2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar bu arada ikinci bir mekan durumu çıktı bana nişan için birazdan dayımlar gelcek oraya bakmaya gidiyoruz :KK57: Allahımmmm haftalardır evde nişana hazırlanıyorduk 5 gün kala 2 mekan çıktı karşıma hayırlısı bakalım :KK47:

çok saol cnm inşallah bidaha yenilemezse şuan rahatım ama o olaydan sonra her ay adetim çok sancılı geçiyor artık,önceden hiç çok sancı çekmezdim :KK43: ama napayım buna da şükür bi daha tekrarlamasında.
Allah korusun inşallah tekrar etmez sen rahat ol stres yapınca malesef kötü etkileniyor vücut.. Dua et kendine iyi bakHoppa (ok kib by .s :p)

aa paylaştın mı burdan modeli? hayırlı olsun cnm,ben yine kacırdım sanırım paylastıysan :) bindallıyı nerden aldın? Adanadan mı? ben sanırım kiralarım giyecek olursam ama o bile 150 tl diyorlar.kiralaması 150 ise satın almak ne kdr kimbilir :KK43:
Canım ben 500e aldım bindallımı. İçime de sindi dur sanada paylaşayım:)

Eklentiler

• 20141126_115406.webp
    20141126_115406.webp
    39 KB · Görüntüleme: 71
  • 20141126_113533.webp
    20141126_113533.webp
    43 KB · Görüntüleme: 79
  • 20141126_113333.webp
    20141126_113333.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 20141126_120159.webp
    20141126_120159.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 63
Anladım ben kuzu Hoppa yani sağlık açısından zararlı olmayan birşeyle adetini geciktirmek istiyorsun ki çok haklısın ama sanmıyorum öyle bişey olduğunu bende yasmini tavsiye ederim genelde kullananlar memnun (ben hariç) bir defaya mahsus kullanacağın için sıkıntı olmaz inşallah ama doğum kontrol yöntemi olarak kullanma derim
yok canım korunmıcam zaten ya sıkıntı olmaz sanırm :)

Kızlar sizce gelinlikle göz makyajım hangi renk olmalı sizce :) hafif düşünüyorum ama

Canım ben 500e aldım bindallımı. İçime de sindi dur sanada paylaşayım:)

bu sen misin? seni de görmüş olduk :) çok güzelmiş cnm ikiside,Allah tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun.ama ben 500 vermem ya,çünkü ztn kınada gelinlikte giyeyim diorum,üstümde ztn bütün gece durmayacak o yüzden uygun bişi arıyorum bakalım artık kısmet :( umarım uygun fiyata bulurum 1-2 st giymek için bişiler.

bu sen misin? seni de görmüş olduk :) çok güzelmiş cnm ikiside,Allah tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun.ama ben 500 vermem ya,çünkü ztn kınada gelinlikte giyeyim diorum,üstümde ztn bütün gece durmayacak o yüzden uygun bişi arıyorum bakalım artık kısmet :KK43: umarım uygun fiyata bulurum 1-2 st giymek için bişiler.
Canım benim ayrı bi kına gecem olacak bide satın aldım. Sonra naparım bilmiyom artık :)

hmm güzel olur bence de.
Ben de beylikdüzünde oturuyorum :) burdaki koçtaştan rustik aldım ama arkasındaki tül için gerekli raylı şeyi bulamadım, ondan bulmam gerek :KK43:
Evin tamamlanınca da göster canım maşallah çok güzel ferah olmuş
Rustik icin bende koctas falan baktim ama istedigim gibi hic bulamadim perdecilerde model de cok hem istedigin gibi yapiyorlar 2 li 3 lu. Tamamlaninca atarim fotosunu tatlim. Cok tesekkurler

Canım bende kullandım o ilacı tatile çıkarken adetim geciksin diye işe yaradı adetim gecikti ama adet sancısını yine çektim daha da önemlisi (kızlar çok afedersiniz) sarı sarı tuhaf akıntılarım geldi aynı regl gibi sürekli olarak yani hiç memnun kalmadım ama genelde yasmini öneriyorlar haklısın

Hımm anladım canım dediğim gibi herkese etkisi farklı oluyo Hoppa

Kızlar kitaplarım geldii birazdan başlıcam okumaya. Trendyoldan aldığım pijemalar penye gecelikşer geldi:) bide temizlik ürünleri almıştım onlar geldi:)

Ayy pijamalar gecelikler nerede paylaşsan yaa görelimm :KK59:

Kuzu bunu o kadar çok gelin yaşıyormuş ki ama o mikroplar deniz içinde mi geçerli yoksa havuzda oluşan bakteriler mi sistit yapıyor biliyor musun? Çünkü çoğu insan balayında denize gider o_O

