2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende özledim ya hele şimdi girince farkettim bişeyler eksik gibiydi inşallah düzelmiştir tam olarak internet ne zor internetsizlik öldüm yaa kendimi sevdiceğime atkı örmeye verdim bu arada farkettim ki örgü öremiyormuşum ben :KK70:

Hoşbuldum kuzucum ne var ne yok kızçelerim :KK19:

Tabi kızım nişanlanmışım artık dünya umrumda mı :D şaka tabi nasıll unutayım sizi beeeeennnnnnn???????? Daha beraber evlenip beraber çocuk yapıcaz :KK45: ne gitmesi ne unutması

Hoşbuldum yavrum evet nişanlı hatın olarak teşrif ettim bundan sonra adımı nişanlı kız olarak değiştiriyorum :p evde falan annem mutfakta diyelim yanına gittiğim zaman "nişanlı kız geldi, gelin kız mutfağa giriş yaptı" falan diyorum :KK70: son derece görgüsüz bi şekilde yüzüğümü gösteriyorum millete "ay bende geçen gün nişanlandım :KK30:" falan diyorum :KK70:
Ne olsun canım bildiğin gibi valla günler geçmiyo sankii :KK51::KK51: nişanlılık nası gidiyoo

Merhaba ne zamandır yazıcam yazıcam ama yazmıyorum sana,burda arkadaşlarımın içinde böyle söylemek konuşmak istemezdim. Belki benden başkaları da farketmiştir bu durumu. Ne benim selamıma bir a.s cevabın ne de günaydınıma bir karşılık vermiyorsun (aslına bakarsan pekte umurumda değil,en azından bir a.s. diyebilirsin sonuçta Allah'ın selamını veriyorum hepinize) Bu lafın sadece bana mı herkes karşılık veriyor mu dersen de başkaları değilde beni ilgilendiren yanlızca senin tavırların. Ne zaman birşey anlatsam,yada birşey paylaşsam üstünü kapar gibi sürekli bir telaş içindesin resimler,paylaşımlar,yeni konular... Neden bunun çabası içindesin anlamış değilim.Sonuçta burası sanal bir ortam paylaşımlarımız aramızda özel konuşmalarımız fikir alışverişlerimiz olucak tabii ki. Ne zamandır takip ediyorumda hep böyle gidiyosun.Ama gerçekten de hiç önemli değil benimle konuşmaman.Ama 1 hafta önce farkettim ki (belki de daha önceden yapıldı ben görmedim bilmiyorum) 1.sayfadaki künyelerimizden ismim silinmiş... Ne alakaysa neden sildin yada kaldırdın bunu öğrenmek istiyorum...Senin topiğin olabilir tamam sorun yok istemiyorsan da burda olmamı bana söyle , ama bunu kaldırarak bana cevap vermeyerek yapma. Kız gibi yüzüme söyle... Bana bir açıklama yapmanı bekliyorum zahmet olmazsa cevap verebilir misin???
bi garezim yok hiç bir şekilde seni samimi bulmadım yani iyiydi,k seni topiğe davet edende benim hatırlıyorsan sana yardımcı olmayada çalıştım elimden geldiğince...
aynen bu hareketinde olduğu gibi özeldende sorabilirdin bunu değil mi....
ben hep bir telaş içindeyim... sana karşı yaptığım bir davranış yok açıkçası...
silinme meselesine gelince inan farkında değilim düzenleme yaptığımda adını yazdırıp sonra hiç buraya uğramayanlar oldu onları silmiştim yanlışlıkla senide silmiş olabilirim... eklerim problem değil...
topiği ben açmış olabilirim ama buranın ağası filanda değilim gitmek yada kalmak herkesin kendi tercihi sadece...

bi garezim yok hiç bir şekilde seni samimi bulmadım yani iyiydi,k seni topiğe davet edende benim hatırlıyorsan sana yardımcı olmayada çalıştım elimden geldiğince...
aynen bu hareketinde olduğu gibi özeldende sorabilirdin bunu değil mi....
ben hep bir telaş içindeyim... sana karşı yaptığım bir davranış yok açıkçası...
silinme meselesine gelince inan farkında değilim düzenleme yaptığımda adını yazdırıp sonra hiç buraya uğramayanlar oldu onları silmiştim yanlışlıkla senide silmiş olabilirim... eklerim problem değil...
topiği ben açmış olabilirim ama buranın ağası filanda değilim gitmek yada kalmak herkesin kendi tercihi sadece...

