2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın canım ayyy ne güzell Allah analı babalı büyütsün süt kokuyodur o şimdii benim yerimede öp :) İlkler güzeldir git tabii :KK66:

Aman canımm hasta olmada Allah korusun :)

Ohh oh maşallah vaktim yok diyosun napıcam diyosun ama herşeyide yapıyosun canım :D

Uyandırsın tabii uyulucak zaman var uyulmucak zaman var
:-):-)

Maşallah maşallah paran kaldı mı bari :KK70:
Dünn ek ders yatmış bitirmek gerek :KK70:

Bütün dualar seninle. Sakın oturma bol bol döktür :KK76:
Müzikli olmıcak kuzum ama kına gecemde planım o Hoppa
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim, seninde nişanın şimdiden hayırlı, uğurlu olsun inşallahhh..Allah herşeyi gönlüne göre yaşamayı nasip etsin (Amin) :D:KK68:Allah tüm sevdiklerimizi ,kötü olan herşeyden korusun :KK68:
Amiiiiiinnnnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar:
canım benim..dualarımız seninle :rolleyes:
Sağolun kuzucuklarım :KK69:

Kızlar selaaammmmmm dün gece 5te yattım 5e kadar 2 pasta ve sadrazam lokumuyla uğraştım. Pastanın birini şeker hamuruyla yapacaktm zaten bizim keseceğimizi diğeri düz pasta.. Süper oldu bence görüntüsü keki kreması şahane amma velakin üzerine baş harflerimizi yazmaya cesaret edemedim çünkü bozulacak eminim neyse sonuçta düz bi pasta oldu baş harfsiz :110:

Kızlar selaaammmmmm dün gece 5te yattım 5e kadar 2 pasta ve sadrazam lokumuyla uğraştım. Pastanın birini şeker hamuruyla yapacaktm zaten bizim keseceğimizi diğeri düz pasta.. Süper oldu bence görüntüsü keki kreması şahane amma velakin üzerine baş harflerimizi yazmaya cesaret edemedim çünkü bozulacak eminim neyse sonuçta düz bi pasta oldu baş harfsiz :110:
sen yaptın kuzucum baş harfleride olmasın amannnn :)
resmi var mı merak ettim valla :)
ellerine sağlık bu arada :)

Canım ellerine sağlık eminim çok güzel olmuşturr.. Olsun yapmasanda olur sonuçta sizin pastanız ;)

inşallah herşey iyi geçer canım

Back
X