Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam gunaydın kızlar biz bugun eve bakacaz baklım kısmet olursa :)
bence 1 haftalık raporları alın canım bir hafta komple gezer bulursunuz... başka türlü hiç bi şekilde yetişmez bence![]()
Canım al bi hafta rapor rahat rahat gez hallet başka türlü yetiştiremezsin ki zaten.
eee nasıl olcak ki bu şekilde o zaman en iyisi netten alışveriş yapmak canım.. ben damat bohçasını o şekilde aldım vakit kaybıda olmadıCanım bir hafta rapor alsam iş durur ki, hiç iyi olmaz..Bir gün bile gelmiyorum iki katı iş yapıyorum..Tepki alırım diye korkuyorum..Düşün doktor için bile ilk önce izin alıyorum o da tam yada yarım gün falan değil heee 1 yada 2 saat..Sonra olumlu olursa randevu alıyorum..
Söylüyorum zaten sinirleniyor sadece başka bir şey yaptığı yok..benimde 1 buçuk yıl olcak nerdeyse canım daha sözle alakalı bişey konuşmuyoruz işlerini halletmesi toparlaması gerekiyomuş
bende hiç acele etmiyorum nasip ne zamansa o aman olur sende söyle hep sana ayarlamaya çalışan kişileri belki o zmaan morali boulur kafasında bşka bişeyler vardır belki ikiniz içinde daha iyisi olmasını istediği
Nişan için giyeceği ayakkabı oluyo heralde bohçaya konuşan ayakkabıda..Doğru diyorsun canım ya, o kadar stresliyim sana anlatamam..Adamda bir o kadar rahat..tamam itiraf ediyorum bu zamana kadar bende rahattım..Ama şurda 1 ay gibi birşey var..Hayır yani ben abimin düğünü için bile 2 ay elbise aramışım..Bunu o da gördü, biliyo yani.. Ne diye bana hala 1 hafta içinde alınır diyor..Sonra benim cinler tepeme çıkıyo, şimdiden bakarız diyo...ee madem bakarız diyosun, ilk başta söylesene dimi yani..ayy canım ya hakkını helal et, bir dokundun bin ah işittin..
Canımm ya aynı benim sözlümü anlattın .Üniversitede tanıştığımızdan bu yana hep hayal kurardık evliliğimizi düğünümüzü evimizi bile sonra evlerimize geldik o işe başladı bededim.Konuşmalarım sonuç verdi böylelikle çok şükür sözlendik ama öncesinde az üzülmedim.Hepsi geçti ama şimdi kendi koşturuyo peşimde nişanı nasıl yapcaz bohça için ne zaman buluşcaz gel sana nişanlık takı bakalım hayatımm.. Bende aynen şöyle diyorum "daha zamanı var ben sana söylücem zamanı gelince " hiçbişey diyemiyo. Uyuzumm özledim![]()
ayyyy hoşgeldin :)fısıklar nabıyosunuz bakalım :)
İyiym kuzum bende kolay gelsin sana :)ayyyy hoşgeldin :)
napalım kuzucum bi elim burda bi elim notlarda :) sen napıyosun :)
ohhh gez bakalım sanada kolay gelsin kuzum :)İyiym kuzum bende kolay gelsin sana :)
Bi bakıyım dedim napıyo gelincikler iye hazırlanıp cıkıcam bırazdan akşam görüşürz artık kursum var yogunum bugun yengeme gtcem carsıya gtcem 3 nevresımde gozum kaldı nette gıdıp gercklerını gorcem![]()
Sağol tatlım :)ohhh gez bakalım sanada kolay gelsin kuzum :)
ben sadece siyahı begendim canım :)Nasıl kızlar bu 3 nevresimi almayı düşünüyorum siyah la renkli olan pamuk saten miş :)
Yaaaben sadece siyahı begendim canım :)
Tamam canım benim nevresımlerıme yorum yapmayı unutma alsammı bılemedım :)Kızlar telefonla yazarken kanser olcam, en iyisi eve gidince tek tek cevap vereyim hepinize, şimdi okuldayim.
mickey olanı çok gördüm canım ama hoşlanmadım ondan nedense :) siyah olanıda tercih etmem mesela kendi evimde yoğun şekilde siyah olan bişeyi sevmiyorum nedense :)YaaaMickey le minnie yidemi begenmedım kuzum :)
Nevresimlerim hep acık renk oldugu ıcın bıraz renklı secıym dedım sıyah zaten ıstyodum mıckeyle mınnıeyıde cok begendgm ıcın almak ıstedm![]()
eee nasıl olcak ki bu şekilde o zaman en iyisi netten alışveriş yapmak canım.. ben damat bohçasını o şekilde aldım vakit kaybıda olmadı