2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben 3hatırlıyorum ya bide greenand blue oldu diğeri kim:)

Bi dugun 3nisan galiba:KK49:

Haklısın canım ya ama o porselen makyaj kavramını ben pek anlamıyorum..arada ki fark ne acaba? Sonuçta düğün için kalıcı birşey olması lazım..Sadelikten yanayım ben :) Kaşıma kadar far sürerlerse yolarım o kuaförleri :) Çünkü bana makyaj pek yakışmıyo :) Mac makyaj malzemelerini çok duydum da çok mu pahallı ?

Mac'in gecen ay kaş rimelini aldim 59tl idi. Rujlar da oyle. Biraz pahali ama kaliteli benceo_O

ooo cok güzel parfum annemde onu kullanıyo bende çalıyom ondan arada :D
Rare Gold da Rare Pearl de çok hoş ya..

tikka pijamalarım kargoya verilmişşşş :D
Hangileri canım? Bu arada bugün ptt ye gittim dedim benim yurtdışından gelecek kargo Türkiyeye geldi ama sora ses yok dedim, adam dedi ki gümrüğe takılınca bizi arıyorlar, biz de size haber veriyoruz. Demek gümrüğe takılmamış, bekleyin dedi. Offfffff..

Rare Gold da Rare Pearl de çok hoş ya..

Hangileri canım? Bu arada bugün ptt ye gittim dedim benim yurtdışından gelecek kargo Türkiyeye geldi ama sora ses yok dedim, adam dedi ki gümrüğe takılınca bizi arıyorlar, biz de size haber veriyoruz. Demek gümrüğe takılmamış, bekleyin dedi. Offfffff..
Sana sorup almıştım ya canım anıl kampanyasndan bide siyah inciden onlar cıkmş.. Daha ali exprese giremedm sen neler almştn ordn nasıl cıkıyolar memnunmusun barı?

Back
X