Kızçeler uzun cevap kısmından sonra merhaba

öncelikle karnımın heyecandan ağrıması, evde malzemelerin eksik olmasından dolayı sefaköye gitmek zorunda olmam ama gitmişken etiketleri de almam gerektiği için etiketleri saat 2den sonra teslim edecekleri sebebiyle evde boommmboşşş oturmak durumunda kalmam, kız okulunda ki dersimi iptal etmek zorunda kalmam (ki etmedim daha ama inşallah izin verirler, bu en basit sorun olarak görünüyor ama izin vermezlerse 2 saatimin de oraya gidecek olması

), geceye kadar 2 tane kocaamaaaannn pasta ayrıca en az 75 adet sadrazam lokumu yapmak zorunda kalmam, 1 haftada tamamen uzayan tırnaklara sahip olduğum halde geçen cumartesi kestiğim hala kestiğim uzunlukta kalmış olup hiç uzamaması vs. sebepleriye karışık duygular (tedirginlik, sinir, korku,heyecan, telaş, azıcıkta mutluluk) içerisindeyim. Birazdan hatta hemen giyinip sefaköye gideyim diyorum iyi bir kuaförde ağdayla manikürü yaptırayım gece belki girebilirim internete yarında erkende yemekleri toplayıp başakşehire gideceğiz inşallah mekanı süsleyeceğiz (sandalyeler, merdiven korkuluğu, kapı vs.) kızlar hiç konuşmalarınızı okuyamadım ne durumdasınız diye kusura bakmayın hiç kimseyle ilgilenemedim vakitsizlikten

öpüyoruz sizi dua edin güzel geçsin nişanım aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy lan yarın nişanlanıyorum ya ben

(gece girerim belki öptm kib by .s)