- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Nasılsın tatlım :) Nişanı dışarıda yapmaya karar vermişsin sanırım :)
Merhaba canimcim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canimcim![]()
Ahhh canım benim o zaman yer tutulucak dimi büyük bi nişan olucak
Evet Bursayı seviyorum yakında ido ile 1,5 bilemedin 2 saat
Nişana daha var kesin bi tarih yok dediğim gibi ilkbaharda olucak .Herşeyin hayırlısı olsun
![]()
aaa evet :) sözüm zaten nişan gibi kalabalık oldu :) çok sevindim senin adına hayırlı olsun :) aynı anda evleniyoruz :))Hayırlı olsun bizimde direk nişan olmuştu 27 haziranda 8 ağustosta düğün olucaktarihlerimiz aynı olmuş
Biz böyleyiz canım :) vaktimiz oldukça konuşuyoruz paylaşımlar fikir alışverişleri yapıyoruz :) :)
hızınıza yetişmek mümkün değil kızlar :) cidden konuşmaların bi kısmını okudumda hepimizin derdi sıkıntısı hep aynı stres ve kararsızlık :)
hoşbuldum :) tşklerr :)Sende hoşgeldin şekerim. Bende yeni geldim bu topiğe. Benden sonra evleniyorsun yaz gelinisin ne güzel
bizim topikimiz çok eğlencelidir valla çok zevklidiiiir![]()
evet yıllık ızındeym artık iş basına kadar sık sık takıbımdesiniz :)Kesinlikle buraya ayrı bir mesai harcamak lazım![]()
Teşekkür ederim canm :) hangi şehirde düğünaaa evet :) sözüm zaten nişan gibi kalabalık oldu :) çok sevindim senin adına hayırlı olsun :) aynı anda evleniyoruz :))
Düzce canım :) senin ?Teşekkür ederim canm :) hangi şehirde düğün
İzmir canm :) hazırlıklar nasıl gidiyoDüzce canım :) senin ?
bu meslek için okudun mu canım? benim hayalim bu aslında kamera arkasında çalışmak :))
okuyorum büro yönetimi ve yönetici asistanlığı haziranda atanırım büyük ihtimal 85 aldım ama.hep özenirim yaptığınız işe.Evet canım okudum, Kayseri Erciyes Üniversitesi RAdyo-TV yayıncılığı mezunuyum. büyük kurumlarda staj yaptım. En önemlisi benim için stajlardı. Okul eğitiminin faydasını pek göremedim. ama stajda gerçekten çalıştım tabi parasız. ama en azndan işi öğrendim diyebilirim.
Ama illa da bu mesleği yapmak için aynı eğitimi almk şart değil, yeterki yeteneğin olsun ve en önemlisi staj.
okuyomusun canım?
evet yıllık ızındeym artık iş basına kadar sık sık takıbımdesiniz :)
hazırlıklar iyi gidiyor beyaz eşya falan bakıyoruz mobilya cok kararsız biri oldugum ıcın bunları nişanlıma yükledim sen seç ben begenırsem ben onaylarım dedimİzmir canm :) hazırlıklar nasıl gidiyo
Olur canım oluurrr herşey olur. yeterki para olsun ve zaman olsun. Tarih belli değilse daha vakit var demektir :) Nşan için çok güzel bir mevsim seçmişssin. lalelerin olduğu dönemde yıldız parkında yada ergüvan çiçekleriyle çok hoş görseller oluyor.
Çok güzel valla herşey konuşuluyor olması sıkıntıların dertleri paylaştıkça insan rahatlıyor Fikir alıp kararları hızlandırıyoruz. Benim gibi herşeyi tek başına yetişmek durumunda olanlar için burası gerçekten bulunmaz bir yer.
Günün büyük bölümü bilgisayar başında geçiyor. arkadaşlarımla iş yoğunluğundan görüşemiyoruz, heyecanlarımızı kimseyle paylaşamıyorum. o yüzden burada aldıklarımızı yapacaklarımı paylaşmayı çok isterim.
görüşelim hepınızın sıcak kanlılıgını smdıden cok sevdim :) yoğun calıstıgım ıcın yazın alamadım yıllık ıznını yılın son gunlerı aldım:)ayyy yıllık izin mii ne güzel :) her çalışanın en sevdiği şeydir yıllık izin. Yılın yorgunluğunu atmak. Sık sık görüşelim o zaman şekerim![]()
Nasılsın tatlım :) Nişanı dışarıda yapmaya karar vermişsin sanırım :)
Napim şişman gelincik olurum bende:)
Bi niyetlendik kolay olur evde sıkıs tikis olmasin dedik, ama bu sefer o kirilir bu darilir cagiralim herkesi oldu. Bende vazgectim maliyet cok artiyor gerek yok, taki falan da yqpmicam istemuyorum zaten