2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

@cikolata_delisi hayalseverrr hayalseverrr evet çok zahmetli pastada kurabiyede. birçok püf noktası var ve bunları yapa yapa eliniz alışa alışa öğreniyorsunuz. Ama 4*4 lük bir kurabiye değilde sadece kendi emeğim olsun idare etsin diyorsanız size önerebileceğim, 5 boy satılan kurabiye kalıpları var onlarla çalışın. Küçülmesi veya büyümesi durumunda bir büyüğü veya küçüğü kalıpla şeker hamurunu kesebilesiniz. Ayrıca malzemeleri çok masrafı bilginiz olsun. Ucuz mazlemeler alırsanız sonuç çok iyi çıkmaz
hangi malzemeler kullanılmalı ki ben çok iddalı bişey istemiyorum mesela kalp şeklinde olsun kenarında bi çeçek üstünde isim yazsın bana yeter mesela 50 adet filan istiyorum ...:)

günaydın kızlar,iyi haftalar..

Önemli bişe değildi. Dün kırılmıştım bugün gönlümü aldı geçti :)
ya 1ay kaldı davetiye yok. Biz diyoruz internetten yaptıralım diye. Babası diyo yok burdan yaptırcam diyo. Gidip bakmıyolarda sinir oldum. Zaten siteleri falan yoksa ben nasıl beğencem bilmiyorum. Ya da onlara bırakcam. Çok sinir oluyorum ya.

Haklısın canım. Ama malesef bize bırakmıyolar. Ben eşyalar nasıl olacak çok merak ediyorum ya. Dün kayınvalidemle konuşurken diyo ki yatak odası ve salon takımı kız evi alırmış. Beyaz eşyalardan da ç. Makinesi b. Makinesi fırını alırmış. E dedim erkek evi ne alıyo dedim. Oturma odası takımını alırmış. Düğün yaparlarmış. Kurnazlığa bak bana kabul ettircek bende tamm diyince math kabul etti dicek ya. Nasıl sinirlendim. Dedim annemle konuşursunuz o kadarını dedim.

cnm siz beğenin modeli netten,ailesi matbaya götürüp bu model olacak desin.aaa sen anlatıosun yeminle ben şişiyorum burda ya,ne kaldı şurda düğüne :( ayrıca yatak odasını erkek alır bizde,beyaz eşya olarakta sadece buzdolabı erkeğe ait bizim orda ama artık eskidendi kız-erkek tarafı olayı.herseyı ztn beraber yapıyor çiftler artık o nedenle bunların ayrımı bence gereksiz. sıkma canını boşa.

Kızlar merhaba herkese, nişanlı görl olarak foruma teşrif etmiş bulunmaktayımmmmm...... :KK6: cümleten nasılsınız? Ben bomba gibiyim inşallah sizde öylesinizdir :D

hayırlı ugurlu olsun cnmmm,,Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile.

Kızlar günlük yemek takımınızı 6 kişilik mi aldınız? ve yine çatal kaşık takımınızı?

ya bende o konuda kafayı yemek üzereyim kızlar ya :( ben günlüğü 6 kişilik alıcam ama misafir yemek takımımı 12 kişilik alacam.bide öyle 1000-2000 arası pahalı bir takım almak istemiyorum,sonucta bikaç sene sonra modelden sıkılabilirim ya da kırılabilir.çok para verince insanın içine oturur.500 civarı bişi almak istiyorum en fazla.Cumartesi peşin alırsan 300 tl'ye First Class die bi markanın yemek takımını beğendim ama desenleri solar mı acaba hemen bilemedim.Gerçi bi ton para verip Schafer ve Karaca alan kişilerden de desenlerin silindiğine dair çok fazla şikayet war nette.Bi de kare istiyorum onlar da daha pahalıı,oooff yani kafamda deli sorular :confused::KK59:

kızlar şirkette net sınırlaması olduğu için siteyi açamıyorum ama google amcaya sorun :) şeker hamurlu kurabiye die videolar kısmına bakın www.nasil.tv diye bir sitede olması laızm mavi kıyafetli bir bayanın videosu var adını hatırlayamıyorum. onun videosunu izleyin tarifi falan var orda.

