- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Günaydın kızçelerrr![]()
Günaydın

günaydın canımcım nasılsın![]()
Günaydın canımm iyiyim sen nasılsınn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızçelerrr![]()
günaydın canımcım nasılsın![]()
günaydın canlaaar yetişemiyorummm hızınızaaaa :)
Yok ya bronz değil allık şeftali olacak. Çok hafif yaptrcam. Zaten makyaj malzemelerimi ben alacm sadece far hangi renk alsam diye düşünüyorumBence hafif olmalı. Kirpiğe yoğunlaş ve soft bi ruj sür. Ten makyagın cok onemlı. Sakın bronz allık boca etmesınler
Evet kızlar oraya bi bakayım.canım gelin makyajı yarışması vardı o topiğe bi bak istersen
aynenn tatlımmmGünaydın canım hoşgeldiinn bizi tutabilene aşk olsun![]()
vaaay kuzum burası neressiiiGünaydın :)) böyle bi sabaha uyandım :)Eki Görüntüle 1347148
Van canım :) o okulda benim okulum:)vaaay kuzum burası neressiii
siyahla kahve karıstırıyorlar ama koyu renkler olduguna bakma bugulu oldugu ıcın cooook hafıf duruyor.Yok ya bronz değil allık şeftali olacak. Çok hafif yaptrcam. Zaten makyaj malzemelerimi ben alacm sadece far hangi renk alsam diye düşünüyorum
bende bunları sevdim:)) bindallımla da altınsarısı bordo yaptırcam.siyahla kahve karıstırıyorlar ama koyu renkler olduguna bakma bugulu oldugu ıcın cooook hafıf duruyor.
aynen 1. foto tam da bahsettiğim. 2. fotoda bazen beyazını tutturamıyorlar. Çok kötü duruyorbende bunları sevdim:)) bindallımla da altınsarısı bordo yaptırcam.
beyazlara bürünmüşsünüzzzz ne güzeeel :)Van canım :) o okulda benim okulum:)
Nişanlığında çoook güzelll:)
çok teşekkür ederim kuzummm ufak tefek şeyleri kaldı duvağımı hazırlıyorlar şimdi baş için cuma günü bakcaz nasıl olcak
Heyyy gunaydinlarr...napionuz..yoktum uzun zamandir buralarda..gerci merk eden de olmamis bellikiii
günaydın kuzumm nbr nasılsınn