2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım ben gerginliktyen olduğunu düşünüyorum. etiket konusunda tekrar bastırma şansın yok mu? c.tesiydi dimi nişan. istersen ben yarın hazırlar atarm onu bastırırsnn belki böyle yardımcı olabilirim
Teşekkür ederim kuzum benim bastırma şansım tabi ki var yarın bastırcam üzüldüğüm o değil buna yanlış olmuş dediğimde verdiği tepki..
Canım benim ya ne desem bilmiyorum şimdii... Nişan üstü gerginlik sen takma kafana bunlar olan şeyler bizimde başımıza gelicek ileride hepsii.Düzelttirme imkanınız yokmu nişan hediyelerindeki tarih ve ismi sonuçta o günün önemi ve anlamı önemlii .. Bir de annene çağırma onları demişsin ya yani sırf hani uzaksınız 40 yılda bir görüşüp konuşuyosunuz diye mi istemedin yoksa şahsi bi meselen bi sorunun mu var o kişilerle? Canım ne desem boş şuan biliyorum ama sen canını sıkma o günün en mutlusu sen olmalısın takma kim gelmiş ne yapmış oynamış ne giymiş hiç umrunda olmasn senin günün o gün...
Canım etiket konusu önemli değil yarın hallederim inşallah o çağırma meselesi de şahsi bi mesele uzaklık değil çünkü uzak alakasız başka insanları çağırmış yine sadece onları istememiştim ben. Ama o gün benim günüm olmayacak artık en mutlu günümde olmayacak malesef bitti artık o günün güzelliği

Kızlar annem resmen sabrımı sınıyor çok ayrıntıya girmeyim basit şeyler nişan gerginliği diyeceksiniz ama yıllardır böyle tavrı bi anormal bende normal değilim herhalde ki sürekli bir çatışma halindeyiz. Neyse bir aydır nişana çağıracağımız insanları ayarladık aile içinde olacak dedik mekan dar diye dışardan tuttuğumuz mekanda küçük ve nişan bu büyük bi kutlama yapmıcaz yine aile arasında kalsın dedik buna rağmen alakasız insanları çağırmış hadi neyse ben zaten kişileri çağırma konusunda anneme bıraktm kimi istiyorsa çağırsın diye ama tek bi kişiyi istemedim nişanımda onlarda 2 yılda bir görüştüğümüz eskiden 25 yıl önce komşumuzdu şimdi komşumuz bile değiller bi tek onları istemedim nişanımda onlar dışında kimi istiyorsan çağır demiştim annemde bu kadar önemsiyorsan tabi ki çağırmam demişti ama güvenmiş miydim anneme tabi ki hayır. Neyse sonradan zaten aile arasında olsuna döndük gerekte kalmadı bunlara.. Onları da aramıştı kusura bakmayın aile arasında nişan yapacağız mekana sığmıyoruz yoksa çok istedik sizi çağırmayı diye içi rahat etmemiş aramıştır bununla birçok uzak akrabamızı bile çağırmadık falan neyse kadın bugün hiç bana haber vermeye bile kalkmadan aklıma hayalime gelmeyen insanları çağırmış. Onları da tabi ki.. Tek ben mutsuz olayım güzel gönlümce nişanım geçmesin diye uğraştı didindi başardı kadın. Diyeceksiniz ki onun niyeti kötü olmaz anne o senin için herşeyin iyisini düşünür falan filan ama bu iyilik değil tek birşey istedim annemden onları çağırmamasını. Yakınım olsalar yüzü tutmaz annemin çağırmamaya ayıp olur falan o zaman amenna istemesem de sorun etmem ama 2 yılda bir görüştüğümüz alakasız insanları çağırdı ben nişanımda olsunlar istemiyorum ki bugünün benim mutlu olacağım bigün olması gerekmiyor mu? Bunu yapan bir kadın annemde olsa benim mutluluğuma zerre kadar önem vermiyor tamamen kendi keyfine bakıyor demektir.Gösterdiği tavır varya hani tartışmadım bile şok oldum ağzımı açmadım niye çağırdın hani çağırmayacaktın bile demedim o kadar şok oldum. Bu sorun 1
Sorun 2: Babam 2 haftadır bizim nişan hediyelerimiz için etiket yaptıracaktı bugün yaptırabildi çok şükür ama ne hikmetse tamda içime doğduğu gibi benim ismimi yanlış yazmışlar ve nişan tarihimiz 27 aralık onu da 17 aralık diye yazmışlar. Çok ilginç ki ismimi yanlış yazacakları içime doğmuştu herneyse görünce dedim ki anneme ya üfff tam tahmin ettiğim gibi tarihi ve ismimi yanlış yazmışlar içime doğmuştu bu dedim annemin gösterdiği tepkiyi bi görecektiniz sanki afedersiniz kötü yola düşmüşüm gibi bir bağırdı zaten hiçbir şey beğenmiyorsun senin istediğin gibi mi herşey olacak falan tabi bazı hakaretler çok sinirlendim sırf ağzımı açıp günah kazanmayım diye çıktım odadan yaklaşık 3 saattir ağlıyorum. Lan yanlış yazılmış yanlışşş demeyim yanlış yazılmış diye farketmemem mi gerekiyordu yada önemsememem??? 27 aralıkta gelecekler bi bakacaklar gelinin adı yanlış tarih 10 gün öncesini gösteriyor tepki veremedim söylendim sadece Allahtan kork....... Babamı da anlamıyor ya insan çıktıyı aınca eline alır bi bakar doğru mu değil mi diye insanların %99u yapar bunu tövbe estğfirullah yaa. Kızlar lütfen annen o kötü düşünme niyeti kötü olmaz falan demeyin lütfen hem çok sinirliyim hemde anne dediğin biraz çocuğunun mutluluğunu önemser biraz destekler onu zehir etmeye çalışmaz valla çok kötüyüm yaa

