- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
Amiiiin canım benimm inşallahhhcanım prenses gibi olmuş çok güzell darısı başıma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiin canım benimm inşallahhhcanım prenses gibi olmuş çok güzell darısı başıma![]()
Beni de yaa. Yoksa ben gidip evlenme teklifi edicem
Naber kizlar![]()
Ayy eveeeeeet, ben de mi evlenme teklif etsem acaba? Valla gidip kaçırırım kafam atarsa![]()
Güle güle aşkla takın canım yüzüklerinizi
Kız sen kay bir kenara, beni yazacak.Birbirimize giriyormuşuz burda
Bence de şöyle ayaklarını sürüye sürüye oynasın.
![]()
Beni de yaa. Yoksa ben gidip evlenme teklifi edicem
Naber kizlar![]()
benide yaz tatlımmm sakın unutmaaaaaRabbim herkese yaşatsın bu duyguyu bu arada özelden ismilerinizi alacam bi ayakkabımın altı size ait:)
Çok mutluyum:))
Anlatcam kızlar ama kalbim deli gibi çarpıyooo.
Davetiyelerimiz geldiiiiiiiiiiii:)
YEKTA61 Canım elbisene bayildim ya.. :)
Ayyy güle güle takın canım çok güzeller maşallahh :)
Çok beğendim :) güle güle kullanın :)
Çok güzel canım, güle güle kullanın :) Nişanın tam tarihi ne zaman :)
Güle güle aşkla takın canım yüzüklerinizi
sağolun bebeklerim
24 ocak tarihimiz![]()
sağolun bebeklerim
24 ocak tarihimiz![]()
Benimki hayatta kabul etmezAyyy bence süper olur hatunlar, hep erkekler edecek değil ya,Hayat müşterek dimi![]()
Ben senin bildiğin kızlardan değiliim![]()
Ahaa benden 1 hafta önce nişanlanıyorsunBiz daha yüzükleri almadık, pek ilgili değilim o konuda ya
![]()
gidersin canım hiç merak etme sakin davran yeter :)canım sen zaten planlı gittin ama bakalım ben gidebilcem mi![]()
güle güle kullanın canım :)
çok kararsızım ya aslında etek kullanmıyorum hep pantolon tunik ama annem bi kurtarıcı olsun dolabında diyo alcam heralde bunları :)Canım bu eteğin birebir aynısının siyahını aldı kuzenim, ben bayıldım valla çok şık duruyor. O sateen.com dan almıştı yazın.. Tuniği de beğendim.
Ben de etek giymiyorum, rahat edemiyorum ya.. Ama annen doğru diyor olması lazım en azından 1 tane..gidersin canım hiç merak etme sakin davran yeter :)
güle güle kullanın canım :)
çok kararsızım ya aslında etek kullanmıyorum hep pantolon tunik ama annem bi kurtarıcı olsun dolabında diyo alcam heralde bunları :)
tamam kuzum minicik yazacam ki hemen silinsin hiç kalmasın :)Kız sen bunları boşver, hepsinin tarihi neyi belli, beni en erken silinecek yere yaz sen şöyle![]()
sakınnnn benide unutmaaatamam kuzum minicik yazacam ki hemen silinsin hiç kalmasın :)
bu arada bizde nişan kurdelesinin ipinden yutan evlenir derler:) ben ramazan bayramında gıcıklık olsun diye yutmuştum bi tanıdığın nişanında hemencecik gideverdim ya:)
Geçmiş olsun :) Benim kuzucum da sınavda şu an :)ayy ben bugün ilk finalimide oldumm![]()
Adım da zaten minicik benimtamam kuzum minicik yazacam ki hemen silinsin hiç kalmasın :)
bu arada bizde nişan kurdelesinin ipinden yutan evlenir derler:) ben ramazan bayramında gıcıklık olsun diye yutmuştum bi tanıdığın nişanında hemencecik gideverdim ya:)
inşallah onun sınavıda güzel geçer :)Geçmiş olsun :) Benim kuzucum da sınavda şu an :)
Adım da zaten minicik benimBizde de var o kurdele olayı :)
İnşallahhh.. Ama geçen cuma tatil olunca o günkü sınav en sona ertelendi, onun da o gün ameliyatı var, sınavı büte bırakacak, ondan korkuyorum ya, zor derslerinden biri bide..inşallah onun sınavıda güzel geçer :)