- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Bendede var koku hastalıgı cok sevıyorum kokulu seyleri parfumler kremler hatta deterjanlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede var koku hastalıgı cok sevıyorum kokulu seyleri parfumler kremler hatta deterjanlar![]()
Benim annemde beni vururGünaydın kızlar.
pazartesinden nefret ediyorum helede hasta halimle çok nefret ediyorum(
Doğum kontrol yöntemleri konuşulmuş.Miss_bonn
ValentinusNF
mmadame ben yazz diye bi ilaca başladım. Zararlı ama diğerlerine görede daha iyi. Sprial %99 koruyomuş ilaçlar %95. Ben ağustosa kadar kullancam sonra kondomla korunacaz . O zamana kadar evimizi de kurarız bebişte sonra ne zaman gelirse artık:) ilaçla koruncaksanız 2ay önceden başlamak gerekiyo. Bu arada annem ilaç içtiğimi öğrenirse beni vurur:)
çok ağır geliyo bu parfüm bana avonun cogunu bılıyorum üyeydim bıraktm.. ama üye olan tanıdıgn varsa gelısıne al %25 ucuz alıyosnbide setlere takıntılıyım mesela bu 40 liraymış ama şu anda param yok![]()
![]()
Ayyyy yerim seni yaa çok sevindim ve o heyecanların hepsi bizlerde de oldu ki çok acaip ama güzel duygularGelincikler, güzel hatunlar....size tanışmamı anlatmayı unuttum, heyacanıma verin ve beni affedin
Geçtiğimiz cumartesi akşamı, ilk defa aileler tanıştı (lafa bak yahu tanışma ilk olur zaten) Ayyy beni mazur görün emii
Akşam saat 20:00 de geldiler..İlk olarak erkek arkadaşım, annesi ve babası geldi..Teyze, enişte, kuzen, kızkardeşi ve eşi trafiğe takıldılar onlar da 9 da bizdelerdi. Bize doğru geldiklerini anladığım saatten sonra zaten bende film koptu
Zil çaldı, kapıyı açmadan önce, ip gibi hole dizildik tabiAnnesi muhteşem bir giriş yaptı, gülerek ve gayet samimi en azından orda biraz rahatladım
Hoşgeldin faslı bittikten sonra salona geçtiler..Derin bir sessizlik , ben herkesi öperken babasını unutmuşum tabi
Sonra utana sıkıla salonda hoşgeldin dedim ve şokkkk Baba bana elini uzatıyo, ben adamla tokalaşıyorum , sanki asker arkadaşım, bende yanına kahvehaneye gitmişim
Daha sonra diğer misafirler geldi, kızkardeşi bana kahve takımı almış sağolsun
Herkes oturdu ben salonun kapısında bekliyorum bekçi gibi, Sonra annesi 'Kızım gel yanıma otur ayakta bekleme, hemen gitmeyi düşünmüyoruz dedi
Tabi herkes güldü, ben utandım,,utana sıkıla,eziş, büzüş yanına oturdum, bir baktım benim bacaklar Azer bülbül gibi titriyo
Sonra ikram ve çay servisi bahanesiyle mutfağa kaçtım.ama aptal bir ifade var suratımda, ateş gibi olmuşum kıpkırmızı, ev dar geldi bana yani o derece, Ablam, arkadaşım , ve yengem servis için tabakları hazırlamaya başladı, bende bir saflık boş boş dolanıyorum mutfakta
Sonra çay tepsisini elime verdiler, içeri sürdüler beni ben içimden dua ediyorum tabi sakarlık yapıp, rezil olmayayım diye
Sankii o an herşey dondu , herkes bana bakıyo, (Öyle bir durumda yok hani,herkes muhabbet ediyo, tabi bakıyolar bana ama öyle inceleyerek değil, Zaten gelenlerin hepsini bundan önce kaç defa görmüşüm..Ben kendim kasılıyorum boşuna yani
) Tabakları servis ettim , mutfağa kaçtım yineee
Sonradan öğreniyorum ki erkek arkadaşıma ve teyzesinin tabakalarda tatlı yok
Servis işini bu şekilde atlatıyorum yarım yamalak
Muhabbet, sohbet baya iyiydi, iki ailede birbirinden hoşnut ayrıldılar..Aklıma gelenler bunlar kızlar..Siz sorun ben cevap vereyim yardımcı olun şu garibe![]()
Kız niye vursun, e ne yapcaksınız? Ben 2 yıldır Yazz kullanıyorum mesela düzenleyici olarak, çok da memnunum, öyle zararlı falan dendiğine bakmayın siz, bir zararı yok hatta faydaları çok.. Kansere yakalanma riskini bile azaltıyor. Cildi de güzelleştiriyor. Ben ilk defa bu ay içmedim, o da bakalım adetim düzelmiş mi diye denemek için..Benim annemde beni vururAma bende düşünmüyorum şimdilik kuzu kondom en mantıklısı herhalde ama ilk etapta sakıncalıymış bi süre sonra kullanmak daha iyi diyorlar bilemicem tabi. Peki siz kısmetse ne zaman düşünüyorsunuz bebek?