Benim annem de yapacak bunu biliyorum, adım gibi de eminim. Şimdiden belli ediyor zaten.. Ben aile arasında olsun diyorum, yok şunlara ayıp olur yok bunları çağırmadan olmaz. İstemiyorum ben de nişanımda 7 kat elalemi.. Sadece amca teyze gibi yakınlar olsun tamam.. O tüm komşuları falan da çağırmayı düşünüyor, bahçede yaparız diyor. Ben de bahçede istiyorum ama dediğim gibi sadece yakınlar olsun istiyorum.

Canım etiket konusu önemli değil yarın hallederim inşallah o çağırma meselesi de şahsi bi mesele uzaklık değil çünkü uzak alakasız başka insanları çağırmış yine sadece onları istememiştim ben. Ama o gün benim günüm olmayacak artık en mutlu günümde olmayacak malesef bitti artık o günün güzelliği

Canım benim ne var ki aranızda bu kadar sorun yapıcak o_O Üzüldüm şimdi öyle söyleme :(

Canım erkekler çok düşünceli olamıyorlar malesef kızlar daha anlayışlılar sizin o tartışmalarınızın artması o kadar normal ki yani uzun süre görüşmeyen çiftlerin süper geçindiğini bugüne kadar duymadım zaten de olsa da pek inanmam açıkçası çünkü mesafeler aşkı güçlendirir diyorlar ama hikaye o görüşmemeler aşkı yıpratır o kadar ha ne olur 6 aylık bi ayrılık sorun olmaz ama uzadıkça dönem malesef fazla özlem tartışmaya dönüyor sakın ilişkinizi kavgalarla btirmeyin çünkü kavga sebepleriniz değil aslında mesafe yüzünden bitmiş olur benim tavsiyem daha sık telefonda görüşmeniz ikinizin de daha yapıcı bir tavırla mümkünse
Ben de mesafeden diyorum, o zaman diyor ki biz bu kadar az görüşürken bu kadar tartışıyorsak evlenince ne olacak kim bilir diyor. Ben de beraberken böyle olmaz diyorum.

