- 18 Mart 2013
- 1.901
- 571
- 448
hadi hayırlı olsunGelincikler sanırım düğün tarihimiz, düğün mekanı ve balayı otelimiz kesinleşti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlı olsunGelincikler sanırım düğün tarihimiz, düğün mekanı ve balayı otelimiz kesinleşti![]()
canım hayırdırKızlar ben biraz durgunum bu aralar yazamıcam özür diliyorum hepinizden kendinize iyi bakın,sizi seviyorum...
Olcak inşallah canım beraber saycaz burda hiç merak etme çok yakında olur inşallah :) Bu düğn.comda sıkıntı var7 ay 4 hafta 1 gun nasıl bı sayac 4 hafta 1 ay eder zaten hala dusmemıs kı 8 aydan 1 ayı haftaya cevırıp kandırmaya calısıyolar
![]()
vayy aferim enişteyeevet ya güzel ben anlaşma yapıyorum sürekli:) bugün pantolonları o ütüledi bende gömlekleri ütüledim:)
yukii yavaş yavaş eriyor günlerKızlar bu arada düğünüme 7 ay 4 hafta 1 gün kalmış 8 aydan düşmüşüz sonunda :)
aile görgüsü önemli şey azizim..Yemekten sonra midem bulandı 1 saat falan uyuyayım dedim, yukarıdakiler tepin Allah tepin, uyuduğuma uyuyacağıma pişman oldum, şu an kafam karman çorman.. Hala güm güm tepiniyorlar, benim avize titriyor. Bir de ev süpürüyor kadın şimdi..
Canım her ay farklı gün oluyor ya 28-30-31 ona göre hesaplıyor.
Ayy erisin gitsin bian önce kuzum yeter stres yapıyorum byle zaman gecmedıkce yahuyukii yavaş yavaş eriyor günler![]()
Caım trendyoldan ayrı kampanyalardan ürün alınca birleştiriyor mu yoksa ayrı mı yolluyorlar?
Gelincikler sanırım düğün tarihimiz, düğün mekanı ve balayı otelimiz kesinleşti![]()
Kızlar ben biraz durgunum bu aralar yazamıcam özür diliyorum hepinizden kendinize iyi bakın,sizi seviyorum...
Ayy erisin gitsin bian önce kuzum yeter stres yapıyorum byle zaman gecmedıkce yahuÇok koyuyo artık beni eve bırakması valla 9 yıl olmş ben hala yanından annemın evıne gıdıyom gülesım gelıyo bazen
![]()
Lisede tanıstık basladık canım ama dogru zaman bu zamandı askerlik iş okul derken anca oldu olcak yani nasipse:)9yil miben bile 3senede o duruma geldim. Aksam eve gelirken yolda yuzum asiliyor nerdeyse aglicam
![]()
Nettenmı aldın canım yıneKızlar Anıl Piaff tan ilk siparişimi verdim, çeyiz için aldıklarımı paylaşıyorum sadece..
Eki Görüntüle 1353228 Eki Görüntüle 1353229 Eki Görüntüle 1353230 Eki Görüntüle 1353231
Bu arada merak edenlere hepsi 70 tl tuttu.Kızlar Anıl Piaff tan ilk siparişimi verdim, çeyiz için aldıklarımı paylaşıyorum sadece..
Eki Görüntüle 1353228 Eki Görüntüle 1353229 Eki Görüntüle 1353230 Eki Görüntüle 1353231
Canım üye oldum Anıl Piaff Networking e.. Satış yapılıyor ya katalogla, geliş fiyatından aldım yani..Nettenmı aldın canım yınetaytlı takım cok guzel pişti olduk :)
Aaaaa çok iyiymiş ne kadara geldi canım o taytlı takımCanım üye oldum Anıl Piaff Networking e.. Satış yapılıyor ya katalogla, geliş fiyatından aldım yani..
24tü sanırım canımAaaaa çok iyiymiş ne kadara geldi canım o taytlı takım
24tü sanırım canım
Biz de sevgilimle 9 yildir tanisiyoruz. Birbirimizin ilk askiyizLisede tanıstık basladık canım ama dogru zaman bu zamandı askerlik iş okul derken anca oldu olcak yani nasipse:)