Samimi bulmaman çok normal bende seni samimi bulmuyorum çünkü özelden yazarak muhattap olmakta istemedim seninle saklayacağım birşeyim olmadığı için burada açık açık yazmak istedim,kızlardan da çekinmedin.(herkesin düşüncesine saygım var) Nedense hep benim konularımın üzerine açılan bir telaş bu gerçekten şaşkınım. Bu kadar rahat olabilmene.Farkında olmadan mı sildin bilerek mi orası sana kalmış ama ben ne düşüneceğimi gayet iyi biliyorum.Kimseyle tartışmaya girmek istemem burada,en son kişide sendin bu kadar dayanmam bile benim için büyük başarı.Yazmana gerek yok kalsın,tabii ki ağası sen değilsin buranın burada herkes "eşit" ve herkes kendi bildiğini bildiği gibi yapabilir...

Kızlar sizler de kusura bakmayın özelden yazıp hiç konuşmadığım biri ile muhattap olmak istemedim.Böyle biri değilim ben aslında sizden asla ve asla da ayrım falan yapmanızı istemiyorum konuşup konuşmamanız size kalmış.Gerçekten bunun için üzgünüm ama daha fazla göz yumamadım bu duruma gelmeye...

Samimi bulmaman çok normal bende seni samimi bulmuyorum çünkü özelden yazarak muhattap olmakta istemedim seninle saklayacağım birşeyim olmadığı için burada açık açık yazmak istedim,kızlardan da çekinmedin.(herkesin düşüncesine saygım var) Nedense hep benim konularımın üzerine açılan bir telaş bu gerçekten şaşkınım. Bu kadar rahat olabilmene.Farkında olmadan mı sildin bilerek mi orası sana kalmış ama ben ne düşüneceğimi gayet iyi biliyorum.Kimseyle tartışmaya girmek istemem burada,en son kişide sendin bu kadar dayanmam bile benim için büyük başarı.Yazmana gerek yok kalsın,tabii ki ağası sen değilsin buranın burada herkes "eşit" ve herkes kendi bildiğini bildiği gibi yapabilir...

Kızlar sizler de kusura bakmayın özelden yazıp hiç konuşmadığım biri ile muhattap olmak istemedim.Böyle biri değilim ben aslında sizden asla ve asla da ayrım falan yapmanızı istemiyorum konuşup konuşmamanız size kalmış.Gerçekten bunun için üzgünüm ama daha fazla göz yumamadım bu duruma gelmeye...
ne yapmaya çalıştığına keşke anlam verebilseydim...
dediğim gibi senin tercihin gitmek yada kalmak birbirimizi görmezdende gelebiliriz.
muhattap olmak istemiyorsan susabilirdinde...
ben nasıl seni samimi bulmayıp görmezden gelerek huzur bozulmasın diye sessiz kaldıysam eminim aynısını yapabilirdin.

Kızlar haftasonu bohçamı açtık milleti toplayıp :KK47: foto falan çektim ama aksilik işte herkesin telefonunun hafızası doluymuş varya 3 farklı telden video çekmeye çalıştım foto çok çekemedim çok eksik çektim ama daha sonra bi kere daha açıcaz o zaman hepsini tek tek çekerim inşallah.. Bu arada çektiklerimi yükleyim ben yine en azından görmüş olursunuz fikir olur. Birde asıl bohçöam değil bu yüklediklerim sevdiceğin teyzesi süpriz olarak bi bohça hazırlamış kendi kendine onlar kadında ki jeste bakın yaa ne alaka teyze yani :oops:
DSC_0316.webp DSC_0317.webp DSC_0318.webp DSC_0319.webp DSC_0320.webp DSC_0321.webp DSC_0322.webp DSC_0323.webp DSC_0324.webp DSC_0325.webp

Kızlar haftasonu bohçamı açtık milleti toplayıp :KK47: foto falan çektim ama aksilik işte herkesin telefonunun hafızası doluymuş varya 3 farklı telden video çekmeye çalıştım foto çok çekemedim çok eksik çektim ama daha sonra bi kere daha açıcaz o zaman hepsini tek tek çekerim inşallah.. Bu arada çektiklerimi yükleyim ben yine en azından görmüş olursunuz fikir olur. Birde asıl bohçöam değil bu yüklediklerim sevdiceğin teyzesi süpriz olarak bi bohça hazırlamış kendi kendine onlar kadında ki jeste bakın yaa ne alaka teyze yani :oops:
Eki Görüntüle 1363698 Eki Görüntüle 1363699 Eki Görüntüle 1363700 Eki Görüntüle 1363701 Eki Görüntüle 1363702 Eki Görüntüle 1363703 Eki Görüntüle 1363704 Eki Görüntüle 1363705 Eki Görüntüle 1363706 Eki Görüntüle 1363707
bluzun rengine ayrıca bayıldım canım çok güzeller güle güle kullan :)
aman bu teyze hep böyle olsun :)