kızlar şirkette net sınırlaması olduğu için siteyi açamıyorum ama google amcaya sorun :) şeker hamurlu kurabiye die videolar kısmına bakın www.nasil.tv diye bir sitede olması laızm mavi kıyafetli bir bayanın videosu var adını hatırlayamıyorum. onun videosunu izleyin tarifi falan var orda.
ayyy çok sagol canım :)
şimdi pasta yapımına bakıyorumda deli cesareti filan mı geldi bana bilmiyorum çok basit görünüyo gzüme delirdim heralde:KK53:
bide pastayı şeker hamuruyla kaplayınca parmak izi kalmasın diye düzelttiğimiz şeyin adı ne:KK64:

şimdi pasta yapımına bakıyorumda deli cesareti filan mı geldi bana bilmiyorum çok basit görünüyo gzüme delirdim heralde:KK53:
bide pastayı şeker hamuruyla kaplayınca parmak izi kalmasın diye düzelttiğimiz şeyin adı ne:KK64:
haha :) öyle kolay gözüktüğüne aldanma :) pasta ütüleri onlar ilk seferlerde kullanıyorduk ama artık kullanmıyoruz biz elimizle yapıyoruz :)

böyle bir kurabiye yapabilirsin

Eklentiler

• 10350628_912397212109938_7202247772553487560_n.webp
    10350628_912397212109938_7202247772553487560_n.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 79
haha :) öyle kolay gözüktüğüne aldanma :) pasta ütüleri onlar ilk seferlerde kullanıyorduk ama artık kullanmıyoruz biz elimizle yapıyoruz :)
ben onu kkullanmazsam heryer armaz izlerimle dolar:KK70:
böyle bir kurabiye yapabilirsin
evet kurabiyeyi byle bişey düşünüyorm zaten çok iddalı olmayan şirin bişey şekilleri bozulmasa çok güzel olur :)

ben onu kkullanmazsam heryer armaz izlerimle dolar:KK70:

evet kurabiyeyi byle bişey düşünüyorm zaten çok iddalı olmayan şirin bişey şekilleri bozulmasa çok güzel olur :)
Mreak ettiklerinizi sorun cevaplarım :) he illa kendiniz yapmak istemezseniz istediğiniz modeli siparişte alabilirim :P

Mreak ettiklerinizi sorun cevaplarım :) he illa kendiniz yapmak istemezseniz istediğiniz modeli siparişte alabilirim :p
şu deli cesareti benden gitmezse kendim yaparım yoksa mecbur sipariş:p
ama ayyy ne becerikliyim grün bakın ben yaptım demek istiyorum:cool::KK70:

şu deli cesareti benden gitmezse kendim yaparım yoksa mecbur sipariş:p
ama ayyy ne becerikliyim grün bakın ben yaptım demek istiyorum:cool::KK70:
o çok güzel bir duygu ya :) her siparişten sonra bunu yaşıyoruz çok şükür ama kendi nişanımda daha bi başka oldu :)

o çok güzel bir duygu ya :) her siparişten sonra bunu yaşıyoruz çok şükür ama kendi nişanımda daha bi başka oldu :)
ayyy işte bende o duyguyu yaşamak istiyorum:KK70:
bide ben şimdi onların gzünde hiç yemekten ev işlerinden anlamayan biriyim(doğruluk payı var):KK70:
bu ön yargıyı kırmak istiyorm:rolleyes:

Buldum sonunda ya, onu da ben görmedim erkek arkadaşım gördü, deli gibi hemen kucakladım :) En son fotoğrafta gözüküyor canım onun gibi çiçekle süslücem :)
ilk resim küçük ya görmemişim :)
o beyaz detaylar var ya canım tam net belli olmuyo resimde... bence o kısımlarıda gülle kapat o şekilde çok daha zarif durur bence :)

heheh :) bunda doğruluk payı varsa aman dikkat et misafirleri zehirleme hehehe :D
lisede turizm okudum mutfaktaydım az çok bişey biliyorum :) ama okul kurs seminer iş güç gez toz derken eve vakit kalmıyo ki annemde sagolsun aman kızım okuyo bide evde yorulmasın derdinde bana bişey bırakmıyo sagolsun ondan böyleyim teori tamamda pratik pek yok bende:KK70:

Back
X