2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bi niyetlendik kolay olur evde sıkıs tikis olmasin dedik, ama bu sefer o kirilir bu darilir cagiralim herkesi oldu. Bende vazgectim maliyet cok artiyor gerek yok, taki falan da yqpmicam istemuyorum zaten:63:
sohbetınıze karısmıs gıbı olucam ama cddn bende sen gıbı dusundum :/ yapmadım cok masraf ve onu cagır bunu cagırma herkes gönül koyuyor sonradan :(

Bunu deme banaaa:-)şimdi mutfağa gidip pasta poğaça yapar yerim bak :kk77:

kızlar bende 2 sene sonra falan evlilik düşünüyorum.maaşım 2000.sevgilimin maaşı 1500 civarı olur .evlenmeden önce ne kadarlık bi birikim yapsak düğünü borçsuz yaparız.sevgilimin maddi drumu kötü herşeyi sevgilim yapacak büyük ihtimal.sıfırdan başlayacağız yani.hem o hem ben ne kadar biriktirmeliyiz? eşyalar düğünden önce birktirdiğimz parayla alınsa.
nişan evde olsa.düğün orta halli olsa.bi fikir verebilir misiniz.? salça oldum ama :)):KK46::KK46:

Kızlar bu arada dün bu pijama takımlarını aldım bay bayan eş pijaması nette bi tanesi 90 liraydı ben 2 tanesini 98 e aldım :)

Eklentiler

• 73402050433303755262.webp
    73402050433303755262.webp
    6 KB · Görüntüleme: 63
kızlar bende 2 sene sonra falan evlilik düşünüyorum.maaşım 2000.sevgilimin maaşı 1500 civarı olur .evlenmeden önce ne kadarlık bi birikim yapsak düğünü borçsuz yaparız.sevgilimin maddi drumu kötü herşeyi sevgilim yapacak büyük ihtimal.sıfırdan başlayacağız yani.hem o hem ben ne kadar biriktirmeliyiz? eşyalar düğünden önce birktirdiğimz parayla alınsa.
nişan evde olsa.düğün orta halli olsa.bi fikir verebilir misiniz.? salça oldum ama :)):KK46::KK46:
Canım bı kısmını bırıkım yapın bı kısmıyla smdıden borca gırın odensın cıksın bence esylar bi öyle yapıyoruz ki ben henüz çalışmıyorum calıssam daha iyi olck tabıde :) Allah verir kolaylıgını merak etme :)

Canım bı kısmını bırıkım yapın bı kısmıyla smdıden borca gırın odensın cıksın bence esylar bi öyle yapıyoruz ki ben henüz çalışmıyorum calıssam daha iyi olck tabıde :) Allah verir kolaylıgını merak etme :)
55 60 bin gibi rakamlar söylendi bi düğüne bu kadar gidiyomu ya.yemekli falan olmayacak düğün normal olck.hani glinlik kiralanck.normal orta halli yani.ne 55 i .evde kaldım :D:D

hazırlıklar iyi gidiyor beyaz eşya falan bakıyoruz mobilya cok kararsız biri oldugum ıcın bunları nişanlıma yükledim sen seç ben begenırsem ben onaylarım dedim :D kendi acımdan ceyızım bıttı gibi bişey bakalım neler olcak merak edıyorum :) senın nasıl gidiyor :)
Beyaz eşyaları sectim aslında ama daha almadık önce evi ayarlayalım sonra alalım diyoruz :) eşyayıda eve göre alalım dedik çeyizde aldık baya bişey eksik var bi kaç ama zaman var :D

55 60 bin gibi rakamlar söylendi bi düğüne bu kadar gidiyomu ya.yemekli falan olmayacak düğün normal olck.hani glinlik kiralanck.normal orta halli yani.ne 55 i .evde kaldım :D:D
Bence o nasıl bişey yapacagınla alakalı canım gayette daha uygun rakamlara yaparsın bence

Canım burda görünce söylemek istedim. bende adet düzensizliği var ve bu hiçbir şekilde geçmiyordu. Hatt bir keresinde 1 yıl boyunca olmadım. aslında benim isgüzarlığımdan doktora gitmek istemediğim için böyle oldu nyse, ultrasonda kist çıktı. doğum kontrol hapı verdiler. ama ben kullanmadım. cünkü zararlı olduğunu düşünüyorum. ben şuan bu sorunuma en güzel çözümü İbrahim Saraçoğlunun verdiği soğan kürüyle buldum. Bunu reklam olsun diye demiyorum. adam 15 gün günde iki kez yapın diyo ama ben 2 gün yaptığımda hemen oluveriyorum. Bu aralar yapmamama da gerek kalmadı. yine olursa yapıyorum. Ve gerçekten normal griptir, nezledir eskisi gibi de olmuyorum :KK49:
O nasıl yapılıyor canım?
Kızlar bu arada dün bu pijama takımlarını aldım bay bayan eş pijaması nette bi tanesi 90 liraydı ben 2 tanesini 98 e aldım :)
Güle güle giyin canım..

Yapmam tamam :) kızlar ben temizlik yapmaya gidiyorum :))
Yap yap kalori yakarsın :KK70:

Beyaz eşyaları sectim aslında ama daha almadık önce evi ayarlayalım sonra alalım diyoruz :) eşyayıda eve göre alalım dedik çeyizde aldık baya bişey eksik var bi kaç ama zaman var :D
aynen evi gördüm ama ıcınde kıracı var subatta cıkıcak bızde oyle baktık inş hersey yerinde ve düzgün gider hepimiz için :) beyaz esya hangi marka karar verdiniz ?

Back
X