Benim annem de yapacak bunu biliyorum, adım gibi de eminim. Şimdiden belli ediyor zaten.. Ben aile arasında olsun diyorum, yok şunlara ayıp olur yok bunları çağırmadan olmaz. İstemiyorum ben de nişanımda 7 kat elalemi.. Sadece amca teyze gibi yakınlar olsun tamam.. O tüm komşuları falan da çağırmayı düşünüyor, bahçede yaparız diyor. Ben de bahçede istiyorum ama dediğim gibi sadece yakınlar olsun istiyorum.
Bana haber vermeden aramış milleti özellikle haftalardır belki aylardır konuşuyoruz aramayacağıımızı zaman yaklaşınca aramış öyle istemiyorum demem yetmedi o kadar sinir oldum ki kendi gününe çağırsın kendisi ağırlasın ama nişanım bu benim yaa hiç mi isteğim önemli değil.. Bu olay yüzünden keyfimi kaçırmayım nişanım sonuçta diyorum ama düşündükçe bile gözlerim doluyor sinirden ağlıyorum inşallah yapmaz annen canım ama potansiyeli varsa güvenme son dakika işte böyle el altından çağırıyorlar

Canım benim ne var ki aranızda bu kadar sorun yapıcak o_O Üzüldüm şimdi öyle söyleme :KK43:
Çok büyük olay yok hatta olay yok canım şöyle söyleyim belki basit gelecek size ama benim yaşımda bi kız gelecek olan annesiyle kız pek güvenilir değil güzel de maşallah ama güzellik değil dert kötü bi laf etmek istemiyorum ama güvenmiyorum kıza o kadar söyleyim anlarsınız
Ben de mesafeden diyorum, o zaman diyor ki biz bu kadar az görüşürken bu kadar tartışıyorsak evlenince ne olacak kim bilir diyor. Ben de beraberken böyle olmaz diyorum.
Evet uzak olduğunuz için tartışma oluyor sorun o zaten

Çok büyük olay yok hatta olay yok canım şöyle söyleyim belki basit gelecek size ama benim yaşımda bi kız gelecek olan annesiyle kız pek güvenilir değil güzel de maşallah ama güzellik değil dert kötü bi laf etmek istemiyorum ama güvenmiyorum kıza o kadar söyleyim anlarsınız

Güvenilir değil derken bişilermi alıyo etraftan çaktırmadan , yada erkeklerle mi alakalı?? Çok derine girmek istemiyorum .İstemiyosan yazmayadabilirsin canım canını sıkma yeter

pimizin

Erkeklerle alakalı kuzu

Anladım canım canını sıkma sende nişanlında yan yanayken hiç bişey olmaz hiç takma umursama napıcaksın yapıcak bişey yoksa annende haksız tabii söylemişsin o kadar ama bu saatten sonra da gelme denmez üzülme sende yatta uyu hadii dinlen kafandan at bu düşünceleri.. bende yatıyorum hadi iyi geceler sana ağlama sakınn :KK20: :KK15:

Anladım canım canını sıkma sende nişanlında yan yanayken hiç bişey olmaz hiç takma umursama napıcaksın yapıcak bişey yoksa annende haksız tabii söylemişsin o kadar ama bu saatten sonra da gelme denmez üzülme sende yatta uyu hadii dinlen kafandan at bu düşünceleri.. bende yatıyorum hadi iyi geceler sana ağlama sakınn :KK20: :KK15:
Sağol canım benim uyuyabilirsem uyurum haklısın düşünmesem iyi olur inşallah becerebilirim zaten kızdığım annemin bunu yapması yoksa o kız geldiğinde neler olur diye çok düşünmüyorum sadece anneme bile güvenemeyeceksem kime güveneyim ben diye düşünmeden edemiyorum. İyi geceler canım

