2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ahah çok güzelmiş ya :D o zmn şimdi 4 nişan mı oldu inşallah 31 Ocak'ta :) siz neyi bekliyorsunuz ki? ben biraz uzak kalınca doğal olarak unutmusum kim ne zmn ne düşünüyordu fln :D

Canim ekim sonu soyledik babama, kasimin ilk 15gunu dedem bize geldi kaldi biraz rahatsiz unutkanligi falan var, o varken olmaz bekleyin dedi. Bekledik ay sonu oldu, araligin ilk haftasi bize geldiler tanisma oldu. Ben 2.hafta onlara gidelim 3. Veya 4. Hafta da (aralik) soz-nisan olsun dedim. Askim da oyle demisti ama ailesi daha dogrusu ablasi ocakta olsun dedi. Sevdicegimin annesi 6ocakta vefat etmisti senesi geldi yani. Abla onum icin mevlut yapacakmis ondan sonra olsun dedi. Ben sinirlendim once baya kirildim, onceden soylenmedi diye. Ama askimin sucu yok ablasi bozdu. Bende tamam dedim uzatmadim. Ocagin 3.haftasi olur herhalde. Subata kalirsa ben yokum dedim ciddiyim:63::63::63:

selam kızlar iyi aksamlar nasılsınız bir kaç gündür giremedim cnm biraz sıkın 3 ay kaldı ev yok bir sey yok of=(

Diyene bak ne kaldı kızım senın dugunune bız napalım :D
Zaten 8ay kalsa sıkıntı yok şu son 1ay var ya o sıkıntı. Resmen 3hafta sonra nikahım var:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
annemde dün dedi. Gitceksin artık her tatilde yanımıza gelemiceksin gelsende 5imiz hiç olamıcaz falan dedi :(

günaydın canlaaar yetişemiyorummm hızınızaaaa :)

Back
X