- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az çok kafamda oluştu canım makyajım:))
Ama büyük bi far paleti almaya karar verdim ömürlük:)Sevindim canım bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana :)
Oooo heycan bastı dimiii :)Makyaj gelin başı araştırıp duruyorum canım:) ayy gelsin bi an önce yaa:)
Evet ya bi an önce bitsin artıkkOooo heycan bastı dimiii :)
Diyene bak ne kaldı kızım senın dugunune bız napalımEvet ya bi an önce bitsin artıkk![]()
ahah çok güzelmiş yao zmn şimdi 4 nişan mı oldu inşallah 31 Ocak'ta :) siz neyi bekliyorsunuz ki? ben biraz uzak kalınca doğal olarak unutmusum kim ne zmn ne düşünüyordu fln
![]()
Zaten 8ay kalsa sıkıntı yok şu son 1ay var ya o sıkıntı. Resmen 3hafta sonra nikahım varDiyene bak ne kaldı kızım senın dugunune bız napalım![]()
canım gelin makyajı yarışması vardı o topiğe bi bak istersenMakyaj gelin başı araştırıp duruyorum canım:) ayy gelsin bi an önce yaa:)
canım benim de yaşayacağım şehir bile belli değil ama yapacak bişeyimiz yok beklemekten başkaselam kızlar iyi aksamlar nasılsınız bir kaç gündür giremedim cnm biraz sıkın 3 ay kaldı ev yok bir sey yok of=(
Günaydın güzellikler![]()
günaydın canlarrr![]()
Heyecanli :)Nasılsınızzz gelinciklerr
rica ederim tatlım inş bulursunya ben koçtaşta istediğim gibi buldum aldım bi arkasında tül takmak için raylı sisteminden bulamadım, perdecilere bakarım. çok sağol :)
Bence hafif olmalı. Kirpiğe yoğunlaş ve soft bi ruj sür. Ten makyagın cok onemlı. Sakın bronz allık boca etmesınlerKızlar sizce gelinlikle göz makyajım hangi renk olmalı sizce :) hafif düşünüyorum ama
günaydın canımcım nasılsınGünaydın canım benimm
Günaydın canımm![]()