Canım bzim düşüncemiz 2016 nisan ama kısmet ne zaman olursa. Ben ev kurana kadar kullancam. Sonro kondoma geçecez işte:)Benim annemde beni vururAma bende düşünmüyorum şimdilik kuzu kondom en mantıklısı herhalde ama ilk etapta sakıncalıymış bi süre sonra kullanmak daha iyi diyorlar bilemicem tabi. Peki siz kısmetse ne zaman düşünüyorsunuz bebek?
bunu hiç kullanmadım başka setlerde var canım ama tanıdığım yok malesefçok ağır geliyo bu parfüm bana avonun cogunu bılıyorum üyeydim bıraktm.. ama üye olan tanıdıgn varsa gelısıne al %25 ucuz alıyosn
ayyy inşallah çok güzel geçer canım :)Selamun aleykum hacıtlarrbugün nişan için düşündüğümüz yere gittim baktım falan villa iki katlı ama ikinci katını imalathane yapmışlar yani tek kat var salon kısmında kadınlar oturur dedik erkeklerde mutfağın balkonunda otururlar baya geniş ve kapalı balkon mutfakta yiyecekler servis edilir çok çok beğenmedim daha büyük bekliyordum ama her türlü iyidir yine annem 3 gündür hasta yatıyor bende aynıyım cumartesi nişan bunun ev temizliği hazırlığı ve yemekleri var iş falan yapamıcaz yine en iyisi orayı kullanmamız zaten sevimli bir yer inşallah pişman olmayız
sizler nasılsınız kuzular var mı gelişme falan?
Hadi bakalım hemen gelir çıktıysa yola..Sana sorup almıştım ya canım anıl kampanyasndan bide siyah inciden onlar cıkmş.. Daha ali exprese giremedm sen neler almştn ordn nasıl cıkıyolar memnunmusun barı?
Canım bende kullandım o ilacı tatile çıkarken adetim geciksin diye işe yaradı adetim gecikti ama adet sancısını yine çektim daha da önemlisi (kızlar çok afedersiniz) sarı sarı tuhaf akıntılarım geldi aynı regl gibi sürekli olarak yani hiç memnun kalmadım ama genelde yasmini öneriyorlar haklısınMiss_bonn
math27
ValentinusNF
Kızlar konuyla ilgili pek bi bilgim yok ama okuyorum konuşmalarınızı :) Bende şunu söyliim ablam nikah gününden 1 ay önce yasmin doğum kontrol hapını kullandı hem adet görmesin diye hemde korunma amaçlı.. Sonra 1 ay sonra yine düzenli adet görmeye başladı.Tabii bu hapın saatleri çok önemli mesela akşam 8 de içiceksin diyelim 8 i 5 geçmicek yoksa etkisi olmuyormuş dr a gitmişti de ablam oradan biliyorum :)
Canım rahim duvarını kalınlaştırıyomuş. Annem hemşire ya benim o önermiyo ilk çocuğa kadar:)Kız niye vursun, e ne yapcaksınız? Ben 2 yıldır Yazz kullanıyorum mesela düzenleyici olarak, çok da memnunum, öyle zararlı falan dendiğine bakmayın siz, bir zararı yok hatta faydaları çok.. Kansere yakalanma riskini bile azaltıyor. Cildi de güzelleştiriyor. Ben ilk defa bu ay içmedim, o da bakalım adetim düzelmiş mi diye denemek için..
amin canım 44 gn kaldı sayılır ve sakaryada o yüzden gidiyorum yanına da ama yine de özlüyo insan..Aaa seni bilmiyodum canım senide Allah kavuştursun tez zamanda inşallah :)
bide setlere takıntılıyım mesela bu 40 liraymış ama şu anda param yok![]()
![]()
Çok alışveriş yapıyosan kenin üye ol canım daha uyguna alırsn:)bunu hiç kullanmadım başka setlerde var canım ama tanıdığım yok malesef![]()
Canım dalida dan aldım bende geçen hafta bugün oda daha kargoya verilmedi. Ne zaman gelirki :*Hadi bakalım hemen gelir çıktıysa yola..
Ben gecelikler, babydoller almıştım canım ama işte ilk alışverişti ve gelmedi daha.. Sanırım iptal edicem.
hmm güzel olur bence de.Beylükdüzünde bir perdeciden aldım canım. Bütün store ve tul perde dahil tek bir yere yaptırdım. Yuvarlak olanlar vardı ama çok klasık oldu artık heryerde var. Ben bunları tercih ettim. Fotoda sönük duruyo ama çok güzel ışıldıyor. Bir de sizlere bievde jewel serisi var ben alcam tavsiye ederim. 2 tane buyuk ayaklı mumluk. Şıkır şıkır taşlı :) tv unıte yanına birde masa ustune. Rustık altında duracagı için taş geçişi güzel olacak diy düşünüyorum. Tamamalanınca fotoları yukleyecim![]()
Canım rahim duvarını kalınlaştırıyomuş. Annem hemşire ya benim o önermiyo ilk çocuğa kadar:)
Haha ben gidemedim doktora genişliğini bilmiyorum o yüzdenBen yıllardır kullanıyorum canım.. Yazzdan önce de farklı isimli doğ. kont. ilaçları kullandım. Kontrollerde bir sıkıntı çıkmadı, hatta benim rahim çok genişmiş. Doktor ultrasonda o aleti bir dayadı uuu maşallah rahminiz çok geniş dedi![]()