cnm emin ol bu konuda yalnız deilsin.ben hafta sonu çalısmıyorum,bzn eve Cuma giriyorum Pazartesiye kdr hiç evden çıkmadığım oluyor.yeri geliyor tüm gün bende bi kelime etmiyor,yataktan cıkmıyorum.geçen Cuma doğumgünümdü mesela,iş çıkışı direk geri eve geldim kendimi o kdr yalnız hissettim ki

yani seni çok ama çok iyi anlıyorum ve elbet çok ama çok zor.ama elden de birşey gelmiyor,üzüleceksin biliyorum ama mümkün oldugunca az yıprat kendini

sizin yok mu peki ufukta söz ya da nişan?
cnm kızmakta haklısın ama emin ol tek senin annen değil böyle olan :) bende anneme nişan için aynı şeyi söylediğimde,ben koca kadınım sen benim işime karışma,istediğimi çağırırım dedi

düşün kendi nişanımda benim söz hakkım yok

haa tabi ki çok sinir bozucu bi durum,sen mutsuz oluyorsun sırf elalem laf etmesin,ayıp olmasın die.ayıp olursa olsun banane yani yedi kat yabancı insanlar diyosun ama işte anne olunca da konu elden bişi gelmiyor.boşver o gün senin gün ve mutlu olmaya tadını cıkarmaya bak.o sevmediğin kişileri görmezden gel,kimsenin keyfini kacırmasına izin verme,1 kere olan zamanlar bunlar.