2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar nişanlıgımın son durumu nasıll ?

141931860156111
canım etek ucuna dantel düşünmez misin

Ayy ne guzel fark eden biri cikmis :KK43:

Ck sklmstm bu aralar ondan... Bi de aksam ustu evde oluyorum.o zmn da dinlenmeyi terch ediyorum.pek yazamiodum.

Gelinlikler denedim haftasonu.atarim burayada :) dugun 22agustosta ama merk ettm nasil durcklar diye.iyi de oldu.. A kesimin cok yaksmadigini gordum.istedigim duvak ve tac sekli cok yakisti.prenses cok yakisti ama cok klasik bi model iste..falan filan :)

Atsana canim bakalim:) naail duvak ve tac istiyorsun? Bende deneyerek bulucam galiba:KK76:

Hic gelinlik bakmiyorum ben sanki evlenmicem. Tarih olmadigindan herhalde:KK61:

Ben once bi nisanlaniyim da:confused:

canım etek ucuna dantel düşünmez misin
canım düşünürüm tabi öylede istemiştim ama öyle çok daha pahallı oluyo gerçi böylede pahallı ama bu haliyke 1600 etek ucunada dantel olsaydı en az 1800 olurdu sanırım . Zaten 1600 tl içime otrdu :(

canım düşünürüm tabi öylede istemiştim ama öyle çok daha pahallı oluyo gerçi böylede pahallı ama bu haliyke 1600 etek ucunada dantel olsaydı en az 1800 olurdu sanırım . Zaten 1600 tl içime otrdu :KK43:

Canim nisanlik icin cok fazla bence. Guzel olmus cok da yakismis ama:KK19:

Gelinlikte napicaksin nisanlik boyle olursa:KK61:

Canim nisanlik icin cok fazla bence. Guzel olmus cok da yakismis ama:KK19:

Gelinlikte napicaksin nisanlik boyle olursa:KK61:
sence o parayı ediyormu nişanlığım içime oturdu soradan :( ama bizim burdada çok pahallı herşey hazıra vardı tabiki 1000-1200 arası ama basit güzel değildiler :(

canım düşünürüm tabi öylede istemiştim ama öyle çok daha pahallı oluyo gerçi böylede pahallı ama bu haliyke 1600 etek ucunada dantel olsaydı en az 1800 olurdu sanırım . Zaten 1600 tl içime otrdu
oo anladım canım o zaman zor tabi bende tesettürlüyüm ve inan hem zor bulunuyo hem pahalı :KK43:

gelinbaşı bende nasıl olacağımı bilmiyorum nişanda kuaförümü ayarladım ama nasıl olacak bakcaz. cuma günü nişanlığımı diken yer aksesuarımı ve duvağımı hazırlıycaklar birde duvak altına bağlayacağım ya set esaşrp olacak yada multi şifon onada bakacaklar. Bakalım nasıl bişey olacak

Back
X