2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gunaydin millet:confused:

Valla ben gayet farkindayim, sen ve @more1109 ortada yoksuniz:KK61:

Ayy ne guzel fark eden biri cikmis :(

Ck sklmstm bu aralar ondan... Bi de aksam ustu evde oluyorum.o zmn da dinlenmeyi terch ediyorum.pek yazamiodum.

Gelinlikler denedim haftasonu.atarim burayada :) dugun 22agustosta ama merk ettm nasil durcklar diye.iyi de oldu.. A kesimin cok yaksmadigini gordum.istedigim duvak ve tac sekli cok yakisti.prenses cok yakisti ama cok klasik bi model iste..falan filan :)

math27 math27 Canım bunlar nasıll gri üzerinden konuşuyoruz diye öyle tonlar aradım bak bakalım ;) ;)
DSC__3485-small_-_копия.webp
50600_18759392.webp
5ecf9163567a34361fbdd536cba95198.webp
image-19-04-14-06-34-10.webp
QI4A2980_-_копия_-_копия.webp
QI4A2477_-_копия.webp

günaydın kızlar,iyi bir gün olsun :KK36:

Canim ekim sonu soyledik babama, kasimin ilk 15gunu dedem bize geldi kaldi biraz rahatsiz unutkanligi falan var, o varken olmaz bekleyin dedi. Bekledik ay sonu oldu, araligin ilk haftasi bize geldiler tanisma oldu. Ben 2.hafta onlara gidelim 3. Veya 4. Hafta da (aralik) soz-nisan olsun dedim. Askim da oyle demisti ama ailesi daha dogrusu ablasi ocakta olsun dedi. Sevdicegimin annesi 6ocakta vefat etmisti senesi geldi yani. Abla onum icin mevlut yapacakmis ondan sonra olsun dedi. Ben sinirlendim once baya kirildim, onceden soylenmedi diye. Ama askimin sucu yok ablasi bozdu. Bende tamam dedim uzatmadim. Ocagin 3.haftasi olur herhalde. Subata kalirsa ben yokum dedim ciddiyim:63::63::63:

cnm boşa üzme kendini.malesef aileler işin içine girince hiç birşey planladığın gibi gitmiyor :( bizde Ekim'de sözlendik,2 ay sonra nişan olur die konusmustuk sözlümle aramızda ama sonra şehirler arası mesafe uzak diye sömestr tatili olsun dendi taa Ocak sonuna kaldı :( evet insan üzülüyor seni çok iyi anlıyorum ama napalım artık kısmet demekten başka şey gelmiyor elden :(

Kızlar nişanlıgımın son durumu nasıll ?

141931860156111

güle güle giy cnm.

günaydın kızlar,iyi bir gün olsun :KK36:

cnm boşa üzme kendini.malesef aileler işin içine girince hiç birşey planladığın gibi gitmiyor :KK43: bizde Ekim'de sözlendik,2 ay sonra nişan olur die konusmustuk sözlümle aramızda ama sonra şehirler arası mesafe uzak diye sömestr tatili olsun dendi taa Ocak sonuna kaldı :KK43: evet insan üzülüyor seni çok iyi anlıyorum ama napalım artık kısmet demekten başka şey gelmiyor elden :KK43:

güle güle giy cnm.
sağol cnm

Back
X