2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Cnim bizde kismetse mayis ayinda hem isteme soz nisan olacak :) sabirsizlikla bekliyorum.. bende salonda istiyorumda istemiyorumda :KK43: arada kaldim canim ya.. salona verilecek parayla eksigim tamamlanirdi. Diger yondende ilk defa olacak bir sey bosver tadini cikar diyorum uuff

cnm istiosan yap gözünde kalmasın ama ben nişan salonuna harcayacağım paraya,düğüne harcamayı tercih ettim.kurtlarımı oraya saklıyorum :)

Tesekkurler kizlaar. Degerlendiricemm bakalimm

hakkında hayırlısı olsun,hersey gonlunce olsun cnm.

cnm istiosan yap gözünde kalmasın ama ben nişan salonuna harcayacağım paraya,düğüne harcamayı tercih ettim.kurtlarımı oraya saklıyorum :)

hakkında hayırlısı olsun,hersey gonlunce olsun cnm.
Sizin dugun ne zaman olacak cnm

Hanimlar ben şu kusak isine cok sinir oluyorumm kusak baglamam beeennn :KK12: kv ile konustum bu konuyu o da sen istemezsen baglamazsin dedi..:KK75::KK73: zaten zorlasa da takildigi an cikarip atarim :KK45:oofff sinir oluyorum:KK47:benim gibi var mi aranizda :KK53:

Hanimlar ben şu kusak isine cok sinir oluyorumm kusak baglamam beeennn :KK12: kv ile konustum bu konuyu o da sen istemezsen baglamazsin dedi..:KK75::KK73: zaten zorlasa da takildigi an cikarip atarim :KK45:oofff sinir oluyorum:KK47:benim gibi var mi aranizda :KK53:
Ben bağlarım canım. Onun duygusuda daha farklı bişe:)

ben adet yerini bulsun diye takarım evden çıkarım tamamdır arada çıkarırım :)

ben adet yerini bulsun diye takarım evden çıkarım tamamdır arada çıkarırım :)
Bende salondan çıkarken bağlayıp arabaya bincem:) konuştuk bugün sevdiceğimle arabamız gelin arabası olacak :) düğünden sonra gidip dedemin elini öpecez sonra da antepe gitcez:)

gönülleri kırılmasın diye şart oluyo bazen :):)
bugün ahşap harf ve kavanozların siparişini verdim :)
Hayirli olsun simdiden canimm :) o kadar cok isin var ki haliyle simdiden halletmen gerekiyordu :) senin nisanini cok merak ediyorum :) sabirsizlikla beklemedeyim :D

Ins cnm.. :) fotograf paylasacak misin album bolumunde ? birde nerde yasayacaksiniz ev esyalarina nisandan sonra mi bakacaksiniz :)
paylaşırım sanırım :)
izmitte yaşıycaz :)
eşyalarıda az çok ne istediğimiz belli nişandan sonra almaya başlıycaz :)

henüz düğün tarihini belirliyemedik çunku sözlüm burda değil :KK43: yaz sonu istiyoruz,geldiği zmn hemen düğün salonlarına bakıcaz işte.umarım gönlümüze göre buluruz.
Bulursunuz canim nede olsa ist. Yasiyorsunuz bir suru mekan vardir

Back
X