2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım sen zaten planlı gittin ama bakalım ben gidebilcem mi :KK43:
gidersin canım hiç merak etme sakin davran yeter :)
güle güle kullanın canım :)
Canım bu eteğin birebir aynısının siyahını aldı kuzenim, ben bayıldım valla çok şık duruyor. O sateen.com dan almıştı yazın.. Tuniği de beğendim.
çok kararsızım ya aslında etek kullanmıyorum hep pantolon tunik ama annem bi kurtarıcı olsun dolabında diyo alcam heralde bunları :)

gidersin canım hiç merak etme sakin davran yeter :)

güle güle kullanın canım :)

çok kararsızım ya aslında etek kullanmıyorum hep pantolon tunik ama annem bi kurtarıcı olsun dolabında diyo alcam heralde bunları :)
Ben de etek giymiyorum, rahat edemiyorum ya.. Ama annen doğru diyor olması lazım en azından 1 tane..

Kız sen bunları boşver, hepsinin tarihi neyi belli, beni en erken silinecek yere yaz sen şöyle :KK70:
tamam kuzum minicik yazacam ki hemen silinsin hiç kalmasın :)
bu arada bizde nişan kurdelesinin ipinden yutan evlenir derler:) ben ramazan bayramında gıcıklık olsun diye yutmuştum bi tanıdığın nişanında hemencecik gideverdim ya:)

bu arada bizde nişan kurdelesinin ipinden yutan evlenir derler:) ben ramazan bayramında gıcıklık olsun diye yutmuştum bi tanıdığın nişanında hemencecik gideverdim ya:)
sakınnnn benide unutmaaa:KK53:

ayy ben bugün ilk finalimide oldumm:KK70::KK57:
Geçmiş olsun :) Benim kuzucum da sınavda şu an :)

Adım da zaten minicik benim :P Bizde de var o kurdele olayı :)

Back
X