2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar benim nisan olayim da ayni @CHRKSSNGHN gibi olmaya basladi. Evde 50kisi cok zor olacak diye ufak şık bi yer tutalim dedik. Bu sefer annem dedi ki, o zaman cagirmadiklarimizi da cagiririz. E ben ne anladim o isten. Normal nisana donuyor resmen. E ben taki falan istemiyorum. Kalabalik da istemiyorum. Bu sefer oynama ziplama girecek isin icine. Bi kac yer baktim 1000tl fiyat verdiler icinde sadece mekan ve icecek servisi var.

Ahhh canım benim o zaman yer tutulucak dimi büyük bi nişan olucak :KK51:

Evet canım İStanbul ama ben pek sevmiyorum orayı. keşmekeşliği gözümü korkutuyor :KK57: Ayy ne güzel yeni gelinsin :KK73: Bursa güzel memleket, İstanbul'a da yakın sık sık gider gelirsin babaocağına. Amin balım herşeyin hayırlısı nişan hazırlıkların başladı mı??

Hoppa Evet Bursayı seviyorum yakında ido ile 1,5 bilemedin 2 saat Hoppa Nişana daha var kesin bi tarih yok dediğim gibi ilkbaharda olucak .Herşeyin hayırlısı olsun :nazar:

hızınıza yetişmek mümkün değil kızlar :) cidden konuşmaların bi kısmını okudumda hepimizin derdi sıkıntısı hep aynı stres ve kararsızlık :)

Canim bunlarda hazir cizimler var ben cizsem gunlerimi alir ama ben burdan yaptrdm cok cok kaliteli

Selamm. Ben de ankardaymm ve mesleklerimiz yakin sen kmera onundesin ben arksindaym :KK76:

Merhaba tubbb, ne güzel memleketimden birini buldum :) bende aslında kamera arkasındayım. haber ajansında çalışıyorum. Uzun süre montajcı oalrakta çalıştım ama son 2 yıldır spor muhabiriyim. Sen hangi alanında çalışıyorsun?

Merhaba tubbb, ne güzel memleketimden birini buldum :) bende aslında kamera arkasındayım. haber ajansında çalışıyorum. Uzun süre montajcı oalrakta çalıştım ama son 2 yıldır spor muhabiriyim. Sen hangi alanında çalışıyorsun?
bu meslek için okudun mu canım? benim hayalim bu aslında kamera arkasında çalışmak :))

Ahhh canım benim o zaman yer tutulucak dimi büyük bi nişan olucak :KK51:

50kisi olsaydi yapicaktim ama sayi artinca hic isime gelmiyor. Bi yeri asil cok begendim, orasi da kisi basi fiyat verdi. Sadece mekan ve icecek servisi olursa 15tl, eger kek borek pasta eklensin derseniz onu da yaparim o zaman da 23tl olur kisi basi dedi. 100kisi olsa 2bin kusur ediyor. O paraya buzdolabi alirim ben hic yapamam valla. Evde halledicem.

oturduğum mevkide hastanede sekreter olarak çalısıyorum.
26.06.2014 te sözüm oldu nişan için kararsız kaldık ve yapmamaya karar verdik direk düğün tarihi aldk nasip olursa 2015te evlenicem :)
Hayırlı olsun bizimde direk nişan olmuştu 27 haziranda 8 ağustosta düğün olucak :D tarihlerimiz aynı olmuş

50kisi olsaydi yapicaktim ama sayi artinca hic isime gelmiyor. Bi yeri asil cok begendim, orasi da kisi basi fiyat verdi. Sadece mekan ve icecek servisi olursa 15tl, eger kek borek pasta eklensin derseniz onu da yaparim o zaman da 23tl olur kisi basi dedi. 100kisi olsa 2bin kusur ediyor. O paraya buzdolabi alirim ben hic yapamam valla. Evde halledicem.

En güzeli bencede evde olması canım

Back
X