Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabaa nasılsınmerhabalar kızlarrr :)
cok tsk. ederm siz iyiyim siz nasılsnız :)merhabaa nasılsın![]()
çok iyiyim bendecok tsk. ederm siz iyiyim siz nasılsnız :)
% kaç kar payı canımAz önce anıl piaff networking e üye oldum. Katalogta güzel şeyler var. Hem kendim ucuza alcam hem de satış yapıcam. Satış yapmasam da olur kendim alayım yeter![]()
sonra karanfilseven goş daçmin kolileri kaldıramıyom dersin![]()
Evet ya baktım siteden öyle diyor.ayrı ayrı yolladılar canım
bize satarsın kız![]()
% kaç kar payı canım![]()
bizimde arada bir hafta olcak bence saçma olmaz ama sen bilirsin canım :)
gelirim gızBir koşu gelirsin artıkın karanfilim..
Evet ya baktım siteden öyle diyor.
Yüzde olarak bilmiyorum canım, her üründe farklı sanırsam. Mesela 94 liralık bir ürüne baktım şimdi, bana gelişi 74..
Heyyyyy hatunlar, gelincikler
Size haberlerim varrrrrrr :)
ayyy neresi canım :)Gelincikler sanırım düğün tarihimiz, düğün mekanı ve balayı otelimiz kesinleşti![]()
evet ya güzel ben anlaşma yapıyorum sürekli:) bugün pantolonları o ütüledi bende gömlekleri ütüledim:)bazen nişanlım geliyo benim de çok gzel bişey![]()
Evet canım yeni yıldan dolayı erken yatırdılar :)yeni yıl diye mi erken yatırmışlar canım
Hayırdır canım? Canın neye sıkıldı?Kızlar ben biraz durgunum bu aralar yazamıcam özür diliyorum hepinizden kendinize iyi bakın,sizi seviyorum...
Evet canım yeni yıldan dolayı erken yatırdılar :)
1inden önce yatar canım bu ay:)Bizim yatmamış.
Sağol canım daha önce almadım hıc o marka bılmedıgım ıcın sormustum ıyı oldu :)Canım sevim aldım ben trendyoldan geldi kalitesi güzel ben beğendim :)