Yok canım ben iç anadoludayım, İstanbul burdan 12 saat sürüyor. Biz sadece ben tatile geldiğim zamanlar görüşebiliyoruz, işte bayram tatilleri, yarıyıl ve yaz tatili.. Orda da aramızda mesafe olduğu için 1 bilemedin 2 kere görüşebiliyoruz. En son 3 ay önce görüştük işte.. Telefonla bir yere kadar.. Bazen boşa kürek çekiyormuşum gibi hissediyorum. Biz de aynen son zamanlarda en ufak şeyde tartışır olduk. Benim burda kimim kimsem yok, arkadaşım bile yok, tamamen yalnızım ama o beni anlayamıyor. Bazen haftasonu evdeyken tek kelime etmediğim oluyor koca bir gün, böyle hayat geçer mi? Benim psikolojim bozuldu zaten iyice burda hapis gibi, sürgün gibi..

cnm emin ol bu konuda yalnız deilsin.ben hafta sonu çalısmıyorum,bzn eve Cuma giriyorum Pazartesiye kdr hiç evden çıkmadığım oluyor.yeri geliyor tüm gün bende bi kelime etmiyor,yataktan cıkmıyorum.geçen Cuma doğumgünümdü mesela,iş çıkışı direk geri eve geldim kendimi o kdr yalnız hissettim ki:KK61: yani seni çok ama çok iyi anlıyorum ve elbet çok ama çok zor.ama elden de birşey gelmiyor,üzüleceksin biliyorum ama mümkün oldugunca az yıprat kendini :( sizin yok mu peki ufukta söz ya da nişan?

Kızlar annem resmen sabrımı sınıyor çok ayrıntıya girmeyim basit şeyler nişan gerginliği diyeceksiniz ama yıllardır böyle tavrı bi anormal bende normal değilim herhalde ki sürekli bir çatışma halindeyiz. Neyse bir aydır nişana çağıracağımız insanları ayarladık aile içinde olacak dedik mekan dar diye dışardan tuttuğumuz mekanda küçük ve nişan bu büyük bi kutlama yapmıcaz yine aile arasında kalsın dedik buna rağmen alakasız insanları çağırmış hadi neyse ben zaten kişileri çağırma konusunda anneme bıraktm kimi istiyorsa çağırsın diye ama tek bi kişiyi istemedim nişanımda onlarda 2 yılda bir görüştüğümüz eskiden 25 yıl önce komşumuzdu şimdi komşumuz bile değiller bi tek onları istemedim nişanımda onlar dışında kimi

cnm kızmakta haklısın ama emin ol tek senin annen değil böyle olan :) bende anneme nişan için aynı şeyi söylediğimde,ben koca kadınım sen benim işime karışma,istediğimi çağırırım dedi :P düşün kendi nişanımda benim söz hakkım yok :KK53: haa tabi ki çok sinir bozucu bi durum,sen mutsuz oluyorsun sırf elalem laf etmesin,ayıp olmasın die.ayıp olursa olsun banane yani yedi kat yabancı insanlar diyosun ama işte anne olunca da konu elden bişi gelmiyor.boşver o gün senin gün ve mutlu olmaya tadını cıkarmaya bak.o sevmediğin kişileri görmezden gel,kimsenin keyfini kacırmasına izin verme,1 kere olan zamanlar bunlar.

