2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tabiki 26 yaşındayım asıl mesleğim Estetisyenlik yalnız yöneticilik yapıyorum. erkek arkadaşımla 2011 çıkmaya başladık ilk günde beri ciddi düşündük fakat hep pürüzler çıktı aileler okul askerlik falan ... artık bu sene rayına oturcak gibi duruyor herşey ALLAH ın izniyle bakalım ...

tabiki 26 yaşındayım asıl mesleğim Estetisyenlik yalnız yöneticilik yapıyorum. erkek arkadaşımla 2011 çıkmaya başladık ilk günde beri ciddi düşündük fakat hep pürüzler çıktı aileler okul askerlik falan ... artık bu sene rayına oturcak gibi duruyor herşey ALLAH ın izniyle bakalım ...

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun (amiiin) :)

Kızlaar. Cok mutluyumm :) iş arıyodum bi süredir. Sonunda buldum galiba. Şimdi görüşmeden çıktım hem dee Dügün hikayesi işleri de yapiyo. :)

Canımmm hoşgeldiiin ayyy ne güzell ya hayırlısı inşallah hadi bakalııım bizim işleride yaparsın ;) ;)

Canım isteme de her aileye bi tane diyosun zaten 20 aile gelecek halleri yok ki. Ben toplamsa 50 tane yapmıştım herkeste aldı hemde nişanda:)
bende öyle düşündüm o yüzden 20 yeter diye :)
kızlar merhaba çok eski bi topik fakat ben daha yeni dahil oldum bende nisan 2015 gibi nişanlıcam 2016 düğün gibi duruyo inş :D ve hem çok yoğun hemde çok özenli olmalı herşey bunun içinde farklı farklı fikirler alınmalı diye düşünüyorum ve bu yuzden aranızdayım ..ilk başta topiği okumak istedim fakat 1900 den fazla sayfa var :) çok şey kaçırdığımında farkındayım maaleseff o_Oo_O
hiç bişeye geç kalmış sayılmazsın canım yardımcı oluruz sana burda :)

canlarım merhaba napıyonuz
salata yapmaya gidiyorum :)
Kızlaar. Cok mutluyumm :) iş arıyodum bi süredir. Sonunda buldum galiba. Şimdi görüşmeden çıktım hem dee Dügün hikayesi işleri de yapiyo. :)
şimdiden hayırlı olsun canım çok sevindim :)
hayırlı kandiller bu arada hatunlar
sanada hayırlı kandiller tatlım :)

kızlar merhaba çok eski bi topik fakat ben daha yeni dahil oldum bende nisan 2015 gibi nişanlıcam 2016 düğün gibi duruyo inş :D ve hem çok yoğun hemde çok özenli olmalı herşey bunun içinde farklı farklı fikirler alınmalı diye düşünüyorum ve bu yuzden aranızdayım ..ilk başta topiği okumak istedim fakat 1900 den fazla sayfa var :) çok şey kaçırdığımında farkındayım maaleseff o_Oo_O
Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin biz seve seve yardımcı oluruz o yüzden hiç bişe kaybetmiş sayılmazsın :) hoşgeldin tatlım:)

Çok sevindim canım hayırlı olsun:)

20 yeter canım benim:)

Oooo oo bekleriim :)

Bende beklerim ama belli saatlerde ordayim ofiste durmuyorum genelde:KK60:

bizim aramızda çok ciddi boy farkı yok :)
bu arada 60 lraya yaptırcam kızlar uygun mu sizce

Ben nikahta yaptiririm bundan simdi nisan elbiseme siyah alicam:KK36:

Insallah gonlune gore olur :KK71: sikayetlerin vardi zaten isinden, hayirlisi olsun:KK37:

evet bişi kalmadı ama yaklaşık 3 ay oldu hiç yüzünü görmedim :KK61:walla biz Kurban'da sözlendik işte,o zmn çok heyecanlıydım da,şuan nişan için hiçbi heyecan yok içimde.bzn unutuyorum bile ay sonu nişan olacağını,arada işte yaklaşık 4.5-5 ay olunca,öldü sanırım o heves :p elbisemi aldım bikaç hafta önce.evde yapıcaz,ztn kına ve düğünde salona para verilecek,nişan için dışarda yapmayı gereksiz buluyorum ben.boşa bi ton masraf.haa çok zengin olsam,ihtiyacım olmasa yapardım ama nişanı da dışarda :KK53: siz nişanlı mısınız?

amin cnm inşallah:KK68:
Cnim bizde kismetse mayis ayinda hem isteme soz nisan olacak :) sabirsizlikla bekliyorum.. bende salonda istiyorumda istemiyorumda :( arada kaldim canim ya.. salona verilecek parayla eksigim tamamlanirdi. Diger yondende ilk defa olacak bir sey bosver tadini cikar diyorum uuff

Cnim bizde kismetse mayis ayinda hem isteme soz nisan olacak :) sabirsizlikla bekliyorum.. bende salonda istiyorumda istemiyorumda :KK43: arada kaldim canim ya.. salona verilecek parayla eksigim tamamlanirdi. Diger yondende ilk defa olacak bir sey bosver tadini cikar diyorum uuff
Canım istiyosan yaptır içinde hiç bişe kalmasın ben büyük nişan istemedim o yüzden gerek duymadım ama istiyosan yaptır tabiki:)

Canımmm hoşgeldiiin ayyy ne güzell ya hayırlısı inşallah hadi bakalııım bizim işleride yaparsın :KK66: :KK66:

Çok sevindim canım hayırlı olsun:)

20 yeter canım benim:)

Bende beklerim ama belli saatlerde ordayim ofiste durmuyorum genelde:KK60:

Ben nikahta yaptiririm bundan simdi nisan elbiseme siyah alicam:KK36:

Insallah gonlune gore olur :KK71: sikayetlerin vardi zaten isinden, hayirlisi olsun:KK37:
Tesekkurler kizlaar. Degerlendiricemm bakalimm

Back
X