- 18 Mart 2013
- 1.901
- 571
- 448
hoşbldm canım dikkat et fıstığımCanım benim teşekkür ederim inşallah , hoşgeldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbldm canım dikkat et fıstığımCanım benim teşekkür ederim inşallah , hoşgeldin
kendime alıcam kuzum evllenmeden dolabı yenliycem bişeyler alıp kenara koyucam giymek için evlenmeyi bekliycem:)Internetten mi alacaksın kuzum :) madame cocoda battaniyeler indirimde haberin olsın balım :)
kendime alıcam kuzucum çeyiz çeyiz nereye kadar :)tıraş makinası alacaktın canım![]()
kendime alıcam kuzum evllenmeden dolabı yenliycem bişeyler alıp kenara koyucam giymek için evlenmeyi bekliycem:)
kendime alıcam kuzucum çeyiz çeyiz nereye kadar :)
Kız bende onu düşünüyodum alsam mı almasam mı die bende bi sürü şey beğendim :) düğün öncesi altından nasıl kalkarım diyodum:)![]()
![]()
![]()
![]()
sanırımm birazcık abarttım![]()
![]()
iyi ypmışsın o zmn cnım nerden aldınkendime alıcam kuzum evllenmeden dolabı yenliycem bişeyler alıp kenara koyucam giymek için evlenmeyi bekliycem:)
kendime alıcam kuzucum çeyiz çeyiz nereye kadar :)
orada baktımda kendime uygun bişey bulamadım :)Hee ne biliyim kuzu hep çeyizden konuşunca devreler yandı Ahahahpatırtı diye bir site var kuzu yiğenim elbise aldı çok hoştu hemde bayaa ve baya ucuz kapıda ödemeside var :)
yavaş yavaş alıcam kuzum yapcak bişey yok artık tozlu baya ucuz bi arkadaşım aldı gayet uygunda :)Kız bende onu düşünüyodum alsam mı almasam mı die bende bi sürü şey beğendim :) düğün öncesi altından nasıl kalkarım diyodum:)
tozludan aldım canım :)iyi ypmışsın o zmn cnım nerden aldın
Canım ben gamze polat ve pınar şems den beğendim 3ürün 600 lira oldu:) ama çok çok beğendim alsam mı kararsızımorada baktımda kendime uygun bişey bulamadım :)
yavaş yavaş alıcam kuzum yapcak bişey yok artık tozlu baya ucuz bi arkadaşım aldı gayet uygunda :)
tozludan aldım canım :)
önceden pınar şemsten filan alışveriş yaptım ama cidden çok pahalı benzer ürünleri satan daha ucuz magazalar var artık canım :)Canım ben gamze polat ve pınar şems den beğendim 3ürün 600 lira oldu:) ama çok çok beğendim alsam mı kararsızımtozluya bakayım bide:)
hangi mağazalar canım. Bak bende bunları beğendim:) gamze polat pınar şems:)önceden pınar şemsten filan alışveriş yaptım ama cidden çok pahalı benzer ürünleri satan daha ucuz magazalar var artık canım :)
orada baktımda kendime uygun bişey bulamadım :)
yavaş yavaş alıcam kuzum yapcak bişey yok artık tozlu baya ucuz bi arkadaşım aldı gayet uygunda :)
tozludan aldım canım :)
markasını bilmiyorumda kuzum normal magazalarda görmeye başladım barcode moda var facede gnül kolatın tasarımlarına benzer ürünler vardı mesela çok daha uygun :)hangi mağazalar canım. Bak bende bunları beğendim:) gamze polat pınar şems:)
bak kuzum arkadaşım aldı bende ondan gördüm :):) tozlu baya reklam yapıyor kuzu bakayım banada uygun birşey var mı :)
İşte benim normal gezebilcem mağaza olmayınca böyle oluyo:)markasını bilmiyorumda kuzum normal magazalarda görmeye başladım barcode moda var facede gnül kolatın tasarımlarına benzer ürünler vardı mesela çok daha uygun :)
aslında beyaz bi elbise güzel olur o günden geriye fotoğraflar kalcak ya :)İşte benim normal gezebilcem mağaza olmayınca böyle oluyo:)
bu arada nikahı düğünden önce yapacaz. Büyük bişe olmıcak. Nikah şahitleri ve biz olaczz:) elbise almama gerek var mı onun için:)
bak kuzum arkadaşım aldı bende ondan gördüm :)
Evet beyaz bi elbiseye bakayım ben:)aslında beyaz bi elbise güzel olur o günden geriye fotoğraflar kalcak ya :)
Evet beyaz bi elbiseye bakayım ben:)
Görmüştüm ve aklımdan geçen tamda buydu:))pınar şemste bi tane var :)![]()
fazla seçenek yok zaten ama güzel elbise :)Görmüştüm ve aklımdan geçen tamda buydu:))