2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın canım :)

Aaaa dikkat etseydin canım çok yağmur var havada soğuk hay Allah :KK43: Ayaklarını sıcak tut ya üşüme ...

Hımm valla ben olsam uyumam da uyutmam da :D :D

Katil olacaktım ya o derece sinirlendim :KK11:..Fena yağıyordu sabah,işe bir geldim, saçlar duştan çıkmış gibi :) Pantalon ıslak, düşün daha yeni kurudum :)

Günaydın canım :)

Aaaa dikkat etseydin canım çok yağmur var havada soğuk hay Allah :KK43: Ayaklarını sıcak tut ya üşüme ...

Hımm valla ben olsam uyumam da uyutmam da :D :D
Oda uyutmuyo zaten hemen uyandırıyo benide :)

Kızlar annem bi tanede tek kişilik yorgan yaptırmış ona nevresim takımı alacam :)

günaydın hepinize bugün sevdiceğimin ablasının yeni doğmuş bebişini görmeye gidiyorum heyecanlandım şimdi ilk defa evine gitcem :KK60::KK22:

Günaydın canım ayyy ne güzell Allah analı babalı büyütsün süt kokuyodur o şimdii benim yerimede öp :) İlkler güzeldir git tabii ;)
Katil olacaktım ya o derece sinirlendim :KK11:..Fena yağıyordu sabah,işe bir geldim, saçlar duştan çıkmış gibi :) Pantalon ıslak, düşün daha yeni kurudum :)

Aman canımm hasta olmada Allah korusun :)

Rüyamda bile eminönüne gidiyordum yahu :) Dün şişelere koyacağım kolonyaları aldım..Hem gülsuyu aldım hemde zeytin kolonyası aldım :)

Ohh oh maşallah vaktim yok diyosun napıcam diyosun ama herşeyide yapıyosun canım :D

Oda uyutmuyo zaten hemen uyandırıyo benide :)

Uyandırsın tabii uyulucak zaman var uyulmucak zaman var
:-):-)

Kızlar annem bi tanede tek kişilik yorgan yaptırmış ona nevresim takımı alacam :)

Maşallah maşallah paran kaldı mı bari :KK70:

Back
X