- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
bende geldimmmm,nasipse 2015 kasımda evleniyoruz.baya uzun bir beraberliğin ardından mutlu son nasipse,3 yil sadice arkadastik 2 yildir beraberiz gectigimiz bayramda ailesiyle tanıştım, o da benim ailemle tanıştı, geçen hafta cumartesi aileler tanıştı,nasipse 24 ocakta isteme nişan bir olcak evde..söz istemedim. nikâh ise 2015 Kasım dedik kismetse..bu c.tesi yuzukleri alicaz,![]()
Merhaba canım hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun inşallah

Şu evlilik konusunda annesiyle bu kadar kavga eden benden başka biri daha var mıdır acaba?!
Ay nası yapçaz nası gitçek çeyiz kimi çağrıcaz nasıl olcak bilmem ne, cevap veriyorum sormaya devam ediyor sonra ben de sinirlenip bağrıyorum. Küsüyoruz. Ya sabır! Bir an önce evlensem de kurtulsam şu stresten. Nasıl olcak nasıl olcak lafları duymaktan gına geldi
Canım olucak şeyler bunlar ne kadar kendi annende olsa bunları düşünmek onunda hakkı o da kız veriyor sonuçta herşeyi güzel adetine uygun olsun istiyo canını sıkma hiç nasıl istiyosa öyle yapsın annen sende he de geç birbirinizi üzüp kırmaya değmez

Hayırlı akşamlarrrr canlarrrr
İyi akşamlar canımm

İyi akşamlar hatunlar bugün sevdicegim geldi taa istanbullardan :) biraz gezdik takım felan baktık yrn alcaz insaAllah sizler neler yapıyorsunjz bakiyim
İyi akşamlar canımm ayyy ne güzel çok sevindim senin adına canım inşallah güzel güzel bulursunuz istediklerinizi bende şimdi geldim eve size bakiim dedim

Kızlar herkese iyi akşamlar bugün annemin doğum günüydü ablamlarda olduğunu söylemiştim yeğenimle ablamda hastaydı biraz gittik süpriz yaptık bir de pasta aldık şaşırdılar