Bende :) çünkü çaydanlığın tadını vermiyo çaycılar :)
Anne çay tiryakisidir benim hiç aram yok çayla o bile memnun kaldığına göre kesin memnun kalırsınız canım cok tereddutle aldı annem ama suan caydanlıkları kaldırdık anca kalabalık mısafrde cay yetısmezse cıkıyo :)

Sağol canım benim uyuyabilirsem uyurum haklısın düşünmesem iyi olur inşallah becerebilirim zaten kızdığım annemin bunu yapması yoksa o kız geldiğinde neler olur diye çok düşünmüyorum sadece anneme bile güvenemeyeceksem kime güveneyim ben diye düşünmeden edemiyorum. İyi geceler canım

Uyu canım benim uyu hiç sıkma kendini , haklısın sende ama oldu bir kere annende şimdi arayıp gelmeyin diyemez kızıcan belki ama annenede hak ver şimdi nsl gelmeyin desin çağrılmış artık geri dönüşü olmaz kii.. Sen sadece kendini nişanlını ve aileni düşün kimseyi umursama takma hiç ;)

çOK
cnm emin ol bu konuda yalnız deilsin.ben hafta sonu çalısmıyorum,bzn eve Cuma giriyorum Pazartesiye kdr hiç evden çıkmadığım oluyor.yeri geliyor tüm gün bende bi kelime etmiyor,yataktan cıkmıyorum.geçen Cuma doğumgünümdü mesela,iş çıkışı direk geri eve geldim kendimi o kdr yalnız hissettim ki:KK61: yani seni çok ama çok iyi anlıyorum ve elbet çok ama çok zor.ama elden de birşey gelmiyor,üzüleceksin biliyorum ama mümkün oldugunca az yıprat kendini :KK43: sizin yok mu peki ufukta söz ya da nişan?

cnm kızmakta haklısın ama emin ol tek senin annen değil böyle olan :) bende anneme nişan için aynı şeyi söylediğimde,ben koca kadınım sen benim işime karışma,istediğimi çağırırım dedi :p düşün kendi nişanımda benim söz hakkım yok :KK53: haa tabi ki çok sinir bozucu bi durum,sen mutsuz oluyorsun sırf elalem laf etmesin,ayıp olmasın die.ayıp olursa olsun banane yani yedi kat yabancı insanlar diyosun ama işte anne olunca da konu elden bişi gelmiyor.boşver o gün senin gün ve mutlu olmaya tadını cıkarmaya bak.o sevmediğin kişileri görmezden gel,kimsenin keyfini kacırmasına izin verme,1 kere olan zamanlar bunlar.
Çok haklısınız hepiniz zaten annemle sırf tartışmak istemediğim için karışıyorum kimi davet edip etmemesine midem bulandı bu konuda çünkü ama bir kişi istemedim sadece bunu tamam diyip son dakika gizlice çağırmasına bozuldum demek ki isteğimin hiç önemi yok annem için beni kıran bu elimden geldiğince hepinizin tavsiyesine uyucam ve nişanımda mutlu olmaya çalçışıcam ama şu cüleyi yazarken bile gözlerim doldu çok kırıldım ya

Uyu canım benim uyu hiç sıkma kendini , haklısın sende ama oldu bir kere annende şimdi arayıp gelmeyin diyemez kızıcan belki ama annenede hak ver şimdi nsl gelmeyin desin çağrılmış artık geri dönüşü olmaz kii.. Sen sadece kendini nişanlını ve aileni düşün kimseyi umursama takma hiç :KK66:
Yok zaten geri ara falan demedim hiçbir yorum yapamadım ben istedim oldu gelecekler tavrıyla söyleyince bana kal geldi ağzımı açamadım zaten Allahtan tek istediğim hiçbir aksilik çıkmadan şu düğünü atlatayım da karşıya taşınayım ayda bir görüşürüz annemlerle çünkü geçinilecek biri değil bende çok uysal değilim kimyamız tutmuyor kadınla

Tikkabilla Tikkabilla canim kendini uzme lutfen. Sen anlatirken ben bile burda daraliyorum kendimi senin yerine koyunca. Sevgilin gelmiyorsa sen bi haftasonu git. Havaalani yok mu yakinlarda ucak kullansan?

ValentinusNF ValentinusNF anadolu yakasinda nerde oturucaksin bakim:)

Back
X