Canım havuza girmişti ablam.. Ama denizde daha çok bir ihtimal sistit olmak .. Ama havuza denize girmesen bile o bölgeni temiz ve hijyenik tuttuğun sürece %90 olmazsın ben mesela düşünmüyorum öyle havuza girmeyi falan sonradan hasta olucağıma girmemek daha iyi sonuçta yeni açılan bir bölge ve her bakteriye mikroba açık :KK43:

Kızlar makyaj demişken şimdi cumartesi günü ben makyaj yaptırayım diyorum ama tesettürlüyüm çok doğal ve hafif kalmasını istiyorum ortalam fiyatlarınız biliyor musunuz öncelikle (nişanlanıyorum demiyecem düğünümüz var oraya gidecem falan derim aynı makyaj için 2 kat fiyat almasınlar :p)? Bir de kuaförde makyaj yaptıranlarınız varsa ne tavsiye ederler? Mesela kirpik taktırmak istemiyorum doğal olsun istiyorum makyajımı o_O He bide nişan 7 gibi ben kaçta yaptırayım makyajı ve ne kadar sürer? Ayyyyy alakasız ayrıntıyı bile sordum şimdiden heyecanlıyım hacıtlar 5 gün kaldıııııııııı :KK47::KK47:

Canım fiyat bilemicem kuaförden kuaföre değişir fiyatları bende sözümde doğum günüm sade bişeyler yapın demiştim (gerçektende doğum günümdü,isteme günüm Hoppa ) Taktırma kirpik zaten canım bence çok kaba ve itici oluyor..Canım 7 gibiyse 6 da kuaförde olsan iyidir hatta kalabalık bi kuaförse 1 gün önceden söyle düğünümüz var gelicem abartısız bi saç makyaj yaptırıcam de. Ne güzell inşallah çok güzel geçer canım ;)

Kızlar bu arada ikinci bir mekan durumu çıktı bana nişan için birazdan dayımlar gelcek oraya bakmaya gidiyoruz :KK57: Allahımmmm haftalardır evde nişana hazırlanıyorduk 5 gün kala 2 mekan çıktı karşıma hayırlısı bakalım :KK47:

Hayırlısı olsun bakalımm :KK9:

Nasılsınızzz gelinciklerr

Merhaba canım hoşgeldin iyiyim ben sağol sen nasılsın? Hoppa

Hımm anladım canım dediğim gibi herkese etkisi farklı oluyo Hoppa

Ayy pijamalar gecelikler nerede paylaşsan yaa görelimm :KK59:

Canım havuza girmişti ablam.. Ama denizde daha çok bir ihtimal sistit olmak .. Ama havuza denize girmesen bile o bölgeni temiz ve hijyenik tuttuğun sürece %90 olmazsın ben mesela düşünmüyorum öyle havuza girmeyi falan sonradan hasta olucağıma girmemek daha iyi sonuçta yeni açılan bir bölge ve her bakteriye mikroba açık :KK43:

Canım fiyat bilemicem kuaförden kuaföre değişir fiyatları bende sözümde doğum günüm sade bişeyler yapın demiştim (gerçektende doğum günümdü,isteme günüm Hoppa ) Taktırma kirpik zaten canım bence çok kaba ve itici oluyor..Canım 7 gibiyse 6 da kuaförde olsan iyidir hatta kalabalık bi kuaförse 1 gün önceden söyle düğünümüz var gelicem abartısız bi saç makyaj yaptırıcam de. Ne güzell inşallah çok güzel geçer canım :KK66:

Hayırlısı olsun bakalımm :KK9:

Merhaba canım hoşgeldin iyiyim ben sağol sen nasılsın? Hoppa
işte bunlar gelenler :) ilk ikisine bayıldım özellikle:)

Eklentiler

• NBB-3965-Saten-Tul-Dantelli-Gecelik-Sabahlik__93520948_0.webp
    NBB-3965-Saten-Tul-Dantelli-Gecelik-Sabahlik__93520948_0.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 85
  • NB2STK000025.webp
    NB2STK000025.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2014-12-16-10-38-58.webp
    Screenshot_2014-12-16-10-38-58.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2014-12-16-10-38-39.webp
    Screenshot_2014-12-16-10-38-39.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2014-12-16-10-35-09.webp
    Screenshot_2014-12-16-10-35-09.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2014-12-16-10-34-27.webp
    Screenshot_2014-12-16-10-34-27.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 53
Aaaa o mu :D ben arkasını görmediğim içinnn harikaymış giy bencee :KK66:
Giycem karar verdim:) şimdi ki konum gelin makyajı ve gelinbaşı modelleri:( kına gecem için hazırda düğünlerde nasıl yaptırmam gerek bilmiyorum :((

Giycem karar verdim:) şimdi ki konum gelin makyajı ve gelinbaşı modelleri:KK43: kına gecem için hazırda düğünlerde nasıl yaptırmam gerek bilmiyorum :KK43:(

Anladım canım şimdi 2 yerde olucağı için gideceğin yerde de kuaför bulman gerek

Back
X