• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Allah kavustursn canım benim nişanlımda hatayda yaptı acemiliğini yemin törenine gitmiştik güzel yer.. İnşallah usta birliği iyi yere çıkar :)
İnşallah canım ya , yemin törenine ben gidemiycem 20/21saat yol sürüyormuş izm.den , istemem kimse gelmesin diyor:KK61:

greenandblue greenandblue canım çooook güzel olmuş ama 1ay kısa bi süre değil. Tepsiyi gitti gidiyora bak. Kavonozlarda ordan alınır. Sana kıyafet ve yüzük almak düşer. Oda çok sıkıntı olmaz. İzin istersin anlayış göstermeleri lazım. isteyenin 1yüzü kara vermeyenin 2 :) vermezlerse de git al raporunu bilsinler ne dicekler nişanlanma mı dicekler sanki

Çok teşekkür ederim canım ya vallahi hakediyorlar dediğin gibi yapıcam zaten baktım uyuzlaşıyolar, alıcam raporu vericem ellerine :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Canım kesinleşmedi ama 30 ocak isteme, 31 ocak nişan olucak :) Yetişir heralde ya, kendimi teselli etmeye başladım napim :)

Hadi bakalım hayırlısı :KK50::KK50::KK50: senin tarih belli mi canım

Ocagin 3. Haftasi gibi olucak galiba:KK49:

Çok teşekkür ederim canım ya vallahi hakediyorlar dediğin gibi yapıcam zaten baktım uyuzlaşıyolar, alıcam raporu vericem ellerine :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Canım kesinleşmedi ama 30 ocak isteme, 31 ocak nişan olucak :) Yetişir heralde ya, kendimi teselli etmeye başladım napim :)

Topigin besinci 31ocagi falan oldin:KK53: ne bereketli gunmus:)

Ah ya kıyamam :) İzin yapmazsa 5 ay sonra yanında inşallah..Tabi bize söylemesi kolay, senin hislerini anlıyoruz desek te anlayamayızki:KK14:
İzin yapmayı düşünmüyor , gidip gelsin , para biriktirip kredi çekip düğün yapma planımız var nasipse... 5ay gözümde dağlar kadar büyük şuan :KK53:

geçer canım geçer merak etme öyle gün sayınca geçmiyo yalnız söyliyim :)
O zaman diyodm nişanlıma ne cok var hıc gecmıyo zaman dıye şimdide düğüne cok var dıye kızıyorum:D
:KK53::KK53::KK53: ahhh ya , herşey elimizde olsada herşeyi hemencicik yapıversek ne ka güzel olurdu.

Back
X