. Daha bisürü şey var demişsin hepsi hallolur sen sıkıntı yapma 1 günde olucak şeyler o hediyelikler vs..mutlu olmaya bakk
![]()
Gelincikler, güzel hatunlar....size tanışmamı anlatmayı unuttum, heyacanıma verin ve beni affedin
Ocak ta olucak canım işte tam bir ay var sanırsam...İsteme olucak, ertesi günde nişan olucak..Eminönüne gidip kavanoz almam lazım..Alyans hiç düşünmüyorum bile o nasıl olucak bir fikrim yok..olur inşallah hepsi de bir pazar günü nasıl yetişir bilmiyorum..
Ben geelldimmm![]()
Beylükdüzünde bir perdeciden aldım canım. Bütün store ve tul perde dahil tek bir yere yaptırdım. Yuvarlak olanlar vardı ama çok klasık oldu artık heryerde var. Ben bunları tercih ettim. Fotoda sönük duruyo ama çok güzel ışıldıyor. Bir de sizlere bievde jewel serisi var ben alcam tavsiye ederim. 2 tane buyuk ayaklı mumluk. Şıkır şıkır taşlı :) tv unıte yanına birde masa ustune. Rustık altında duracagı için taş geçişi güzel olacak diy düşünüyorum. Tamamalanınca fotoları yukleyecimcanım o ikili rustiği nerden aldın? Ayrı ayrı mı aldın?