Eki Görüntüle 1363698 Eki Görüntüle 1363699 Eki Görüntüle 1363700 Eki Görüntüle 1363701 Eki Görüntüle 1363702 Eki Görüntüle 1363703 Eki Görüntüle 1363704 Eki Görüntüle 1363705 Eki Görüntüle 1363706 Eki Görüntüle 1363707

Maşallah maşallahh nazar değmesin canım :nazar::nazar::nazar: Hepsi birbirinden güzel , güzel günlerde kullan inşallah Hoppa

Günaydın canım..Pardon da hangi akla hizmet vermiyormuş paranı?
Kuzu mesela bugun 6si ya bugune kdr olani yani 6 gunlk ucretimi vermezmis vs.. Ama sabah her seyi soyledm hallettm paşa paşa vericek
hakkını nasıl vermiyormuş ya varsa bi avukat tanıdık akraba al git korkar :KK70:
Hallettim gibi tatlim bakalim :)
Yok artık şikayet edersin sende canım sonuçta maaşını vermiyo dimi

Gunaydin kizlar:KK76:

Dogum gunun kutlu olsun musmutlu saglikli nice senelere:KK73::KK73::KK73:

Canim 50tanesini 15tl'ye yapiyormus. Benimki 60tane o zaman da 20tl oluyor. Ben baski yapan bi yere sormustum, kendim hazirlayip getirip sadece baski 25falan olur dedi. O yuzden bu sekilde daha mantikli geldio_O @tubb zaten topigimizin tasarimcisi:KK19:

Canim sagolasin ondan suphem yok zaten:KK19: ben seni ugrastirmak istemedim acikcasi, zaten yogun calisiyorsun biliyorum, bide ben cok kararsizim:KK53:

Var bu model insanlar. Ablami eski isyerinde mudur sinirlenince birak isi git demisti o da aninda birakti, sonra tazminata gelince kivirmaya basladilar. Senin hakkin canim o para. Simdi uyuz olmustur adam zaten herkes birakmaya baslamisti sanirsam isi. Kuyruk acisi. Otursun kendisi yapsin isleri.:63:

Canim kendinde istek olmayana ne yapsan bos, uzulme. Biz anamiz babamiz istedi diye mi okuduk kendimiz cabalarimizla okuduk. Onlar da bi gun anlarlar ama is isten gecer.

Kuzu yazicin varsa eger sticker kagit al tanesi 50 kurus flndr ben sana tasarim atarm basarsin. Bi sayfaya sigiyor 50 tane siseler icin. Haricinde yuvarlak olrsa 40 a yakin sigiyor. Greenandblue ile oyle yaptik canim seve seve yaparim 50 tanesi 20 tl fln deli para. Ben 120 etiketi 12 tl ye satiyorum. Ve kazaniyorum insanlar ucmuş ya şok oluyorum. Kargo ile ugrasmamak icin kendin bas dedim buarada
Kizlar tasarim islrini iyi arastirin ben hepinize yardimci olurum seve seve el pankartlarina 5 tl cercevelere 100 tl fln vermeyin deli paralar bunlar..

Maşallahh canım iyi günlerde kullan ağız tadıyla kullan hepsini tek tek :KK68:

Ne güzell canım diceksin tabii. Bizde geçenlerde halamlara gittik soruyolar bana sözlün nasıl kayınvaliden görümcelerin nasıllar diye bende valla ben çok iyiyim sözlülük bana yaradı kilo aldım çok mutluyum herşey çok güzel diyorum halamda artık herşey gözüne güzel gözükür senin diyo :) öyle ama :)
Kesinlikle öyle dışarda nerdeyse kasırga var bende mevsim bahar :KK36: Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın kuzucum Hoppa (gerçi bu duayı da sevmiyorum yaprak dökümünden dolayı :KK70:)
ayy beraber çocuk yapmak mı ben senin bildiğin kızlardan değilim :KK70:kız hani bana aliexpress mağazayı dicektin sormadın mı NİŞANLINA :KK8:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tamamen unuttum dur şimdi mesaj atıyorum hemen :KK57: ayrıca senden çocuğum olsun istiyorum :KK8:
Ne olsun canım bildiğin gibi valla günler geçmiyo sankii :KK51::KK51: nişanlılık nası gidiyoo
Çok şükür bi sıkıntı yok kuzum ama sanki kavgalarımızın sayısında bir artış var o da büyük ihtimalle benim regl dönemimde olmamdan kaynaklanıyordur (inşallah yani) o_O

bluzun rengine ayrıca bayıldım canım çok güzeller güle güle kullan :)
aman bu teyze hep böyle olsun :)
Kadının maddi durumu baya iyiymiş kendi gelinlerine yapar gibi yeğenerinin nişanlılarına da yapıyor valla Allah razı olsun hepsi de ayrı kalite özellikle bakım setini Yves rocherdan almış şaşırdım :KK6: Darısı başınıza hatın kız :KK69:

Back
X